Članek
Sloveniji grozi levi totalitarizem
Objavljeno Mar 04, 2016

Slovenski levičarji nam v slogu propadlih jugoslovanskih totalitaristov vse glasneje sporočajo, da ima zgolj levica pravici do svobode izražanja in javnega zborovanja, vsi drugi pa bodo molčali.

Cerar je prejšnji teden jasno zabrusil, da ne bo dovolil, da bi se demonstracije proti beguncem obrnile proti njemu. Dobro namreč ve, kako je prišel na oblast, in sicer z uličnimi vstajami 2012/13. Po mnenju naših levičarjev lahko obstajajo samo demonstracije za begunce, nikakor pa ne proti njim. Še malo, pa nam bodo nataknili nagobčnik ali nas celo izgnali iz lastne države.

Levičarski dominantni mediji delujejo kot specialne enote za zaščito Mira Cerarja in mobilizacijo skrajnje levice, hkrati pa si vseskozi izmišljajo fantomsko mobilizacijo desnice. S čim le se mobilizira desnica? Saj levica obvladuje več kot 90 odstotkov medijskega prostora! Najhuje je, da v tem navzkrižnem ognju državljani Slovenije vse bolj izgubljamo pravice. Nasilje skrajnje levice se vsak dan stopnjuje: svoje sovraštvo in sejanje strahu projicirajo na desnico, vendar tega kljub svoji medijski mašineriji zla ne morejo več prodati javnosti. Pripadnike desnice pljuvajo kot zaostale kmetavzarje, rasiste, fašiste in nestrpneže, po drugi strani kot napredne podpirajo begunce, ki prihajajo iz predindustrijskih družb, branijo njihovo nasilje in spolne napade, diskriminacijo žensk, ki se kaže že v obveznem naglavnem pokrivalu itd.

Od dvojnih meril in sovraštva do drugačemislečih so levičarji in njihovi mediji povsem izgubili stik z realnostjo. Novinar RTV Slovenija Boris Vasev nas ima za naš denar za bedake, ko krivdo za bodečo žico na meji pripisuje že kar Janši?! A je na oblasti Janša ali Cerar?!? Ali pa je vse to zgolj v skladu s sovražno retoriko propadajoče Meščeve ZL, za katero je za vse kriv Janša in nikoli nihče na levici. Zato sta prejšnji teden ob izbruhu nezadovoljstva z vladnim reševanjem problematike beguncev takoj svoje pristavila pripadnika ZL, Matjaž Hanžek in Branimir Štrukelj, ki sta se kot vstajnika izkazala že pri rušenju Janševe vlade. Svoje je pristavila tudi Mladina, strankarsko glasilo ZL, in razglasila, da posebni oddelki SDS organizirajo protibegunske vstaje. Ista Mladina kot najbolj samoumevno in kakopak demokratično tolmači svojo soudeležbo pri medijskem podpihovanju zrežiranih vstaj v letih 2012/13 za svoje politične ljubčke: Uroša Lubeja, Luko Mesca in Mira Cerarja. Čeprav je vstajnik Peter Petrovčič nedavno javno priznal, da tako imenovane vseslovenske ljudske vstaje nikakor niso bile ljudske ali spontane, temveč zrežirane za rušenje Janševe vlade. Ampak za Mladino in druge levičarske medije je to vse lepo in prav.

Beri dalje...