Članek
SAMO EN TEDEN DOPUSTA ENEGA ČLANA IZ VSAKE SLOVENSKE DRUŽINE ZA ZDRUŽEVANJE NA GREGORČIČEVI V LJ.
Objavljeno Jul 19, 2014

SAMO EN TEDEN DOPUSTA ENEGA ČLANA IZ VSAKE SLOVENSKE DRUŽINE ZA ZDRUŽEVANJE NA GREGORČIČEVI V LJUBLJANI - DELO ZA SKUPNO DOBRO ME VODI SRCE! JE TO PREVEČ ZA SLOVENIJO, ZA VAŠE OTROKE, ZA VAŠE LJUBE, ZA VAS OSEBNO?

 

Na Gregorčičevi v Ljubljani pred poslopjem Vlade RS, kjer so v gladovni stavki že trije Slovenci (Gospa Milena Tanko iz Ribnice - 11. dan, gospod Janez Marinko - 10. dan in Ladislav Troha - 41. dan), nastajajo pomembne stvari, ki so pomemben temelj nove države in naših medsebojnih odnosov.

Seveda ne moremo ničesar spremeniti, če ne začnemo spremembe pri sebi. Vprašajte se, v katero stran srca ste nagnjeni sami.

To na sliki je sicer končna razlaga, a narejena bo PP predstavitev z razlagami po vrsti od izvora življenja do odraščanja človeka, ko postane odrasla odgovorna oseba ali pa ne in ostane na stopnji sebičnega otroka, ki hoče kot nezavedni otrok vse zase, ki če tega, kar si zamisli, ne dobi, joka in je nesrečen.

Pomislite, kako je z vami? Vsak večer ob 19.00 uri razpravljamo o pomembnih stvareh tudi za vašo prihodnost, zato ste vedno vabljeni, da poveste svoje mnenje, ker več ljudi več ve. Če hočemo, da Slovenija kdaj uspe, je nujno vključiti v razprave in v iskanje najboljših rešitev za skupnost vse razpoložljive človeške in druge potenciale, ki jih imamo v Sloveniji in zunaj nje na razpolago.

Danes ta stara izrabljena politika, ki pelje narod v pogubo, ne potrebuje nobenega znanja, nobenih drugačnih mnenj, ne prenese nobene kritike in je samozadostna, egoistična. To si ne bi smeli dovoliti, da z državo upravljajo egoisti in celo psihopati.

Razmislite in se podvizajte na Gregorčičevo, v četrtek bomo simbolično dvignili zastavo nove države, ki bo zgrajena na novih zdravih temeljih.

Se vam ne zdi, da bi morali mediji o tem obširno poročati, pa nasprotno so v popolnem molku? Boste poklicali koga, vsaj na RTV SLO, ki jih plačujete?

Sicer pa, Slovenci, samo en teden dopusta iz vsake družine samo eden član, morda je celo brezposelni, da bi prišel v Ljubljano na Gregorčičevo, da jim povemo SKUPAJ - ZEDINJENI, da se ne gremo tega več.

Vse dobro!

Ekipa OPS

Kliknite za ogled načrta za drugačno, novo, boljšo Slovenijo po meri delovnega in

poštenega slovenskega človeka.

Delujmo, sodelujmo in ukrepajmo za Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije!