Članek
25. dan gladovne stavke, 03.07. 2014 Minister Čufer potrdi, da je narodova blagajna vse bolj prazna
Objavljeno Jul 04, 2014

25. dan gladovne stavke, Minister Čufer potrdi, da je narodova blagajna vse bolj prazna, zato tile, ki se prerivajo za stolčke, niti ne slutijo, v kakšno avanturo se spuščajo.

Znova nevihta in grmenje, sem mislil, da bo odneslo mene in to moje bivališče. Improvizirana polivinilasta vrata sem kar z lepilnim trakom zlepil. Ohladilo se je, dežja pa ni bilo veliko. Trikrat sem moral na malo potrebo, ko sem to opravil kar v plastenko. Spal sem res bolj malo, šele proti jutru. Okoli sedmih sem se zvlekel ven, šibak kakor sem, da sem šel po računalnik in spisal dnevnik za prejšnji dan, ker zvečer zaradi debat ni bilo časa.

Oblastnikom se pripravlja veliko presenečenje. Atomska bomba. Ljudje vse bolj razumejo, kaj se dogaja in da gre ves čas za popolno prevaro. Prefinjeno kreirano igro, v kateri vsi vidni akterji na medijski sceni igrajo svoje vloge. Potem, ko se prerinejo do raznoraznih položajev, pa vedite, da o ničemer pomembnem ne odločajo, ker o vsem odločajo še vedno v skrivnih ložah, ko potem preko teh, ki jih vi gledate na TV vsak dan, speljejo skrivne dogovore. Ti pa so žal v vseh primerih proti narodu.

Narodova blagajna je prazna, to sta tukaj pred mano potrdila tako Predsednik države, kot tudi danes odhajajoči Finančni minister. Veste, kaj to pomeni, če pomislite, da že nekaj let živi ta država samo še na kredit? Koliko časa zdržite doma, ko zmanjka prilivov? Tukaj podaljšujejo agonijo samo zato, ker je velikim, ki jim posojajo, to v interesu.

Zakreditirati do konca z virtualnim denarjem, ki nima v resnici nobene vrednosti, in ko ne moreš vrniti, se pobere v naravi. S tem, ko veliki vedo, da so tukajšnje njihove marionete v škripcih, jih lahko izsiljujejo, da jim prodajajo žulje naroda za bagatelo.

Če bodo slučajno uspeli sestaviti kakšno novo marionetno vlado, vam bo ta morala sporočiti, da so blagajne prazne in bodo morali uvesti na primer krizni davek, ali pa kakšnih pet novih, pa vam odvzeti za začetek pol penzije itd. in vse razprodati, da bi dobili nove kredite. Katerakoli vlada bo, bo to morala najprej storiti.

Se spomnite, ko so leta kričali, nič prodati, ker gre za narodov interes. To so počeli za to, ker so črpali in izčrpali. Danes pa kričijo, vse prodati, ker je država slab lastnik. Halooooooo, država smo mi, oni pa so v imenu nas na vse pozicije kadrovali svoje roparske kadre, ki so prali denar in izčrpavali, vse kar so imeli možnost!!!

Še za intermezzo, da vas spomnim, kako so vas oropali certifikatov. Se morda spomnite, kako je profesor Mencinger, veliki ekonomist v prvi vladi udbovca Peterleta

Dr. Jože Mencinger izjavil za mnoge medije, da je certifikat ničvreden papir in ga bo sam vrgel proč. To so režimski mediji ponavljali v nedogled, da bi se pri narodu prijelo. In se je, saj so medtem zagnali zelo močno reklamo v vseh medijih, naj ljudje vložijo certifikate v razne PID-e. Po drugi strani so pa premetenci kot je na primer udbovec Gantar (KD GROUP) organizirali terenski odkup, ko so v

podjetjih organizirali sestanke, da so potem delavci prinašali certifikate in za njih dobili bagatelne vsote. To je bila prva prevara – ROP STOLETJA narodovega premoženja. Narodu niso dali pravih informacij, kaj je sploh certifikat, kam ga je treba vložiti itd. Zahvalite se urednikom RTV SLO, glavni odgovorni je bil takrat poštenjakovič Lado Ambrožič, ki me toži za 16 tisoč evrov odškodnine, ker smo v Gibanju OPS žalili njegovo čast in dobro ime.

Mi gre na bruhanje, pa nimam kaj bruhat.

Spoštovani, vsem hvala, da prihajate čez dan in ob večerih, ko tole postaja zares lepo in pestro. Včeraj je gospod Janez pripravil predavanje na temo SPRAVA med dvema ideologijama. Komunistično in klerikalno. Zanimiv predlog, ki bo gotovo še obravnavan.

Risali in pisali smo po tleh

Ena gasilska seveda


Na drugi strani ceste sta bili tudi dve tv ekipi (Pop24 ur in Planet TV), ki pa nista bili tam za nas.


Vabljeni tudi vi, ker želimo o temah, ki so zelo pomembne za slovenski narod slišati tudi vaše mnenje. Treba se je zavedati, da več ljudi več ve, in zato je tudi vaše mnenje neprecenljivo in bo vaš pogled manjkal, če vas ne bo. Zato ne pozabite, vsak večer ob 19. uri na Gregorčičevi v Ljubljani. Vabljeni pa tudi vsi glasbeniki, igralci, recitatorji, pripovedovalci vicev itd.


Delujmo, sodelujmo in ukrepajmo za Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije!