Članek
35. dan gladovne stavke, PRIŠEL JE DAN STREZNITVE ZA VSE POŠTENE LJUDI
Objavljeno Jul 14, 2014

35. dan gladovne stavke, PRIŠEL JE DAN STREZNITVE ZA VSE POŠTENE LJUDI, KI SO MISLILI, DA LAHKO NA VNAPREJ ZREŽIRANIH VOLITVAH PRIDEJO DO ZMAGE NAD UDBOKOMUNISTIČNO HUDODELSKO ZDRUŽBO. TO JE MOŽNO SAMO Z ZDRUŽITVIJO VSEH ZDRAVIH SIL NA SLOVENSKEM.

KUČAN-KEBAB-BOSANSKI LONAC... IN POHABLJENA NACIJA!

Pritiski name in na mojo družino se vrstijo kot po tekočem traku. Ženi je pisal psihoanalitik Vodeb, ki se pojavlja v vseh možnih medijih, v katerih obdeluje kar vse, ki jih je treba. Mene je že primerjal z Brozom, nekim Hrvatom, ki je napadalen, skrajno vulgaren in želi si oblasti, za razliko od mene, ki si želim drugačne države. Da je nekdo tako predrzen, da kar piše ženi, da sem nor, in da potrebuje pomoč ona in njen Ladislav, je pa malce huda.

Ob tem pa pravi, da je on "one man band", da on je tudi ne vem kaj, in iz vsega se vidi, da je navaden ego trip, ki se ima za vsemogočnega in poklicanega, da vsakogar, ki je trn v peti udbokomunistični mafiji, javno označi za norca. Ne bo šlo, gospod Vodeb, vaši mentorji vam zastonj omogočajo nastope v vseh medijskih trobilih, da si delate reklamo in potem služite na račun ljudi, ki vse bolj padajo v psihične stiske. Že pred časom sem tega predrzneža, ki ne ve, da jaz vem, da se v režimskih medijih pojavljajo nenehno samo tisti, ki so pravilno ideološko degenerirani in v navezi z oblastniki, opozoril, da prepovedujem, da me kjerkoli omenja. Tokrat pa je šel predaleč in sledila bo tožba, ko pride čas.

,
 
Roman Vodeb

Na zasebno na facebook-u sem mu napisal tole: 

»Spoštovani gospod Vodeb!
Samo še ena vaša do moje družine pa bo padla ovadba za nadlegovanje. Res si preveč dovolite.. Noben v tej Sloveniji se ne pojavlja v vseh mogočih manipulatorskih medijskih trobilih, če ni v navezi z organizirano hudodelsko združbo UDBOMAFIJO. Ti vaši zlonamerni izpadi pa samo potrjujejo, da ste predrzen, nevzgojen in skrajno nečasten človek. Pa seveda daleč od tega, da bi bil strokovnjak s srčno kulturo.  
Nikar si več dovoliti tega, ker vam bo na koncu te zgodbe, ki bo zmagovalna za slovenski narod, močno žal. 
Vse dobro in veliko sreče!
Ladislav Troha
p.s. 
Če hočete res pomagati moji družini blažiti posledice, ki so jih povzročili udbokomunisti, lahko nakažete denarno pomoč, da bo žena lahko plačala položnice.«
Dodal sem mu še ti dve povezavi: 

Novodobne metode udbo-mafije za eliminiraje svojih nasprotnikov - kratka kronologija v zvezi z Ladislavom Troho

Pomagajte družini v stistki zaradi oblastniškega nasilja

Odgovora seveda ni bilo, je pa nekje v nekem komentarju zapisal, da je hotel pomagati, pa nam ni pomoči. 

Res prosim vse, ki vas pošiljajo vaši mentorji, da težite, kako vas skrbi moje zdravje, vas prosim, da to skrb prihranite za svoje lastno zdravje, ki je zaradi vaši napačnih in hinavskih postopkov močno v nevarnosti. Če bi res vam bilo do skrbi za moje zdravje, bi vas moralo moje zdravje skrbeti že leta 1991, ko sem skupaj z drugimi soborci bil prisiljen nesti glavo v torbi za to, da so si tovoriš-i tukaj ustvarili fevd za ROPANJE. Namreč dali so me na vojni razpored in kaj sem hotel!? Pa tudi sam sem naivno verjel, da gre za pravo stvar. 

