Članek
CCR Revived & Teddy Bears Band Live
Objavljeno Jul 26, 2016

˝CREEDENCE CLEARWATER REVIVAL˝, je bila po mnenju mnogih ena največjih in najprepričljivejših ameriških skupin v letih ´60 in ´70. Na žalost se je skupina na vrhuncu slave in po prodaji več milijonov plošč po celem svetu, konec ´70 razšla po odhodu bratov Fogerty (op.John in Tom). Čeprav je kasneje John uspel v solo karijeri ˝country glasbe˝, si je brat Tom, ki je kasneje prehitro preminil v letu 1990, vedno želel oživeti CCR. Malo pred rojstvom ˝CREEDENCE CLEARWATER REVIVED˝, pod vodstvom kitarskega virtuoza Johnny ˝Guitar˝ Williamson-a, se je nekdanja slava prvotne skupine že precej okrepila. Še danes, po skoraj 30-ih letih turnej.... Več na povezavi tukaj.

Koncert skupine ˝CREEDENCE CLEARWATER REVIVAL˝ bo 28,07. ob 21.00 v Avditoriju Portorož. Podrobnejše informacije o prireditvi pa najdete na povezavi: Avditorij Portorož.

Predskupina: TEDDY BEARS Band

Skupina Teddy Bears Band igra glasbo 50ih, 60ih in 70ih let. Izvaja skladbe legendarnih rock`n`roll skupin, kot so naprimer: Rolling Stones, Beatles, Elvis Preasley, Buddy Holly, Eddie Cochran… Skupino sestavljajo izkušeni glasbeniki iz Pirana in obalne regije, ki že več let svoj prosti čas posvečajo glasbi. Jure Lesar in Bogdan Sojič sta tudi člana glasbene skupine Eskobars.