Članek
Danes je 42. dan gladovne stavke
Objavljeno Jul 20, 2014

Pred gladovno stavko in po tridesetih dneh, ko sem izgubil 14 kilogramov, danes, ko je 42 dan jih imam manj 18. Tako se blefira v gladovni stavki. 

Ampak eni ne vedo, da imam tak motiv in sem tako močno psihično pripravljen na to, kot tisti, ki morda danes lezejo na najvišji svetovni vrh. 

Pač se navadiš biti brez hrane. Telo sicer postaja vse šibkejše, ko čutiš telečje noge in ne vem kdaj bo dan, ko ne bom več mogel vstati iz ležalnika. 



Verjetno bo za mnoge to velika atrakcija, ker pač jih še najbolj od vsega zanima črna kronika in ne kaj me je mene in družino pripeljalo v položaj, ko nisem imel narediti kaj drugega. 

Škoda, da se ne potrudite malce bolj pogledati in kaj tudi narediti, da bi izvedli pritisk na medije, ki so v polni blokadi, saj, če ne veste moja sotrpina, gospa Tanko, stavka gladovno že 13 dan, gospod Marinko pa 12. dan in sta pripravljena na najhuje. 

Ne bodite vendar brezbrižni, ker gre za vse nas. 

Tukaj je zapisano, kaj je oblast počela vsa ta leta nad mano in družinama. 

www.gibanje-ops.com/prispevki-razlicnih-avtorjev/41-prispevki-razlicnih-avtorjev/647-novodobne-metode-udbo-mafije-za-eliminiraje-svojih-nasprotnikov-kratka-kronologija-v-zvezi-z-ladislavom-troho

Oprosti Troha, ampak zdaj lepše izgledaš kot prej. Torej je v gladovni stavki tudi neka moč, ki si jo pridobil. Link se pa ne odpre! Jaz ti verjamem, da se ti je dogajalo maščevanje z nekih strani! Upam, da bodo to odgovornost prevzeli nase, sicer naj gredo v pekel! TI PA PREŽIVI, DA BOŠ PRIČAL NA SODIŠČU PROTI NJIM! Pride dan, ko boš lahko javnosti povedal svoje. Verjemi! In zdrži!