24. dan gladovne stavke, 02.07. 2014 - obišče me RTV Slovenija

Objavil/a Ladislav Troha, dne 2014-07-03 ob 12:06:49

Prespal sem to noč brez, da bi se večkrat zbudil. Dopoldan nič posebnega. Pridejo trije zanimivi ljudje, med njimi gospa Novak, ki bije svojo bitko z mlini na veter, ko je popolnoma jasno, ko mi pove nekaj detajlov, da bodo morali krepko odgovarjati za svoja dejanja in še posebej nedejanja tudi pravobranilci in tožilci na nižjih nivojih. Možen je v tej državi tudi takšen absurd, ko tožilka vloži pritožbo na višje sodišče, pa njeni šefi na Vrhovnem tožilstvu sporočijo Višjemu tožilstvu, da je pritožba njihove tožilke neupravičena, in priporočijo, naj jo Višje sodišče zavrže. VIP dela čudeže, ko je človek član kaste, lahko doseže tudi to, da so nekateri uslužbenci sposobni iti preko vseh zakonov in ustave, da o dokazih in argumentih sploh ne govorimo.


Mladi mož mi je prinesel Krašovčev fotografski opus s krasnimi fotografskimi utrinki Ljubljane in okolice iz let 1892 do 1969. Pogovarjala sva se še o situaciji in mladih v tej državi, ko se zaveda, da je nujno stvari spremeniti, da se bodo odpirale perspektive. Potem pa se kot strela z jasnega prikaže novinar RTV SLO g. Saša Kranjc z željo, da bi naredila prispevek za Dnevnik. Eno in pol minutni. Vprašal se, kaj se je vendar zgodilo, da so prišli? Rekel je, da je najbrž razlog, ker tako dolgo vztrajam. In takoj nadaljuje, če me je včeraj obiskal varuh in kaj mi je rekel. Rekel sem, da bom povedal v kamere, sicer pa sem se vprašal, kaj lahko predstavijo v eni minuti in pol, razen da naredijo manipulacijo. Dajmo skupaj analizirati posnetek, ki je tukaj:


Uvodnik:

»Pred vladno palačo že štiriindvajseti dan gladovno stavka Ladislav Troha, s stavko želi doseči, kot pravi, da bodo  vsi, ki so krivi za razmere, v katerih živimo, kazensko odgovarjali. Prvi dan stavke je Troho obiskal predsednik države, včeraj pa tudi namestnik varuhinje človekovih pravic"

Že uvodnik je navadna manipulacija, ko pravi, da pravim, da zahtevam odgovornost vseh, ki so krivi za razmere, v katerih živimo. To sploh ni res, ker zahtevam/o odgovornost tistih uradnih pooblaščenih oseb in visokih političnih funkcionarjev, ki so opuščali dolžna ravnanja ali pa niso sprožali postopkov zoper osebe, ki so storile tudi najtežja kazniva dejanja. Skušajo pa tudi javnost potolažiti, češ, da so me obiskali organi države, ki mi skušajo pomagati. Podrobno sem opisal, kaj sva govorila s predsednikom države in povedal v kamero, kaj sva razčistila s tovorišem Pahorjem. To, da ni daleč dan, ko ne bodo mogli več ničesar izplačati in bodo potem kreatorji tega zla skušali med jeznim narodom zanetiti nasilje. (Tega seveda v prispevku ni bilo)

Kar se tiče mojih/naših (Gibanje OPS) zahtev, gre za konkretne ljudi z imeni in priimki, ko smo tudi navedli, kdo je konkretno odgovoren, in me novinar naprimer pri vprašanju trgovine z orožjem tudi vpraša, kdo so tisti, ki so prekupčevali. Naštel sem Kučana, Bavčarja, Janšo, Drnovška in dodal, da ni zdaj toliko pomembno, kdo je trgoval na naš račun, marveč kdo so tisti, ki trgovcev niso preganjali po črki zakona, ko so s tem opuščali dolžna ravnanja.

