Članek
Nisem Robert Časar
Objavljeno Dec 13, 2014

Že dolgo se nisem tako nasmejal, hahaha....  gost znanega ljubljanskega lokala zamenjal Roberta Ličena (predsednika NS Darsa) za Robert Časarja (bivši direktor Luke Koper, ki ga kao išče tudi Interpol)  in anonimno poklical policijo! 

Res je, vsi so si podobni kot jajce jajcu, tako da je nujno, da si Robert omisli majico z napisom "Nisem Robert Časar". Hehe, obema bi priporočal enako majico.

Eden od gostov je namreč policiji sporočil, da je v restavraciji nekdanji predsednik uprave Luke Koper Robert Časar. Roko na srce, Ličen je resda nekoliko podoben Časarju, ki ga je koprsko okrožno sodišče obsodilo na pet let in devet mesecev zaporne kazni. Na Dob, kjer bi moral odsedeti zaporno kazen, marca ni prišel, njegova soproga je poleti odpovedala delovno razmerje na Komunali Koper, njun otrok pa je na začetku septembra nenadoma izostal v šoli. Za Časarjem je policija razpisala tiralico in izdala evropski priporni nalog. Za koristne informacije o njem je bila pred dnevi razpisana tudi denarna nagrada. Ta je očitno spodbudila gosta restavracije, da se je, obetajoč hitrega zaslužka na pošten način, anonimno obrnil na policijo.

Berite dalje...