Takrat ni nihče rekel, da naj pazim, da ne bi izgubil zdravja ali morda celo življenja, kot so ga nekateri naivneži, ki so verjeli, tako kot mi, da se borimo za svobodo in demokracijo in za to, da bo slovenski narod končno zaživel, v resnici pa smo se za prevarante udbotovoriše, ki so se čez noč, potem ko so uničili dokaze o svojih zločinih nad narodom, pretvorili v največje demokrate in začeli so odnašati iz te dežele vse, kar so generacije ustvarile skozi desetletja udbokomunistične tiranije.

Prišel pa je nov dan streznitve za vse tiste, ki ste znova naivno verjeli, da so volitve nekaj, s čimer lahko odločite, da bi bili zadovoljni. Če bi bile volitve v Sloveniji nekaj, s čimer se pride do svobode in do demokracije, bi bile z zakonom prepovedane. To vam nekateri trobimo že nekaj let, pa vedno znova v svoji naivnosti in dobroti nasedate praznim obljubam. Pozorno si preberite ta moj zapis, v katerem sem citiral pokojnega magistra Ščeka, ki je nekatere stvari ugotovil že veliko časa pred nami, da bi nam odprl oči.

14. dan gladovne stavke in resnica – »Poštene volitve« le puhla parola in limanice za naivne volivce

Upam, da je ob rezultatih vnaprej zrežiranih igric za naivne jasno predvsem SDS-ovcem, da preboj v zmago z Janezom Janšo ni več mogoč. Pozivam pa vse, naj nehajo končno navijati za levo desne prevarante, ki so še posebej v vrhu desnice naredili vse potrebno, da ta ni izvedla ključnega koraka za onemogočanje nadaljnjega pohoda udbokomunistov, to je LUSTRACIJA. Lustracija je edino zdravilo za te predrzne in pohlepne prevarante. 

Kdo je v resnici Ivan Janez Janša in kakšno vlogo igra že od afere JBTZ 1988 naprej?


Glejte, Slovenke in Slovenci, vse imamo na voljo, kljub temu, da so nas oropali in prezadolžili. Imamo vse potenciale, kar se tiče človeških potencialov, čeprav nam je v tujino pobegnilo ogromno sposobnih in pametnih ljudi. Imamo veliko enkratnih projektov, ki bi dali zelo hitro nova delovna mesta, med njimi imam sam na zalogi najmanj dva, ki sta zelo hitro izvedljiva, ampak vem, da so mnogi na varnem, ker če bi jih predstavili udbokomunističnim organom, bi nam jih označili za ne dobre, po drugi strani pa bi jih ukradli in jih prodali kot svoje Bog ve kam. 

Imamo vse naravne danosti, butično državo, kar se tiče narave, vese možnosti za zdravo proizvodnjo hrane, gozdove, ki nam dajo jutri tudi 100 tisoč delovnih mest, in še vedno dovolj čiste vode, ki bodo vsak dan vse večje bogastvo. Ko združimo vsa znanja in sposobnosti, vse modrosti in izkušnje, razdelimo vsa ta dobra hotenja po skupinah z namenom urejanja področji, ki so vsa v kaosu, bo začelo rasti novo.

V Gibanju OPS imamo tak načrt. Na posamičnem področju na primer zdravstva se združijo strokovnjaki in taki, ki se ukvarjajo zaradi zanimanja in veselja, ali pa tisti, ki so imeli v zdravstvu probleme, da bi naredili korektno inventuro stanja. Obvezno je treba izpostaviti dobre rešitve, ki morda so med vsemi slabimi. Slabe prakse je nujno identificirati in jih pogledati od blizu, pa dognanja v tujini, da ne bi izumljali tople vode, in se dajo prenesti v naše razmere.

Za pregled zakonodaje na nekem področju bo treba vključiti tudi usposobljene pravnike, da bi izločili ves balast in bi zakonodajo poenostavili. Hkrati pa je treba narediti v skladu s splošno vizijo za Slovenijo za 10 let, ki je narejena, tudi vizije področji na podlagi tega pa kratkoročne, srednjeročne in dolgoročne načrte za naslednje 10 letno obdobje. Z nosilci in roki ter točkami za preverjanje ali smo na pravi poti. 

