Članek
MINISTER PLIČANIČ SE JE ZJOKAL!
Objavljeno Aug 09, 2014

Spoštovani vsi!

V torek, 5. avgusta, je g. Senko Pličanič nedvoumno priznal, da so bile Ladislavu Trohi storjene krivice. Dejal je tudi, da jih je treba popraviti in predlagal način rešitve z mediacijo. Pozorno poslušajte posnetek, v katerem se minister celo zjoka. Zraven je bila gospa Evelin Pristavec Tratar, generalna direktorica Ministrstva za pravosodje, ki je izrazila veliko zaskrbljenost, ko je videla stanje Ladislava Trohe. Dejanja ravno niso v skladu z besedami!!!

Mediacija (izvensodni pobot) danes po dveh dneh: pojavi se ponovno gospa Pristavec Tratar, z njo mediatorka gospa Anka Stojan (sicer psihologinja), ko skušata namesto mediacije prepričati Ladislava Troho, naj preneha z gladovno stavko, ker je drugi mediator (ki ima bojda zelo velik čut za človeško stisko) na dopustu nekje na Korčuli.

Mediatorka je na izrecno vprašanje Ladislava Trohe povedala, da so dobili s pravobranilstva pošto, da so pripravljeni na mediacijo. Ladislav Troha je pričakoval, da bo mediacija danes in da konča z gladovno stavko, očitno pa gre še za en poskus organov, da ga izigrajo, ker če sta obe strani za mediacijo, potem je dogovor možen v zelo kratkem času, uri do dveh, s pomočjo mediatorjev, ki niso na dopustu ta hip, saj jih imajo več, in zaključimo to kalvarijo. Najkasneje jutri, v petek, 8. avgusta 2014. KDO TEGA NOČE??? PO 60 DNEH GLADOVNE STAVKE? Predvidevamo, da si boste znali razložiti. KDO HOČE SMRT VETERANA VOJNE ZA SLOVENIJO IN VISOKEGA ČASTNIKA SLOVENSKE VOJSKE LADISLAVA TROHE? ALI SE JE LETA 1991 BORIL ZA TAKO DRŽAVO??? ZAGOTOVO NE!!! ZATO SE ŠE VEDNO BORI, ZA DRUGAČNO. TAKRAT BI LAHKO IZGUBIL ŽIVLJENJE, NEKATERI SO GA, IN TAKRAT NIHČE NI IGRAL NA ČUSTVA "PAZI NA DRUŽINO, PAZI NA OTROKE". JE MORDA VOJNA ZA SLOVENIJO DOBLJENA?! NE, NI, ZATO SE LADISLAV TROHA BORI.

TA HIP PRIPRAVLJAMO VEST ZA VSE INSTITUCIJE EVROPE IN SVETA, DA NISO PREDSTAVNIKI DRŽAVE V 60-ih DNEH KLJUB NEKAJKRATNIM OBLJUBAM IN PRIZNANJU O STORJENIH KRIVICAH STORILI NIČ!!!

Prosimo, da tudi vi širite to vest na vse možne naslove!!!