34. dan gladovne stavke, PREDVOLILNI MOLK JE TOTALITARISTIČNI UKREP

Objavil/a Ladislav Troha, dne 2014-07-13 ob 22:00:25

34. dan gladovne stavke, PREDVOLILNI MOLK JE TOTALITARISTIČNI UKREP IN JE GROBO KRŠENJE TEMELJENE ČLOVEKOVE PRAVICE DO SVOBODE IZRAŽANJA, KI GA V 39. ČLENU JAMČI USTAVA RS.

Tudi ta noč je minila zelo mirno, brez razgrajanja mladine, brez veliko voženj avtomobilov. Pogosto me zebe v noge, ker imam že od nekdaj nizek pritisk, ker sem se v mladosti veliko ukvarjal s športom in sem menda malce razširil srce. To mi je enkrat na sistematskem pregledu razložila neka zdravnica, ki se na te reči spozna. Posledično ni dovolj pritiska iz srca in kri ne cirkulira dovolj dobro do nog, ko smo v ležečem položaju. Ko zjutraj vstanem in naredim nekaj korakov, pa se tudi noge segrejejo.

Dan je očitno v znamenju volilnega molka, ko razmišljam, zakaj bi v demokratični družbi nekdo si dovolil zaukazati narodu molk o čemerkoli in kaj bi lahko spremenilo, če bi pozivali, kdo naj koga gre volit, ali naj sploh gre voliti. Kdor je spisal tak zakon, se mora zavedati, da gre za kršenje Ustave RS, ki je najvišji pravni akt in v svojem 39. členu pravi:

»(svoboda izražanja)

Zagotovljena je svoboda izražanja misli, govora in javnega nastopanja, tiska in drugih oblik javnega obveščanja in izražanja. Vsakdo lahko svobodno zbira, sprejema in širi vesti in mnenja.«

Nad Ustavo je v Sloveniji vedno bila OZNA, po njej pa UDBA in kdor je zapisal med volilna pravila molk, je grobo kršil Ustavo RS, ki je, ponavljam, najvišji pravni akt. In kadar v Ustavi RS ni izrecno zapisano, da lahko neko pravico omejimo v podustavnem zakonskem aktu, ta ne sme biti omejena. In kar se tiče svobode izražanja, ki ga zagotavlja 39. člen ustave, te omejitve z zakonom ni naznačene. 

Kdor je predpisal v Zakonu o volitvah tako prepoved, je storil kaznivo dejanje, v kaznivem dejanju pa so tudi vsi dosedanji člani ustavnega sodišča, ki tako grob poseg v temeljno človekovo pravico do državljank in državljanov v RS niso odpravili in sankcionirali tistih, ki so tako totalitarno prepoved svobode izražanja uvedli. Poslanci in poslanke, kaj ste delali, ko bi morali tak škodljivi zakon nepreklicno zavrniti???

ZATO LJUDJE, BREZ ZADREGE IN NA VES GLAS GOVORITE, KAR VAS JE VOLJA, VSAK DAN 24 UR O POLITIKIH IN O VOLITVAH, ker vas za to ne sme nihče kaznovati, saj vas ščiti najvišji pravni akt te države , USTAVA RS, ki je temeljna družbena pogodba. 

Ne dovolite si več molčati, niti vsak dan, niti ko gre za njihovo ukazovanje, da morate molčati. USTAVA RS zagotavlja svobodo govora vsak dan 365 dni 24 ur na dan. Omejitev te pravice nikjer v USTAVI ne boste našli. Če jo najdete, je potem USTAVA v nasprotju sama s sabo.

NE DOVOLITE SI VEČ TEGA!!!

Jutri, v ponedeljek, vas vabim, da ob 12.00 pridete v LubiAno in si pogledate morebiten nov izpad oblastnikov, ko me bodo prisilno privedli na sodišče, katerega sem obvestil, da dokler delajo proti Ustavi in proti zakonom RS, me nimajo pravice nikamor vabiti. Dokazal sem jim, da gre za popolno zlorabo oblasti, kar je kaznivo dejanje, in sem zaradi tega podal zoper tožilko in štiri sodnike kazensko prijavo na tožilstvo.

 

Vse dobro in se vidimo!

