Članek
USTAVNO SODIŠČE SE NORČUJE SAMO IZ SEBE IN IZ VSEH VAS, KI TO NORČEVANJE PLAČUJETE IN NE UGOVARJATE
Objavljeno Jul 22, 2014

Tretji dan po volitvah smo podali: Pobuda za oceno ustavnosti 5. člena Zakona o volitvah v Državni zbor in razveljavitev predčasnih volitev, ki so bile izvedene 13.07. 2014 (kliknite na podčrtano povezavo ali kar TUKAJ) 

Vpogledali smo, v kateri fazi obravnave je naša pobuda, in našli smo tole: 

Niti ni datuma vložitve, niti kdo je pobudnik, niti tega, da smo zahtevali obravnavo prednostno, ko ni niti tega, da zahtevamo na tej podlagi razveljavitev volitev, ker volilni molk je protiustaven. TO JE VAŠE USTAVNO SODIŠČE, NA KATEREM SI DELIJO BAJNE PLAČE, VSE VEČ LJUDI PA STRADA. BRAVO, SLOVENIJA, IN TAKO DO BRIDKEGA KONCA!

Seveda se ve, zakaj to ne obravnavajo prednostno in tako nonšalantno. Z atomsko bombo, ki jim je po volitvah priletela v naročje in tik-taka, je treba ravnati pazljivo, da ne bi kdo opazil, kaj grozi privilegirani udbomafijski nomenklaturi. Znova bodo skušali jo spraviti pod preprogo. Mediji pa tudi nič kot ponavadi. Obvestite jih še vi, če morda ne vedo, da so volitve neveljavne, ker je volilni molk protiustaven. ZATO JIH JE TREBA BREZ ODLAŠANJA RAZVELJAVITI. Pišite v EU nadzorstvene institucije, imate vsa dovoljenja za uporabo pisnih materialov. Postanite člani OPS-a.

Dajmo, sodelujte! 

Ekipa OPS

Sodelujmo, ja. Prav imaš! Tudi zame so te volitve neustavne!