Članek
Mitja Oven, ki me je včeraj napadel je v prejšnjem režimu naredil kar 5 kaznivih dejanj
Objavljeno Jul 20, 2014

"Novinar" Mitja Oven, ki me je včeraj napadel je v prejšnjem režimu naredil kar pet kaznivih dejanj.

Kdo je potem ta človek, ki se prodaja za novinarja-dopisnika in provocira ter v mnogih lokalih vleče na ušesa. Namreč novinarska hiša za katero pravi, da dela v Ameriki ne obstaja.

.......
Izvedeli naknadno, da gre za domnevnega novinarja Mitjo Ovna, ki dela za medijsko hišo, s čimer se hvali na Facebook-u "Novinar dopisnik pri Polar Bear IPA USA", živi pa v kraju: "Kraj bivanja: Dover, Delaware"

Seveda smo v Googlu poskušali najti to novinarsko hišo in njegove dopisniške izdelke, zanjo pa nismo našli ničesar. Poskušajte kaj najti vi, če se vam da, in dodajte v komentar.

Pa še nekaj, pred tremi leti je sedel za sosednjo mizo v Hotelu Union v Ljubljani, kjer je imel gospod Troha in poslovni partner sestanek s poslovnimi partnerji iz Avstrije, kjer so se dogovorili za poslovno sodelovanje, ko pa so hoteli naročiti prvo količino zalog na podlagi naročila in fiksnega posla z njihovimi strankami, je podjetje iz tujine, ki je imelo za nabavo artiklov najboljše nabavne pogoje, sporočilo, da so se odločili po premisleku, da s podjetjem, s katerim so imeli fiksen dogovor o sodelovanju, ki je bilo dogovorjeno na sestanku v Hotelu Union, ne bodo sodelovali. Naključje? Ne verjamemo v naključja, ker v tej državi udba nič ne prepušča naključju, še posebej, ko gre za določene osebe, ki vedo, za kaj gre. Enkrat se boste tudi vi morali s tem soočiti. Ne se bat in se skrivat tam nekje doma. 

Provociral je že prek Facebook-a:

Tole pa je še izvleček iz UDBA.net, da vidimo kdo je ta gospod novinar, ki je naredil v prejšnjem sistemu kar 5 kaznivih dejanj. 

Potem so pa to lepo pobrisali, če je osumljenec začel sodelovati z UDBO. Vse kaže, da dela še danes. Znova danes je prišel provocirat.

Če ima kdo KAZENSKI ZAKONIK SFRJ pa naj prosimo pogleda in pove kakšna kazniva dejanja je zagrešil. Upamo, da ni koga umoril.