Članek
ALGEA TABLETE 270
Objavljeno May 19, 2015

Algea v eni tableti vsebuje 0,25 g posušene mikroalge Chlorelle pyrenoidose brez kakršnihkoli dodatkov.

Kemična sestava 100 g tablet Algea:
Proteini (N x 6,25) 55-65 g
Ogljikovi hidrati 10-20 g
Rastlinske maščobe 10-20 g
Mineralne snovi 5-10 g
Energijska vrednost 100 g tablet je 1762 kJ oziroma 421 kcal.

Chlorella pyrenoidosa je enocelična sladkovodna mikroalga. Nadzorovano vzgojena, posušena in pripravljena v obliki tablet Algea, je zaradi svoje odlične sestave izredno primerno dopolnilo vsako-dnevni prehrani.

Tablete Algea vsebujejo mnoge vitamine, kot so beta karoten (provitamin A), B1, B2, B6, zlasti večjo količino vitamina B12, vsebujejo tudi vitamine C, D, E, K ter folno kislino, niacin, pantotensko kislino in biotin. Številne mineralne snovi Algee so zgrajene na osnovi kalcija, magnezija, kalija, železa, cinka in fosforja.

Algea ima veliko klorofila ki je znan kot razkužilo; ker je po sestavi podoben hemoglobinu; ugodno vpliva na slabokrvnost. Algeo odlikuje samo njej lastna sestavina Chlorellin rastni faktor ali CGF. To je skupek jedrnih peptidnih kompleksov, aminokislin, zlasti esencialnih in encimov ter glikoproteinov. Chlorellin rastni faktor veča našo telesno odpornost. V maščobah Algee so dobro zastopane nenasičene maščobne kisline, ki delujejo varovalno za človeka. Celulozna mikrovlakna algine celične stene so pomembna za urejanje prebave in pri vezavi ter odstranjevanju škodljivih snovi, kot so težke kovine, razni presnovki in strupi.

CENA: 17,25€

...nakup...