Članek
in bodočnost dragi študentki???
Objavljeno Oct 31, 2015

Po dolgem času na PW...z urednikom strani sva lepo sodelovala a pozneje, ko sem videl nekatere "padalce", ki so zaščiteni na "main stream"  dnevnikih, tednikih, me je malo minilo...a vseeno, malo vrnitve v krog, nekaterih, ki smo orali ledino...

Vračam se iz tujine in na Šentilju opazujem osebe, ki pritiskajo na ograjo in policiste in si rečem, Bog pomagaj Sloveniji....zakaj že? Študenteki(moj pojem za študente), ki so začeli zbirati glasove za proti ukrep , da vojska pomaga policiji, to mi je dalo misliti....kdo so ti študenteki? Bi se dalo videti v indeks, kaj so že naredili, na katere fakultete hodijo? Kako bi bilo, da ustanovimo civilno družbo in zahtevamo plačilo študija po normativu plačila otrok v otroškemu vrtcu a tokrat bom blag, recimo , da je 6 let zastonj študij potem pa polno plačilo, bo to v redu? zakaj to pišem, ker nekateri se postavljate v razsodnike, kaj mora država naredit, ta država, ki polni vaše zadnjice...torej, kako je z indeksi teh vodilnih...naprej, kako je z dotacijo radio Študent, baje čez 1,000.000 EUR v par letih...ni čudno, cirkus se živi sam, tile pa dotacijo dobijo..in tako naprej bi rekel.Torej ti študentje, mislim, upam, da jih je manjšina, rešujejo begunsko krizo. Bravo!!  Koliko jih vzamete na dom teh migrantov?  Ja seveda nič, nimate lastniške pravice, imajo jo starši...pa jih peljite na dom, k staršem, kaj bodo dejali starši, dajte jih živet na svoj račun, ne na davkoplačevalski, ne na realni sektor, preprosto na svoj račun, račun staršev...torej, bo šlo...4000 podpisnikov, vsak po 10 oseb, bo 40000 oseb varnih, prehranjenih, bo šlo? Ne pije vode, zakaj ne, ker ste navajeni živet od države, krave molznice, starši so obiskovali usmerjeno izobraževanje v OŠ...nič čudnega torej, takole imamo...in vi bi odločali o zeleni meji ! podvorašaj, zakaj starši zaklepajo hiše, zakaj nebi napisali-migranti-vabljeni !!!

Haloooo...kaj pa kmet, ki ne more posejati na zeleni meji svoje žitne kulture? (kaj je pa to sedaj?)...ja, ugaša turizem, gospodarstvo a vi pljuvate po Orbanu, po Slovakih, jih zmerjate Islamofobili....pa da vas vidim čez 30 let, ko vaša vnukinja ne bo smela iti v šolo-šeriatsko pravo..saj ste študirani...ZELENA meja-Šengen-Kaj je to?Dajte si prebrat pravila igre....potem nasprotovanje ukrepom, ...ja prav je, ponovno naredit Bilećo...in dresirat, ker ta mladina ne zna uporabiti niti "frače", ne zna splezati na drevo in ko "crkne" elektrika" so mrtvi, ker mobilnik ne dela, PC je umrl...to je to...našo domovino, našo kulturo, vero, tradicijo so borili naši dedje na soški fronti...ali se kdo zaveda, kaj bi bilo, če Boroević nebi protestiral na plan Conrada von H.  vojna linija Sava...kje bi bili danes...pa nato 1941, pa še prej TIGR, pa partizani, ki so bili žal le figure v igri revolucije...ja, borili so se za to deželo, za SLOVENIJO, vi jo pa prepuščate nekomu...kar Turkom v 15, 16. st ni uspelo bo pa tem, ki prihajajo....lahko je živet na tuj račun a zatajit SLOVENIJO, to je greh...in razumem študenta, ki je napisal, SRAM ME JE, da moji kolegi delajo sramoto SLOVENIJI.

Sramota je, da bi morali 40, 50 letni možje ponovno v boj, kot 1991, da bi zaščitili "riti" mulariji, razvajeni, ki bi prodala Slovenijo za judežev groš. Predvsem pa podpiram ponovno obvezno vojaščino, da ti fantje postanjo "desci" ne pa mamine maze, razvajenci in.....

Marko, ponavljam se kot papiga, upam na dan, ko to ne bo več potrebno. PublishWall nima urednika, ker ni medij. PW je družbeno omrežje, ki vsebuje tudi bloge in jaz nimam pravice vplivati na to, kdo lahko piše in kdo ne, dokler ni kršena zakonodaja RS ali pogoji uporabe. Dobrodošel spet :)

pa dan kasneje...

pa dan kasneje... https://www.youtube.com/watch?v=jT1GENSm7-s

Da vidim mirovnike v akciji :)

Se strinjam, kar domov naj jih peljejo in jih preživljajo, če zmorejo. Ne pa z našim denarjem, saj naša država menda še svojih kreditov ne more plačevati in svojih državljanov ne more preživljati. Lahko je z našim-davkoplačevalskim denarjem opletati. Tudi cerkve in vse verne ustanove naj prenehajo preživljati z našim denarjem. Naj se že enkrat pojavi nekdo v tej državi, ki bo naredil red, ne pa sami toplovodarji. Imamo čudovito državo, a žal zavestno dovoljujemo, da nam jo uničujejo, dokler jo ne bodo do konca uničili.

Te pa srat prime,ko vidiš, kaj vse je izpostavljeno na Blogu. Tudi še tako dober članek izpade beden vštric s temi biseri.

Saj, če bo zavladal islam v Evropi, bodo morale tudi te babnice utihniti ali pa jih bodo utišali .... Saj veste, kako to delajo tile dandanašnji nepovabljeni gosti z ženskami doma.