Ladislav Troha

BOJKOTIRAJMO NJIHOVE VNAPREJ ZREŽIRANE IGRICE ZA NAIVNE, KI JIM BREZ SRAMU REČEJO VOLITVE

Tako je bilo nedavno za volitve v EU parlament, danes naj bo še slabše, ker jim samo z neudeležbo zbijemo legitimnost in kredibilnost na minimum. (Zakaj si tovoriš-i niso postavili kvoruma 50% +, kot so ga pri referendumu 20%???)

Delujmo, sodelujmo in ukrepajmo za Osvoboditev Očiščenje in Preporod Slovenije!

profileimage
Všeč mi je
0
Komentarji
1
Vlatka Kozlovič
0
Jul 14, 2014
Troha, drži se!
#1
Ladislav Troha
Ladislav Troha
Objavil/a 2014-07-13 22:00:25 (Jul 13, 2014)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
Novo presenečenje na petek, 8. avgusta 2014, ob 8:00!
Izjava za javnost na 60. dan gladovne stavke
MINISTER PLIČANIČ SE JE ZJOKAL!
Fiktivna pravna pomoč
Izjava za javnost na temo prisilne hospitalizacije
Človek umira pred RTV, sprenevedanje na vrhuncu!!!
Tudi to je Evropa! Zbudite se!
USTAVNO SODIŠČE SE NORČUJE SAMO IZ SEBE IN IZ VSEH VAS, KI TO NORČEVANJE PLAČUJETE IN NE UGOVARJATE
DELO znova blati g. Ladislava Troho in zavaja javnost ter jo manipulira
Mitja Oven, ki me je včeraj napadel je v prejšnjem režimu naredil kar 5 kaznivih dejanj
ZADNJI KOMENTARJI
IŠČI PO ARHIVU
Oktober 2019
PTSČPSN
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Oglasi

kupite actavis promethazine z vijoličnim sirupom za kašelj codeine kupite tablete proti bolečinam, nembutal, seconal, oxycotin, di, valium, hydrocodone & ritalin online. ime podjetja: marek pharma e-pošta: (marekpharma1@gmail.com) whatsapp številka: +1 (608) 620-3565 spletna stran: http: //www.marekpharma.com/ id wickr: marekpharma1

Kategorija: Medicinski in ostali pripomočki

Cena: 100 €

kalijevega cianida, tablete in prašek kcn 99,99% ime podjetja: marek pharma e-pošta: (marekpharma1@gmail.com) whatsapp številka: +1 (608) 620-3565 spletna stran: http: //www.marekpharma.com/ id wickr: marekpharma1

Kategorija: Medicinski in ostali pripomočki

Cena: 100 €

velika ponudba nadomesnih tipkovnic za prenosne računalnike znamk acer, apple, asus, dell, fujitsu, gateway, hp,.. cene se gibljejo okoli 25,00€ - 40,00€. veliko tipkovnic je na zalogi v našemu skladišču. vabljeni!

Kategorija: Torbe in dodatki

Cena: 35 €

velika ponudba nadomestnih napajalnikov za prenosne računalnike znamk acer, advent, apple, asus, dell, fujitsu, gateway, hp,.. veliko napajalnikov je na zalogi. hitra odprema. cene se gibljejo okoli 15,00 - 30,00€. vabljeni.

Kategorija: Torbe in dodatki

Cena: 25 €

velika ponudba nadomestnih baterij za prenosne računalnike znamk acer, advent, apple, asus, clevo, dell, fujitsu, gateway,.. na zalogi je veliko baterij. hitra odprema. cene baterij se gibljejo med 25,00€ in 100,00€. 

Kategorija: Torbe in dodatki

Cena: 35 €

7081.) kaznilnica v snegu - gaston charlet

Kategorija: Leposlovje

Cena: 8.99 €

15.) menuet za kitaro - vitomil zupan

Kategorija: Leposlovje

Cena: 9.99 €

4333.) njeno življenje - guy de maupassant

Kategorija: Leposlovje

Cena: 7.99 €

156.) gostilne na slovenskem

Kategorija: Družina in vzgoja otrok

Cena: 15 €

1084.) vzgoja otrok v težavnih obdobjih - dr. benjamin spock

Kategorija: Leposlovje

Cena: 13.99 €

1709.) šopki za adama venijo - andrej blatnik

Kategorija: Leposlovje

Cena: 9.99 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj