Članek
Velika Miša Molk o Mali Tini Maze...
Objavljeno Jan 14, 2017

Takole pa v Sloveniji obravnavamo ljudi, ki so dosegli preveč za povprečnega Slovenca.

Predvsem pa je zanimivo, da o tem pišejo novinarji, vsi "vrhunski športniki z izkušnjami" in slovenske "medijske zvezde" ala "diva" Miša Molk, ki je pa pred davnimi leti bila tudi rokometna vratarka. Na žalost jo je nadaljna pot pripeljala na RTV Slovenijo.

SLOVENSKE NOVICE - Objavljeno: 11.01.2017 - O koncu smučarke kariere šampionke Tine Maze je bilo povedano že veliko. Med tistimi, ki so na zadnji Tinin nastop pogledali skozi kritična očala, pa je tudi "diva"* RTV Slovenija Miša Molk, ki je na facebooku objavila svoje razmišljanje o tem slovesu.

Miša Molk popljuvala Tino Maze

Lisičje slovo

*diva: A diva (/ˈdvə/; Italian: [ˈdiːva]) is a celebrated female singer; a woman of outstanding talent in the world of opera, and by extension in theatre, cinema and popular music. The meaning of diva is closely related to that of prima donna.

Kaj od tega je Miša Molk? O kakršnikoli "divi" niti sledu.

Drugi delajo to drugače! - EUROSPORT - official site

Klip - 13.01.2017 - 33-letna Tina Maze za mnoge Slovence ostaja nesporna snežna kraljica, ki je Sloveniji prinesla veliko. Tako menijo tudi pri Eurosportu, kjer so Tino Mazo posneli v zaoderju na Zlati lisici v Mariboru. Oglejte si posnetek, v katerem so Tino Maze prikazali v drugačni luči. Več na povezavi:

Sloviti Eurosport slovensko smučarko Tino Maze prikazal v drugačni luči - oglejte si njihov posnetek

Globus Slovenije je očitno premajhen za dve divi!

Marko, iz tvojega teksta veje silna ljubezen do Tine Maze. S ljubeznijo seveda ni nič narobe, a slednja ne pomaga k objektivni sliki. Resnica pač ni črnobela. O Tini je treba govoriti dobro, kar si to zasluži, a kritizirati kadar so razlogi za to. V tem tekstu boš našel oboje: http://rado.blog.siol.net/2017/01/11/trije-obrazi-tine-maze/

https://www.dnevnik.si/1042759526/mnenja/kolumne/leon-magdalenc-zakaj-bojkot-tine-maze

Z ljubeznijo, popravljam!

OI

Zakaj so mediji takšni kot so do Slovencev? To vprašanje sem si dolgo postavljal. Prevečkrat je pot vodila k zakulisnikih, ki so običajno v povezavi s srbohrvaštvom, pravoslavjem in vodečim ter usmerjajočim katolištvom. Take "perspektivne" kadre je za seboj pustila tudi JNA. Rimu smo bili Slovenci vedno trn v peti in zato nas uničuje že 2 tisoč let, intenzivno pa vsaj pol tisočletja. Zato razne "dive" kot je Miša Molk niso nikakršne izjeme. Da pa se kaj takega lahko uresničuje, ni nič čudnega, da sta radio in tv Slovenija enormno prebukarana. Skratka gre za koruptivno zaposlovanje. Podobno je tudi v veliko drugih javnih in tudi državnih službah.

Madost je očitno mimo.Sfriziran obraz ne pomaga več,ker ne premore več smeha. Samo še balon namestu obraza brezizrazno strmi v mladost.