Članek
36. dan gladovne stavke, UMIKAM VSE STAVKOVNE ZAHTEVE, KI SE TIČEJO BOJA ZA SKUPNO DOBRO
Objavljeno Jul 16, 2014

36. dan gladovne stavke, UMIKAM VSE STAVKOVNE ZAHTEVE, KI SE TIČEJO BOJA ZA SKUPNO DOBRO, ZAHTEVAM PA, DA SE POPRAVI NASTALA ŠKODA MENI IN MOJI DRUŽINI, KOLIKOR JE TO SPLOH ŠE MOGOČE

Torek, 15 Julij 2014 08:47 | PDF | natisni | E-pošta

 

Za začetek nova kršitev zakonodaje retardiranega BUT(AL)CA, ki zase pravi, da je sodnik. Preko detektiva mi je vročil vabilo na prvo glavno obravnavo z opozorilom, da me bo prisilno privedel, če ne bom prišel. No, pa je znova kršil Zakon o kazenskem postopku in tega ni storil, ker pač so oni nad zakonom in delajo kar se jim zljubi. Seveda si me ne želi videti, ker ve, da mu bom v obraz  povedal, da je član organizirane kriminalne združbe, ki se požvižga na zakone in ustavo. Sem podal kazenske ovadbe, a se delajo nevedne vsi njihovi nadrejeni. Eni so pač nedotakljivi. So me pa privedli že dvakrat prisilno, ko za to niso imeli nobene zakonske podlage. Tukaj je primer opravičila, ko seveda ni za to, da so mi protiustavno odvzeli prostost še nihče odgovarjal.

 


Tudi vi se opravičite, ko kršite zakon in obljubite, da boste poslej spremenili svojo prakso, kajne? In vam verjamejo ter vam oprostijo plačilo globe ali kazni, če gre za kaznivo dejanje. Se boste zbudili kdaj???
Popolnoma jasno je bilo, da zahtev, ki so v nadaljevanju prečrtane, ne more doseči noben posameznik v tej deželi, pa če tudi 100 krat umre in bi imel sto življenj.

Verjel sem, da imate Slovenci tega vsega nakopičenega zla tako zelo dovolj, da bom sprožilec in se boste zbutali, vzeli nekaj dni dopusta, nehali skrbeti samo za lastno zadnjico in se boste prišli usest dol na Gregorčičevo in na druge ulice ter trge v središče Ljubljane, da ustavimo skupaj ta vlak, ki drvi naravnost v prepad. Sprožil sem še dva človeka, ki sta tudi doživela krivico in sta se pridružila v gladovni protest.

Še dobro, da so oblastniki povzročili samo trem ljudem krivice in še dobro, da ne čutite nobene potrebe vsi, ki nimate privilegijev zahtevati odgovornost vseh, ki so dopustili, da so kriminalci uničili 80% arhivskega gradiva, da so osrednji novodobni in stari politiki preprodali v imenu nas na stotine ton orožja, da so nas skozi divje pri(h)vatizacije oropali za preko 150 mlrd evrov in so nam kriminalci v belih ovratnikih oropali že večkrat banke.

Znova ste nasedli blebetanju udbokomunističnih nameščencev, ki so vam v volilni kampanji sadili rožice preko medijskih trobil, kako se že vse izboljšuje in je Slovenija vse bolj v vzponu, zdaj pa že govorijo, kako bo treba zategniti pasove, ker je na vidiku že nova kriza in tudi Evropa zahteva stabilizacijo javnih financ. Haloooooo, Titanik se potaplja, za krmilo pa se prerivajo novi But(al)ci, ki vam bodo v kratkem razložili, da bo treba uvesti nove davke in zmanjšati ali pa odvzeti že tako bedne dohodke. Ne razumete, da so vsi, ki jim mediji delajo propagando in jih gradijo v zvezde, pajaci mafije, ki vam bodo po naročilu oligarhov iz ozadja še gate sneli, da bi jih prodali prvemu najboljšemu ponudniku.