Zato je skrajni čas, da združimo vse zdrave sile (civilno družbo) in začnemo graditi znova. Temelj je nova družbena pogodba USTAVA RS in Zakon OPS, ki je že več kot tri leta blokiran v DZ, kot tudi medijsko. Toda gospe in gospodje, treba bo dvigniti zadnjice, premagati strah, ki je votel notri, zunaj ga pa nič ni in stopiti na Gregorčičevo, da jim mirno, ampak jasno in glasno povemo, da se tega ne gremo več. 

Odložite osebne zadeve za nekaj dni, ker po tem, ko se Slovenci znova združimo in se v konsenzu dogovorimo, kako naprej, bo vse steklo v pravo smer. Zdaj ste čakali volitve, po volitvah boste čakali, da vam vlada, ko se bodo prej pobili za stolčke, razloži, da ni denarja in bodo morali uvesti nove davke. Bo krizni tisti prvi? Ne čakajte tega, STOPITE DO GREGORČIČEVE IN SE USEDITE DOL SKUPAJ Z NAMI, KI SMO VAM TUKAJ ZGLED, DA VESTE, KAJ NAREDITI. 

ČAS SE IZTEKA, NEKAJ DNI BOM ŠE ZDRŽAL, OD VAS PA JE ODVISNO, ALI RAZUMETE, DA SEM ZASTAVIL ŽIVLJENJE, DA SPROŽIM V VAS POTREBO, DA SKUPAJ DOSEŽEMO PREPOTREBNE POZITIVNE IN KORENITE  DRUŽBENE TER POLITIČNE SPREMEMBE. ZAGOTOVO ZDAJ MNOGI VIDITE, DA TO NE GRE PO TEH NJIHOVIH POGOJIH IN Z MANIPULACIJAMI TER LAŽMI Z VOLITVAMI. 

TE PA SO PO MOJEM TRDNEM PREPRIČANJU ZLAGANE IN VNAPREJ PRIREJENE, ENAKO JE TUDI Z VOLILNO UDELEŽBO, KI SO JO NAPIHNILI NA 51%, KAR JE LAŽ, KER JE POLOVICA LJUDI NA DOPUSTIH. ZATO SMO V GIBANJU OPS ŽE VČERAJ ZAHTEVALI RAZVELJAVITEV TUDI ZA TO, KER JE PROTIUSTAVEN PREDVOLILNI MOLK IN SO NAM VSAKIČ PRI REFERNDUMIH IN PRI VOLITVAH UKRADLI DVA DNI KAMPANJE, KAR JE PROTIUSTAVNO IN NEZASLIŠANO. SEVEDA PA JE JASNO, ČE JE VSEENO VAM, JE TUDI OBLASTNIKOM TAKO PRAV. KO VAM BODO VLEKLI SPODNJICE Z ZADNJICE, DA JIH BI PRODALI NA DRAŽBI, PA BOSTE MORDA RAZUMELI. NE ČAKAJTE VEČ, PROSIM VAS. 80% NAS JE DRUGORAZREDNIH, NJIH PRIVILEGIRANIH ZGOLJ 20%, KDO SE IMA KOGA BATI???

In načrte imamo za novo, drugačno Slovenijo. Potrebujemo združiti vse naše potenciale in brez prerivanja, z miselnostjo "delam dobro za skupnost, ker bo tako posledično dobro tudi meni", narediti od temelja navzgor novo, boljše, drugačno, navdihujoče z vsemi močmi, za naše otroke. Boste še čakali in boste umirali na obroke??? Verjemite, tole, kar se gredo, je podaljševanje njihove agonije. Bliža se popoln kolaps slovenskega Titanika, novi pa hočejo sesti za krmilo tega potapljajočega se Titanika. Noro početje je to. ZDRUŽIMO SE DRUGORAZREDNI IN JIM POVEJMO, DA JIH IMAMO DO VRH GLAVE DOVOLJ! Kliknite na spodnjo vizijo, preberite in premislite, kje lahko sodelujete, da bi dali največ. In ponovno svarim, če se zgodi ulica, ne nasedajte provokacijam, da se ne boste začeli pobijati med sabo.



Delujmo, sodelujmo in ukrepajmo za Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije!

Se strinjam...lustracija..in to dvojna. Najprej komunistična potem pa še tajkunska

Prosim "Vodeb d.o.o." ne si moje ime izposojat. Jaz sem Ladislavu Trohi in Andreji Repše dobronamerno na zasebno pošto povedal, kaj si mislim - in moje mnenje je kar relevantno/strokovno - anonimen jaz nikoli nisem (bil).

Delujmo, sodelujmo in ukrepajmo za Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije! Sem za.