Potem povedo:
»Troha pravi: gladovno stavkam zaradi štirih stvari: Izginotje arhivov, uničeni so bili dokazi o najhujših zločinih nad slovenskim narodom, zaradi trgovine z orožjem, zaradi divje privatizacije in zaradi izčrpavanja bank. Zaradi nobene od naštetih stvari ni nihče odgovarjal, še dodaja.«

Tukaj je znova treba biti pozoren, res je, da ni še nihče za to odgovarjal in jaz/mi zahtevamo odgovornost tistih, ki smo jih plačevali 23 let, pa niso preganjali nikogar na teh glavnih točkah, kjer je slovenski narod izgubil enormno količino svojega premoženja, da je zdaj na kolenih, in zaradi česar so lahko kriminalci nekaznovano uničili dokazov o svojih in o zločinih svojih predhodnikov. Prav tako pa so jo nekaznovano odnesli vsi, ki so v imenu države s prekupčevanjem z orožjem napolnili svoje tajkunske žepe, in to orožje je sejalo smrt po republikah naše nekdanje skupne države, kar je najbolj ostudno in zavrženo dejanje.

Torej, poudarek korektnega novinarskega prispevka bi moral biti na tem, da so danes odgovorni tisti, ki so gledali vstran, namesto da bi akterje tega početja preganjali. Slovenski davkoplačevalci nismo plačevali tiste, ki so kazniva dejanja počeli (tudi nekatere, ker so to delali v roku službe), ampak smo ves čas (in jih še danes!) plačevali tiste, ki bi morali kriminalce preganjati. V tem prispevku poudarka, da bi narod razumel, kaj zahtevam/o, NI.

Novinar preskoči potem tudi zahtevo, ki je moja osebna, ko zahtevam, da ustavijo zoper mene montiran kazenski proces, ki je zadnji v nizu. Povem, da me sodno preganjajo že 11 let, in seveda pišejo oprostilne sodbe  kot po tekočem traku, ker nikoli nisem storil ničesar proti zakonu, in vse zadeve, ki so jih zoper mene odprli, niso nikoli imele podlage niti v  zakonu niti v dokazih.

Povem mu tudi, da se vsak večer dobivamo tukaj na Gregorčičevi, da bi spodbudili javno razpravo o perečih temah in predvsem o tem, kaj storiti, da pridemo iz te blodnje v temi. Ko ga tudi spomnim na to, naj odprejo medijski prostor, ker imamo rešitve za izhod Slovenije iz krize, le predstaviti jih ne moremo javnosti.


Pravi, da trdim, da sem shujšal 13 kilogramov in da sem spil v tem času en kozarec soka, ko sem tudi pojasnil, zakaj. Kolega mi je izmeril sladkor, ki je bil pod 3, kar bi lahko pomenilo, da človek pade v komo. Zato sem spil kozarec soka in ga bom spet, če se zadeva ponovi. Zdaj že čutim, kdaj moram to storiti, ker se začnem tresti.  Na pet dni vsaj si moram pomagati na ta način, ker sem bil pred gladovno stavko precej sladkosned (že kar malce odvisen) in sem potem telesu to razvado vzel. Tega sem se tudi najbolj bal, da bodo zaradi tega zapleti. Ampak se počasi telo odvaja od sladkorja in vse manj je težav.

Torej, varuhinja – manipulatorka udbopartijska zelo dobro ve, ker ima vse moje prijave o napadih pobesnele udbo-partijske oblasti, ko sem ji natančno predstavil primere ZLORABE OBLASTI za obračun z mano in mojo družino. Ona pa poziva, naj skrbim za svoje zdravje. Ničesar ni naredila, da do tega ne bi prišlo, le norčevala se je z dopisi, naj se znova obrnem nanjo, če bi šlo za zavlačevanje (montiranih sodnih postopkov zoper mene), ker tam lahko posreduje.

Kot nekdanja državna tožilka pa zelo dobro ve, kako tožilstvo (ki je kot včasih OZNA) nad vsemi deluje, ko gre za oporečnike kot je Ladislav Troha. Tožilci spišejo fiktivno obtožnico, ki gre v roke pravemu sodniku, ta pa skupaj s senatom, če gre za tako zadevo, pelje zadevo do končnega cilja. Ni nujno, da je obsodba, pomembno je, da ste v mlinih več let in se branite v nedogled, ko potem, ko je zadeva zaključena, po možnosti z absolutnim zastaranjem, tako in tako nihče ne odgovarja.

Če bi varuhinjo in vse druge v resnici skrbelo za zdravje nas državljanov, bi ne sodelovali z NARODNIMI IZDAJALCI in bi ukrepali zoper vzroke, ki povzročajo vse več negativnih posledic in tiranije nad državljani.