Če bi bile volitve v Sloveniji rešitev za večino vse bolj obubožanih ljudi, bi bile z zakonom prepovedane. A vi ste znova nasedli, da bi svojo odgovornost preložili na prevarante in ste šli na vnaprej prirejene igrice za naivne. Mislite, da se res da narediti stranko v štirinajstih dneh in zmagati v normalni državi??? Seveda, z zlaganimi javnomnenjskimi anketami, da vas pripravijo na volilni izid, ki ga potem uredijo tako, kot so ves čas kazale ankete. Napovedal sem tak izid in tudi, da bo ena izmed manjših strank presenetila. Manjka samo še, da Janšo izpustijo iz zapora. Preberite bloge nazaj, pa boste videli, da sem vse predvidel, ker jih poznam kot star denar, prevarante udbokomunistične. Le vi jim vedno znova nasedate.

Ni velik dosežek udbokomunističnih prevarantov in roparjev to, da so naredili toliko škode s prevarami in krajami, da je Slovenija finančno, gospodarsko in socialno na kolenih, ko se morate zavedati, da je že skoraj vse na kredit, ker so uničili dve tretjini gospodarstva. Še največji dosežek tega zločinskega režima je, da so vas uspeli hipnotizirati in vam iz glav pobrati očitno vse, s čimer se da trezno in realno razmišljati, pa tudi to, da se ne odzivate, kot bi se vsak normalen gospodar doma, ko bi mu nekdo spodkopaval temelje družine.

Vas ne gane, vi mislite, da bo že kako, a se ne zavedate, da je včeraj padlo desetine družin, da so mnogi naredili samomor, da je znova se zateklo v alkohol na tisoče ljudi, da so ravno včeraj nekateri mladi ponovno vzeli dozo heroina. Ljudje padajo v prepad, vi pa mislite, da se bo to ustavilo in vi ne boste padli že čez nekaj dni!!! Ali pa doma čakate, ko iz vseh koncev kaplja s stropa in upate, da bo nehalo in se vam strop ne bo podrl na glavo. Kaj je z vami???

Pa tako enostavno jih je spraviti v položaj, ki se bi takoj obrnil v dobro vseh nas. Samo teden dni dopusta in se utaboriti v Ljubljani. Ni treba z gladovnim protestom, temveč tako s protestom, da se usedete dol. Vsi, ki ste doživeli krivico, in če ne razumete in mislite, da je niste, je krivica to, da morate plačevati vse več, najvišje dajatve na svetu, da vam mediji perejo možgane, da vam šolski sistem poneumlja vaše otroke, da ste tudi vi izgubili milijarde, s katerimi bi zgradili zlato Slovenijo. Se vam to ne zdi krivično???

Ampak, če niste dojeli, za kaj se borimo mi trije, najbrž tega ne boste dojeli do konca svojega življenja, ko najbrž tudi nikoli ne boste razumeli, da se niste rodili kot piščeta, ampak kot orliči in bi se tako kot so se mogočne ptice, ko so odrasle, naučili leteti v svobodo. Najbrž se niste nikoli pogledali v ogledalo, da bi v njem videli podobo orla, ne pa, kot ste v glavi prepričani, ker vas je v to prepričal zločinski režim, da ste kokoš ali petelin in smete nesti jajca in bivati v kurniku, da jih vaši gospodarji odnašajo in želijo, da jih znesete še več.

Če bi mediji delali propagando, da je na Gregorčičevi v Ljubljani vse več celo gladovnih protestnikov, zaenkrat že trije in vse več somišljenikov, bi vas v jatah prišlo vse več, kajne? Tako so mediji s propagando pognali nedavne proteste, ki so bili natančno vodeni in nadzorovani do etapnega cilja zamenjave enih nameščencev mafije z drugimi, da so vas potolažili. Takoj, ko je bil cilj dosežen, so jih z pomirjanjem medijskih manipulatorjev ustavili. Pa nas je vsak dan kar nekaj, a o tem mediji ne delajo propagande, ker se bojijo, da bi vas spodbudiili, da nas posnemate.

Ko vas bodo mediji pognali znova, je pričakovati, da vas bodo skušali, ker je ves denar iz vseh narodovih blagajn izropan, stepsti med sabo, ker imajo plačane provokatorje, da bodo to znali storiti. To naredijo, kadar hočejo, ker ko bo še večja beda in vas bodo mediji pognali na ulice in trge, ker jim še vedno nasedate, boste šli in takrat vam Bog pomagaj, saj bo tudi jeza nakopičena v vas, ker boste zagotovo vse bolj razumeli, da so vas znova nategnili kot žvečilni gumi.

