Članek
Novo presenečenje na petek, 8. avgusta 2014, ob 8:00!
Objavljeno Aug 09, 2014

Spoštovani!

 

Na Gregorčičevi ulici se je zgodilo novo presenečenje: za 8. uro smo bili namreč dogovorjeni za mediacijo, ki pa se ni zgodila. Prišli sta dve gospe mediatorki s ponovnim poskusom prepričevanja, naj se gladovna stavka prekine, da bi se lahko mediirali. Kot sta povedali, oseba z državnega pravobranilstva za ta postopek še ni določena, čeprav je bilo s strani ministra g. Pličaniča zagotovoljeno, da bo zadeva danes stekla v polni sestavi.

Poleg tega so pripovedi o tem, kako naj bi mediacije potekale dlje časa, iz trte izvite. G. Troha je nedavno tega eno mediacijo že imel, ko so se ob isti uri dobile vse tri stranke v postopku. Šlo je za pravdni postopek, na eni strani tožena stranka, na drugi tožeča stranka, vmes pa mediator. Mediator je obema naenkrat razložil, kako bo mediacija potekala, potem se je pogovoril z vsako stranko posebej, zatem pa speljal mediacijo v prisotnosti obeh strank.

Ljudje, pomagajte, kajti ponovno dokazujejo, da gre za namerno zavlačevanje začetka postopka mediacije in izčrpavanje, da bi človek umrl!

Pridite na Gregorčičevo, čimprej!

Ne, naj pridejo tisti, ki morajo to rešiti. In ne zavlačevati!