Članek
Prošnja za delo, ali Tako je treba s slovenskimi kapitalističnimi barabami!
Objavljeno Feb 27, 2014

Kopirano in pejstano s Facebooka. Ni kaj dodati... Bravo!

Če bi nas bilo v Sloveniji vsaj 300.000 takih, ki bi se upali poslati tako prošnjo, bi bila zgodba, pa tudi situacija čisto drugačna...

Jaz osebno, če bi zaposloval, bi zaposlil tako osebo. Ki je napisala tako prošnjo. Ne pa sluzavca/mazohista, ki dela 250 ur za 550 evrov. Ali še za manj...

.

Prošnja za delo.

Popolnoma sem nepripravljen za delo pod pritiskom, kakor tudi za nadure, razen če niso bogato nagrajene.

Iskreno me boli kurac za cilje vašega podjetja, če s svojo plačo ne morem pokriti niti tekočih stroškov, plus, da mi ostane malo za garderobo, knjige, potovanja, šport in zabavo. Funkcioniram po principu kolikor denarja, toliko glasbe.

Prav tako me popolnoma nič ne zanima dejstvo, da ste v težavah in pričakujem, da boste pravočasno poravnali vse svoje z zakonom določene obveznosti do mene, kakor tudi spoštovali mojo pravico do dopusta in praznikov.

Obstaja velika verjetnost, da vas bom zapustil, takoj ko najdem kaj boljšega!

Sem komunikativen in prijazen, za težake pa imam kratko vžigalno vrvico.

Študiral sem 100 let in uspeh je že to, da sem sploh karkoli končal v tej državi, kakršna je. Izobražujem se tudi brez vas, ker sem radoveden in mislim, da ima življenje smisel tudi brez umiranja na delovnem mestu.

Ne zajebavajte me z raznimi testiranji in team-buildingi, ker so to bedarije. Če se že preseravate s temi zahodnjaškimi fintami, me še plačajte kot na zahodu.

Če česa ne znam, se bom naučil, saj nisem debil. In končno, obstajajo tudi stvari, ki bi jih počel iz čistega veselja, ampak to na žalost ni to delo, ki mi ga nudite.

S spoštovanjem, vaš...