Ko vas spodbujamo ljudje iz vaših vrst, ki natančno vemo, za kaj gre in tudi načrti so izdelani za naprej, toda to za vas ne šteje, čakate odrešitelje, tiste s televizije, ki vam že 23 let obljubljajo, da vam bodo naredili Švico in se bosta tukaj cedila med in mleko. Pa še nič ne rabite vi narediti, ker vaše pameti ne rabijo, ker so sami prepametni, le glas jim dajte na že vnaprej znanih volilnih izidih, pa boste odrešeni predvsem zdrave pameti in vse več premoženja. Ta zgodba se dogaja že od leta 1945 naprej, saj je za vas vseskozi skrbela partija.

Vi samo delajte, molčite, plačujte davke, partija (ZDAJ STRANKE) bodo pa poskrbele, da vam bo lepo in udobno v tej deželi. No, kot vidite, spoštovani okameneli sodržavljani, ste pa vsak dan bolj v dreku. Pa še bolj boste, ker so vas uspeli, kot sem povedal, spraviti v strah in ste samo še prestrašena trupla, ki hodijo. Žal.


In verjemite, meni je tega dovolj, zato umikam zahteve zgoraj, zanima me tako kot večino vas samo še lastna zadnjica. Nadaljeval bom gladovno stavko še nekaj dni, kolikor mi je še preostalo, da me morda spravijo od tukaj s poravnavo, če ne umrem, ker pod temi vsakodnevnimi pritiski mafijskih organov se tako in tako ne da živeti. Če se dogovorimo, pa obljubljam, da bodo imeli mir pred Ladislavom Troho, ki je bil zgolj zoprna trohica-trska v slonovi peti, saj bom končal se ukvarjati s tem, da bi naredili drugačno državo, ker bom pobral družino in bomo odšli daleč proč iz te zatohle prosrbske butalske primitivne vukojebine, kjer te (če ne tuliš z volkovi)  požrejo lastni bratje in sestre.

Vi se pa pobijte med sabo in postanite hlapci na tuji zemlji, brez pravic, brez jezika, do katerega vam je tako in tako vse manj mar, brez dostojanstva in brez gat, ko se boste spomnili sužnjev iz filmov, ki so imeli vsaj za jesti in streho nad glavo. Ker ste tudi vi vsekozi gledali vstran, ko so roparji odnašali milijarde, ste tudi vi isti kot oni. Jaz imam popolnoma čisto vest, saj sem se zoperstavil udbomafiji že leta 1994, javno pa leta 1998 pred parlamentom v uniformi, ko sem kričal, da Titanik pljuje naravnost v ledeno goro. Skoraj vsi ste se, ker so me medijska trobila prikazovala kot bedaka, posmehovali, le redki ste razumeli, ki niste verjeli prevarantski Drnovškovi zgodbi o uspehu.

Čista vest je to, da bom svojim vnukom vedno lahko pogledal v oči, ko jim bom povedal, zakaj smo izgubili Slovenci svojo domovino. Zato, ker se drugi moji rojaki niti niso poskušali boriti, saj so zamahnili z roko, ker jim je bilo vseeno. Jaz sem se boril in sem izgubil, a vsaj poskusil sem, da bi bil drugim zgled.

Hvala vsem, ki ste pomagali iz svojih na videz varnih domov, ni potrebe več, da karkoli pomagate. Bomo že. Povem pa vam samo še, da se je na klic po pomoči moji družini, ker smo ostali brez vsega, odzvala peščica ljudi, ki jih lahko preštejem na prstov dveh rok, pa še to tisti, ki nimajo sami skoraj nič, razen dveh podjetnikov, ki so prispevali od sto do petsto evrov. Res hvala še enkrat vsem, ki ste razumeli našo stisko. Če bi vas pognali mediji, bi vas deset tisoče darovalo po evro in bi bilo marsikaj drugače. To počnete, da ljudem pomagate životariti, ne vprašate pa se, kako odpraviti vzroke, ki povzročajo vse več revščine. To vam skušamo dopovedati v OPS in kažemo z lastnim zgledom, kaj je nujno takoj storiti.

