Članek
Dovolj imamo laži levičarskih medijev!
Objavljeno Jan 22, 2016

Pozivam bralce, naj nehajo kupovati Delo, Dnevnik, Večer, Finance, Mladino in druga levičarska trobila - Izklopite radijska levičarska trobila in nehajte gledati POP TV, Kanal A in Planet TV.

Naši levičarski mediji in njihovi mnenjski voditelji so na robu živčnega zloma, ker je šla po zlu njihova propaganda o beguncih kot zdravnikih, inženirjih in ubogih krotkih ovčicah iz srednjega razreda. Povsod iz sveta namreč derejo novice o beguncih kot viru nasilja. Igorju Pribcu, ki nas v dominantnih medijih redno posiljuje v vlogi levičarskega političnega analitika, se je tako strgalo, da je svoje dosedanje teroriziranje nadgradil z »razumevanjem« begunskega spolnega nasilja: »Si mlad moški in imaš naenkrat na dosegu to, kar si včasih videl na TV in v sanjah. Kaj storiš v zavetju teme in gruče?« Levičarski mediji Pribca zaradi njegovih škandaloznih izjav seveda niso obsodili, temveč v njih še naprej nastopa kot glavni politični analitik in pristransko brani afere Cerarjeve vlade. To nam vse pove pove o nizkih profesionalnih in moralnih standardih levičarskih medijev.

Podobno se trga Matiji Stepišniku z Večera, ki ga je zmotilo bojda programirano poročanje o silvestrskem begunskem nasilju iz različnih evropskih mest. Po Stepišniku so si silvestrsko nasilje tuji mediji že kar izmislili, da bi države zaostrile begunsko politiko?!? Še dlje je šel Marko Radmilovič na Radiu Slovenija, ki je iz begunskega spolnega nasilja celo pokal vice in za Merklovo izjavil: »Spada pač med tiste srečnice, ki se jim spolnega napada ni treba bati.« No, Radmiloviča je treba razumeti, saj je tako neskončno privlačen, da lahko »zapeca« žensko zgolj s spolnim nadlegovanjem ali posilstvom. Vse na račun prisilnega RTV-prispevka iz naših žepov. Ukora varuha pravic gledalcev in poslušalcev RTV Slovenija, Lada Ambrožiča, se mu ni treba bati. Ambrožič še vedno ni obsodil Žižkovega poziva k streljanju vodilnih svetovnih politikov, čeprav je k njem pozval prav na RTV Slovenija (oddaja Utrip, 24. 1. 2015).

V začetku tega tedna so v levičarskem Društvu novinarjev Slovenije (DNS) objavili škandalozen poziv, v katerem zahtevajo, da vsi sodelujemo pri razširjanju njihovih laži in cenzuriramo resnične informacije o beguncih in muslimanskih skrajnežih. Očitno so v DNS dokončno izgubili stik z realnostjo, ker niso več edini gospodarji medijske resnice na Slovenskem. Namesto da drugim solijo pamet, bi v DNS lahko začeli delati v javnem interesu in ne proti interesom večine prebivalcev Slovenije!

Najnižji nivo levičarskega posiljevanja z begunci utelešajo propadajoče levičarske Finance. Ob novicah o begunskem nasilju se je neregistrirani lobist Dejan Steinbuch, njihov »specialist« za vse z zgolj srednješolsko izobrazbo, sprenevedal, da je begunce vabila Angela Merkel. Saj jih je vendarle vabila njegova urednica Simona Toplak, ko je že lani vreščala »Hočem črnca«! Čeprav je Steinbuch Toplakovi in Petru Franklu tako lezel v rit, da me je lani ozmerjal za fašistko in norico, je kljub temu minuli teden dobil od Financ levičarsko brco v rit. Tudi urednica Vita Cajnko Javornik je namesto v ekonomsko novinarstvo zabredla globoko v levičarsko propagando, ko si zapira oči pred begunskim nasiljem in sledi doktrini guruja Financ, Jožeta Mencingerja. Ta je prejšnji teden na konferenci Kako misliti 'begunsko krizo' trosil neumnosti o beguncih. Mencinger je bodečo žico razglasil za še eno sramotno dejanje v samostojni državi. Še vedno pa je ponosen na svoje sramotne javne pozive menedžerjem h kraji družbenega premoženja in podporo obsojenemu kriminalcu Binetu Kordežu, ki je priznal kar 11 kaznivih dejanj in je bil včeraj obsojen na sedem let in šest mesecev zaporne kazni. 

Beri dalje...