Članek

Klasična masaža

Klasična masaža celega telesa

Masaža velja za eno najstarejših in najpreprostejših oblik zdravljenja in načina za izboljšanje počutja.

Objavljeno Jun 12, 2019

Masaža velja za eno najstarejših in najpreprostejših oblik zdravljenja in načina za izboljšanje počutja. V starih tradicionalnih kulturah, še posebej na Vzhodu, je veljalo, da redna masaža koristi ljudem vseh starosti.

Pozitivni učinki masaže se kažejo na fizičnem, energetskem in psihološkem nivoju. Masaža celega telesa vpliva na izboljšanje toka krvi in posredno vpliva na živčevje s čimer se odpravljajo bolečine in se izboljša splošno počutje. Med masažo se sprosti zakrčenost mišic in napetost po celem telesu. 

Ugodno vpliva  na kožo, skeletne mišice, živce, sklepe in obsklepne strukture, obtok krvi in limfe, na prebavila in dihala. Psihološki učinki pa so vidni predvsem v izboljšanju duševnega počutja, dvigu samozaupanja in sprostitvi. Masaža aktivira sproščanje hormonov sreče, prinaša energetsko ravnotežje in kar je v današnjem času zelo pomembno – osvobaja nas stresa. Tako je lahko odlična ideja za darilo, ki ga privoščimo sebi ali pa morda dragi osebi.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

check mark button sprošča napete mišice po naporih

check mark button izboljša prekrvavitev mišic

check mark button pospeši krvni obtok

check mark button izboljša presnovo

check mark button zmanjša stres

check mark button odpravlja bolečine

check mark button pomaga pri težavah zaradi prekomernega sedenja

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

four o’clock Masaža celega telesa traja približno 60 minut (masaža se prilagodi glede na strankine težave, strukturo mišic, bolečine...) Obsega masažo hrbta, nog, stopal, rok, zgornjega dela prsnega koša in po želji trebuha.

euro banknote Cena: 35€

#klasičnamasaža