Zaradi povsem podrtih odnosov med ljudmi v Sloveniji, ki so se uničili zaradi povsem napačnih zgledov in partijske propagande, ki hoče razkrojiti to družbo, se pripravite na novo naravno katastrofo, ki vas bo prisilila v to, da boste začeli sodelovati. Vse naravne ujme do sedaj so bile zgolj opozorila narave, da se nehajte do narave in drug do drugega tako noro sebično obnašati, da o medsebojnem spoštovanju, ki je povsem zamrlo, niti ne govorimo, a je temelj vsega. Bo potres neslutenih razsežnosti, ko ena hiša ne bo ostala cela in bo vse premoženje, ki ste ga skrbno sebično nakopičili, šlo v pogubo? Bojte se narave, ker nočete, da bi zavestno začeli urejati medsebojne odnose na način, da se znova Slovenci združimo na skupnem imenovalcu zgornjih zahtev in se znova dogovorimo o vsem potrebnem, da zgradimo na novih temeljih novo državo kot smo si jo želeli leta 1990.

Država, ki je bila zdaj grajena na temelju laži, prevar, nemogočih medčloveških odnosih, kreganju, metanju polen pod noge, krajah, kar je narod dobrega ustvaril  in na kosteh nedolžnih naših ljudi, ni mogla stati in ne obstati.
Nočete, ne morete, ne verjamete, da je možno zgraditi drugačno državo. Je, ampak tega ne bo storil nihče namesto vas, ker imate vsak svoj zidak in če manjka en sam, bo zevala v zidu luknja, kar bo povzročilo prepih in ne tako trdno gradnjo.

Načrti so, imamo jih TUKAJ, ampak bodo šli, ker ne spoštujte desetletja vloženega dela ljudi, ki nam ni vseeno, v pozabo. Bil je poskus, moji vnuki bodo tole brali. Kaj bodo vaši, pa res ne vem? Kako se ne znate vprašati po vesti, ko mi to res ni jasno, da gre za tako močno brezbrižnost, pa v bistvu propada vaša širša družina, kateri člani ste ravno tako kot jaz in moja žena ter otroci s povsem enako odgovornostjo. Ne razumete kajpak, nič za to. Pa kdaj drugič, če ne bo že zdavnaj prepozno.

Še moje stavkovne zahteve do oblastnikov, da bodo imeli mir pri nadaljnjem uničevanju te lepe dežele, ki sem jih noveliral glede na vse tiste, ko sem 9. junija začel z gladovno stavko, v kateri sem trenutno ohranil 65,5 žive teže. Imel sem na začetku 83 kg, v vednost glede na druge protestnike, gospoda Mesojedca naprimer, ki je v 35 dneh shujšal 8 kg in je z bleferstvom dosegel, kar je želel, ko je pobral 50 tisoč evrov, je odšel se borit za svojo rit za poslanski mandat z SLS, ki je dobila svoje. Izpadla je po 23 letih iz parlamenta, ker so jo zamenjale druge bolj agresivne udbovske izpostave.

ZAHTEVAM RAZVELJAVITEV VSEH ŠKODLJIVIH ODLOČB IN KAZENSKIH POSTOPKOV, POPOLNO REHABILITACIJO, KER SO VSI SODNI POSTOPKI MONTIRANI, POVRNITEV MATERIALNE IN NEMATERIALNE ŠKODE OD LETA 1994 DALJE, KO SEM BIL S STALINISTIČNO ČISTKO ODSTRANJEN IZ VOJAŠKE ENOTE V KOČEVSKI REKI DO DANES, KO IMAM OD TAKRAT UNIČENO ŽIVLJENJE, SAJ JE MOJE KONTINUIRANO UPIRANJE ZLOČINSKEMU REŽIMU POVZROČILO DVAKRATNO IZGUBO ZAPOSLITVE, RAZPAD DRUŽINE, NENEHNE IZVRŠBE, KAZNI ORGANOV Z NEUPRAVIČENIMI GLOBAMI BREZ RAZLOGA-ZA NIČ IN VSE DRUGE POVZROČENE NAMERNE ŠKODE, KER HOČEJO  MENE IN DRUŽNO FINANČNO IN PSIHIČNO  UNIČITI.

