Članek
Slovenski levičarji nas terorizirajo z begunci
Objavljeno Sep 25, 2015

Grki so prišli in odšli, begunci prihajajo in bodo enkrat tudi odšli. Tisto, kar ostaja, je medijski teror levičarjev nad lastnim prebivalstvom in vse manj svobode govora.

Slovenski levičarji in njihovi dominantni mediji so v beguncih našli novo žrtev, s katero vsak dan terorizirajo in posiljujejo slovensko javnost. Pod taktirko Meščeve Združene levice vabijo »Dobrodošli begunci« in »Dobrodošli v trdnjavi Evropa«. Hvalijo se s človečnostjo, solidarnostjo in sočutjem in se prodajajo kot največji zaščitniki človekovih pravic beguncev, hkrati pa brutalno zatirajo vsa drugačna mnenja ali pomisleke svojih rojakov. V resnici tudi beguncev ne marajo! Svoj pravi nečloveški in nesočutni obraz do beguncev je Mesec pokazal v oddaji Tarča, saj je edini od politikov povedal, da ne bo vzel nobenega begunca. Mesec terorizira celotno Slovenijo z begunci, zdaj pa jim je zaprl vrata svojega doma? Beguncev seveda ne bo vzel Luka, nikakor, vzamemo naj jih jaz in vi, drage bralke in dragi bralci! Mesec od Cerarja zahteva odprtje schengenske meje, postavil pa jo je pri sebi doma. O tem seveda ne bo nobene razprave, temveč bodo vsi pomisleki nemudoma cenzurirani in ožigosani z oznako »sovražni govor«.

Svojo težnjo po uvedbi popolnega medijskega enoumja so levičarji prejšnji teden skrili za pretvezo skrbi za blaginjo in varnost beguncev in vpeljali cenzuro na spletnih forumih. Že nekaj časa izvajajo totalni lov na čarovnice na družbenih omrežjih, ki je izbruhnil s prvim tvitom Sebastjana Erlaha. Hkrati naših levičarjev ne moti barbarski poziv Slavoja Žižka k uboju vodilnih politikov EU skupaj s Cerarjem in Erjavcem na javni televiziji v oddaji Utrip, ki ima bistveno večji domet kot Erlahovih približno 1600 sledilcev na tviterju. Žižek kot ideolog in bog slovenskih levičarjev nastopa kot ajatola Homeini, ki je izrekel fatvo nad Salmanom Rushdiejem. Desnica je zaradi sovražne izjave do beguncev Erlaha kaznovala: SDS ga je izključila iz stranke, pri Združenju novinarjev in publicistov teče postopek za odvzem Meškove nagrade. Levica pa Žižkovega poziva k uboju demokratično izvoljenih politikov ni javno obsodila niti ni od organov pregona zahtevala uvedbo postopka proti Žižku. Ravno nasprotno: Žižka še naprej podpirajo vsi levičarski ideologi – od Štrajna, Pribca in Vezjaka do članov Sveta za odziv za sovražni govor Pirc Musarjeve (dobro je, da Pirc Musarjevi ni uspelo postati direktorica RTV Slovenija!). Še huje: Svet Pirc Musarjeve, ki je celo razpravo o begunski krizi označil za sovražni govor, je Žižkov poziv k uboju vzel v bran. Seveda naši levičarji Žižka ne obsodijo, ker nimajo niti trohice človečnosti ne sočutja!

Najhuje je, da se zavrženi Žižek zdaj prodaja kot največji borec za pravice beguncev. Nedavno je za begunsko krizo obtožil kapitalizem in kot rešitev predlagal ponovno uvedbo komunizma, čeprav je komunizem kriv za velike migracije v 20. stoletju. Ljudje so množično bežali iz komunizma zaradi ekonomske bede in ideološkega terorja, za cenzuro komunistične realnosti pa so skrbeli partiji podložni mediji. Da ljudje ne bi bežali, so zgradili celo berlinski zid, Vzhod in Zahod pa je ločevala železna zavesa. Današnji podpornik skrajnje levice Igor Vidmar je v komunizmu pel Za železno zaveso, danes pa nas prek RTV Slovenija skupaj z ZL posiljuje z »rdečo peso«. MMC RTVSLO je namreč na forumu prejšnji teden postavil »železno zaveso« proti svobodi govora. Cenzuro so upravičili z nekimi »standardi« in pridno sledili iztočnici Sveta Pirc Musarjeve, da je nestrinjanje z levičarskim posiljevanjem o beguncih avtomatično sovražni govor. V resnici so begunci le sredstvo za uvedbo popolnega medijskega enoumja na račun prisilnega RTV-prispevka.

Za medijsko enoumje skrbijo tudi na komercialni POP TV in njeni najbolj obiskani spletni strani 24ur.com, kjer so prvi onemogočili, beri cenzurirali, forume o beguncih. Omenjeni so že poleti ob sramotni reklami za Laibachov nastop v Pjongjangu pokazali, da jim ni mar za človekove pravice beguncev, temveč samo za ideologijo. Ker so propagirali Laibach, so odgovorna urednica Tjaša Slokar (sicer žena Draga Kosa) in njeni novinarji cenzurirali poročila Human Rights Watch o brutalnem kratenju temeljnih človekovih pravic v Severni Koreji: da severnokorejski režim preprečuje bežanje iz države, strelja begunce v hrbet, jih lovi, če jim uspe pobegniti, in jih prisilno privede nazaj v Severno Korejo. Zdaj se v zvezi s sirskimi begunci na 24ur.com hinavsko sklicujejo na taisti Human Rights Watch. Preobrat ni presenetljiv, saj je glavni urednik tega portala nekdanji piarovec s Pristopa, Denis Oštir, ki mu je kakor Slokarjevi mar za človekove pravice le, če to služi levičarski ideološki propagandi. Svoji propagandi potem pravijo resnica! Da morda ne bi pricurljalo kakšno drugačno mnenje o beguncih.

Levičarski skrajneži in dominantni levičarski mediji Delo, Dnevnik in Večer nas v zboru z RTV Slovenija in POP TV nenehno terorizirajo s svojo ideološko agendo, da bi se predstavili kot najbolj človeški, solidarni in sočutni. Na eni strani kot pobesneli preganjajo sovražni govor v zvezi z begunci in izvajajo medijsko cenzuro, na primeru Žižka pa so pokazali, da podpirajo sovražni govor par excellence in celo uboje političnih nasprotnikov. Še julija so nas terorizirali z Grki, ko so bili vsi Grki. Zdaj kričijo »Jaz sem begunec« in zahtevajo odprtje mej, vendar skupaj s skrajnežem Mescem zapirajo vrata v svoje domove. Grki so prišli in odšli, begunci prihajajo in bodo enkrat tudi odšli. Tisto, kar ostaja, je medijski teror levičarjev nad lastnim prebivalstvom in vse manj svobode govora. In to je tisto, kar bi nas moralo res skrbeti!