Članek
Zaradi begunske krize in Cerarja na predčasne volitve!
Objavljeno Oct 30, 2015

Ker ta vlada ni sposobna zagotavljati varnosti državljanom, bi morala odstopiti - Predčasne volitve bi bile edina prava rešitev, saj Cerarjeva vlada ni dobila mandata na volitvah za reševanje begunske krize, njena dosedanja politika pa državo več kot očitno vodi v kaos in nasilje.

Drugi val begunske krize v Sloveniji je zgolj nadaljevanje vstajniškega nasilja z drugimi sredstvi. Cerarjeva vlada je namreč del vstajniškega gibanja iz let 2012/2013, ki je slovenska različica arabske pomladi. Nasilje, ki se je začelo z vstajami po slovenskih mestih, se med begunsko krizo stopnjuje zlasti na obmejnih območjih. Ogrožena je varnost državljanov, davkoplačevalci se lahko vprašamo, zakaj sploh plačujemo davke, če nam Cerarjeva vlada ne zagotavlja niti varnosti, reda in miru. Pred begunci, kakopak! Kar je najhuje: od nas zahtevajo, da molčimo. Da se v lastni državi podrejamo tujcem?! Žal je Cerarjeva vlada le podaljšek nasilne politike skrajnje levice nad lastnim prebivalstvom, ki jo vsak dan podpihujejo levičarski dominantni mediji.

Cerar je svoj veliki politični vzpon doživel s podporo vstajniškemu nasilju, ki je privedlo do padca druge Janševe vlade. Cerarja sta zaradi zaslug vstajniški stranki Solidarnost in Iniciativa za demokratični socializem, katere šef je danes Luka Mesec, ob ustanovitvi vabili za predsednika. Današnja notranja ministrica Vesna Györköš Žnidar je v času vstaj kot odvetnica zastopala mariborskega vstajnika, ki je sodeloval pri rušenju Kanglerja. Maribor je takrat gorel zaradi nasilnih vstajnikov, Györköševa pa jih je kljub temu zagovarjala. Ista Györköševa danes v funkciji ministrice za notranje zadeve slabo skrbi za varnost državljanov pred nasilnimi begunci. Danes Brežice gorijo, kot je v času vstaj gorel Maribor.

Za vse so krivi levičarski dominantni mediji, ki ne služijo javnemu interesu državljanov Slovenije, ampak že več let podpihujejo nasilje po državi. Vsak dan nas terorizirajo in nam z lažmi, manipulacijami in prikrivanjem informacij perejo možgane. Podpihovali so vstajniško nasilje, med to begunsko krizo pa so svoje nasilno pranje možganov še zaostrili. Kdor ne trobi v isti rog kot oni, ga ozmerjajo, ožigosajo in utišajo. To lahko vidimo tudi iz izjave Društva novinarjev Slovenije (DNS) prejšnji teden: kdor dvomi o njihovi pristranski predstavitvi realnosti o begunski krizi in ne misli enako kot oni, je fašistoidna svinja, rasist in brezčutni izmeček. Taisto članstvo DNS je do sekunde podpiralo vstajniško nasilje v Mariboru in Ljubljani in veselo odštevalo, kdaj bo padla Janševa vlada. Ker bodo pač oni v svojem nasilnem, enoumnem in nestrpnem slogu določili, katero nasilje je dobro in dovoljeno in katero ne, kajne?

V levičarskih dominantnih medijih je Delov novinar Boštjan Videmšek glavni uvoznik in propagator arabske pomladi, ki nas je zdaj dosegla z drugim begunskim valom. Videmšek je vneto podpiral arabsko pomlad in njeno različico v nasilnih grških demonstracijah, ki so pozneje pomagale na oblast levičarskim ekstremistom iz Sirize. Po njegovem zgledu so med drugo Janševo vlado levičarski skrajneži uvozili nasilje arabske pomladi še v Slovenijo v obliki vstaj. Med grško dolžniško krizo je Videmšek skupaj z medijsko levičarsko falango goreče navijal za Sirizo, potem pa so vsi družno preklopili na medijsko pranje možganov z begunci. Celo ob terorističnih napadih islamskih fundamentalistov, ki so jih obsodili sami muslimani, je Videmšek blodil o islamu kot najbolj miroljubni veri na svetu, slovenski dominantni mediji pa so ponavljali za njim kot brezglave kokoši. Podpihovali so nasilne vstaje, zdaj so nekritični do begunskega nasilja.

Ni naključje, da danes begunce z odprtimi rokami vabijo vstajniški skrajneži iz Meščeve Združene levice (ZL), ki so svojo politično kariero po vzoru arabske pomladi začeli prav z uličnimi vstajami. Nestrpnost ZL se med drugim kaže tudi v njihovem dvoličnem odnosu do tujcev, ki jih delijo na »dobre« in »slabe« tujce, dominantni mediji pa kot dogmo širijo njihovo sovraštvo. Mesec je z veseljem izgnal »slabe« tujce iz slabe banke. Zdaj za »dobre« tujce razglaša begunce in jim na stežaj odpira vrata Slovenije, vendar jim je zaprl vrata lastnega doma. Miha Kordiš iz ZL je že pred prvim begunskim valom vreščal, da ne ogrožajo begunci nas, temveč mi begunce! Ob begunskem nasilju in nemirih slovenski dominantni mediji skupaj z ZL trobijo, češ begunci so nejevoljni, ker ni vse tako, kot bi hoteli. Naj se mi njim prilagodimo, ne oni nam. Po ZL beguncem seveda ni treba upoštevati pravil ali zakonov. Mi, ki plačujemo davke, pa v lastni državi nimamo več pravice povedati niti svojega mnenja ali izraziti skrbi za lastno varnost in prihodnost države.

...berite dalje...