Tukaj pa je še podrobnejša kronologija, kaj vse so mi naredili:

Novodobne metode udbo-mafije za eliminiraje svojih nasprotnikov - kratka kronologija v zvezi z Ladislavom  Troho

Imejte se še naprej, kar se da lepo in uživajte v svoji prepametnosti, ko ste, vedite, se sami odločili za umiranje na obroke in tako rekoč slovenski narod izvaja s tem, ker so vas spravili v apatijo, KOLEKTIVNI SAMOMOR.
To je pa tudi zadnji blog od 36-ih, ki sem jih zapisal v teh dneh, ko sem uspel sebe spoznati tudi v situaciji, v kateri nisem bil še nikoli. Zagotovo mi bo, če preživim, to še kdaj koristilo.

Zdaj pa upam, da ne boste več plačanci hodili k meni z lažno skrbjo za moje zdravje in družino, ker več ne zahtevam odgovornosti nameščencev mafije, ampak se borim samo še zase in predvsem za svojo družino, ki je ostala brez vsega, brez možnosti za preživetje ter s stanovanjskim kreditom v višini 570 evrov, ki smo ga redno plačevali z vsem odrekanjem za druge stvari polnih 8 let.

Srečno SLOVENIJA do bridkega konca!

SRAM NAJ VAS BO, SLOVENCI IN SLOVENKE - BUT(AL)CI IN BUTALKE!


Ladislav Troha

kar se tiče zahtev, naslovi jih na http://www.publishwall.si/skupina.kazenska.ovadba

Kaj pa ti podtikaš, zlobnež zlobni? Da posiljujem javnost? S čim le? PODTIKANJE JE tipična komunajzerska praksa...

Podpiram!

Zlobni: Formula bi se morala glasiti: 1. Veliki tajkuni, odvzem 95% premoženja, 20 let zapora. Če imajo 65, 70 let, je pač to praktično dosmrtna ječa. Pa kaj... 2. Srednji tajkuni, odvzem 50% premoženja. Zapor dve leti .Bi se mogoče celo pokesali, še koga njim podobnega prijavili, ovadili. Pa bi spet dobili od nekaj ljudi 50% premoženja... Za odplačevanje kreditov. 3. Mali tajkunčki (Troha, jaz) pa smo ŽE kaznovani, da bomo 10, 15, 20 let plačevali mesečno po 300, 500, 700, ali 900 evrov hipotekarnega kredita. Po domače: Jebali ježa. Zakaj hudiča imaš s tem problem ti, ko ga pa imamo dejansko le mi?

Troha, odlično napisano. In do konca resnično. Ampak kot ste napisali, ne pomaga. Slovenca zanima le lastna rit. Pa še ko ga faše v to rit, upa, da mu ga bodo čimprej potegnili ven in da ga bodo vtaknili kakšnemu drugemu. In ja, mene je sram. Da žrem vsak dan štirikrat. Da me zanima le to, kako se bom napolnil želodec (čeprav to v teh časih ni tako mala skrb). Tak pač sem, ampak to ne pomeni, da bom vedno tak. Sicer pa sem vam dal tisto popoldne na dan volitev roko. Aksentijević :). Nekaj je, čeprav je to, se zavedam, premalo. Moj poklon, ker razumete in tudi veste, kam plujemo. Na dno. Ostali pa razmišljajo, tako kot ste rekli: bo že nekako. NE BO! In kam pljujejmo s takim ravnanjem? Brez najmanjšega dvoma: v lastno skledo. Vsak v svojo!

s takimi izvoljenimi kot je MC in Erjavec, ki mislijo graditi Slovenijo na penzionistih, brez obnavljanja produkcijske baze, tudi mladih družin, je bolje da zapustimo ta dom za upokojence čim prej, sicer nas bojo kar je še davkoplačevalcev otisnili do konca, ...davek na nepremičnine pa je zgleda po intenzivnih popravkih v uradnih listih že zrel za parlament

za to se je torej šlo! Za žicanje denarja z gladovno stavko. Poden!