Potem vtakne v prispevek še insert iz prvega protesta, ki me smeši in skuša doseči, da ta itak kar naprej nekaj protestira, ko doda zraven še insert o protipravnemu odvzemu prostosti, preko katerega so me medijsko začasno umorili (samougrabitev) in reče, da naj bi me celo ugrabili, ko zelo dobro ve, da so me zaradi tega v montiranem sodnem postopku preganjali 6 let in nikoli ni nihče dokazal nič nasprotnega temu, kar sem povedal jaz. V šestih leti so spisali kar dve oprostilni sodbi in vedno znova se je tožilstvo, da so vlekli postopek, na njih pritoževalo. Pa kaj, glavno je, da je Troha v postopkih. Neznosna zloraba oblasti v ukradeni državi. Za udbo-komuniste ni nič sveto. Vedno mislijo nekaj, govorijo nekaj drugega in delajo povsem nekaj tretjega. Zato pa smo, kjer smo, in čas je, da jim nehate nasedati.

Dodajo še, da so gladovno stavkali do zdaj 3 ljudje, ki so jim menda pomagali, a je šlo za osebne bolj socialne zadeve. Tudi pri meni gre med drugim za osebno zadevo več letne tiranije udbomafije nad mano in nad družino. Zaradi političnih (jaz naj bi bil politični protestnik) ni stavkal še nihče.  Češ, nima smisla. In varuhinja – udbopartijska manipulatorka  je še dodala, da ni pravi način, ker se da tudi drugače…je morda povedala, kako, če mi je zavračala z oblastniškimi mišicami vse moje prijave??? In še vprašanje za vse položajnike, kdaj se boste opredelili do ZAHTEV, ki ste jih vsi dobili na svojo elektronsko pošto??? Ali bomo v tej državi postavili odgovornost do ljudi, ki smo jih plačevali in so na ključnih položajih opuščali dolžna ravnanja?!

Tako se ne dela prispevek o nekom, ki je zastavil največ, kar ima, da zadeve uredimo. Morali so nekaj storiti, ker medijski mrk traja predolgo in se ljudje upravičeno sprašujete, v kakšni državi živite. Jaz se to sprašujem že od leta 1994, ko se mi je začelo bliskati, kaj se tukaj dogaja. Apeliral sem na novinarja, naj se nehajo sprenevedati in naj odprejo medijski prostor, da ne bo prepozno, ker bodo hoteli zlikovci v Sloveniji zanetiti nasilje.

Zvečer smo se pogovarjali dolgo v noč. Odstirali smo tančice skrivnosti, ki pomagajo manipulatorjem te vsakokratne prevare, da naiven slovenski narod naseda levo desnim režijam. A zgodba se končuje, ker si je narod prišel gor, da ne gre za teorije zarote, ampak so kreatorji in igralci tega zla tako pokvarjeni, da to počno vseskozi, da bi nas skregali med sabo, razdelili in bi nas zmedene lažje dokončno oropali in uničili.

Ne pozabite, gre za NARODNE VELEIZDAJALCE, ki so pripadniki mednarodne ORGANIZIRANE HUDODELSKE ZDRUŽBE. Zahtevamo, da organi pregona, seveda z nižjih nivojev, sprožijo vse potrebne akcije, da se jim odvzame prostost in se jih spravi tja, kamor sodijo.


Delujmo, sodelujmo in ukrepajmo za Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije!

profileimage
Všeč mi je
0
Komentarji
2
Franc Jazbinsek
1
Jul 05, 2014
Po vsem kar se čuje in bere pride vedno eno te isto ven. Človek lahko misli še nevem kako dobro in se žrtvuje ali je to za svojo familijo ali za katerikoga drugea in v tem primeru, kot gladovnostqvkajoči celo za celo Slovenijo, pride na kraju, da ti ni pripravljen vsak v tvoje dobro verjeti. Ko sem bral o ponovnem obisku Predsednika Boruta Pahorja in ostalih sem zasledil že stopnjevanje emucionalnosti, ki pa za ta moment lahko resnično zdravstveno ogroža že tako vaš oslableni organizem. Zato G. Troha kolikor se le da, da ostanete v sebi miren in se nepustiti nikakor pravocirati. Pa vse dobro ob vsem slabem. lep pozdrav Franc Jazbinsek
#2
masad masad
0
Jul 04, 2014
Ni kaj dodati, Troha.

Mogoče si izbral za gladovno stavko nepravi čas, kajti ljudje so sedaj "na dopustih". In takrat so brez dvoma še bolj "zmešani", še bolj neobčutljivi za probleme, tuje, pa tudi svoje.

Tako, kot si Slovenec ne da dopovedati NIČ glede politike (naši so v redu, njihovi pa za pobit), se ne da motit pred in po dopustu. Ker se mu zelo očitno še vedno hebe. Za druge državljane, za njihove težave, za državo, v kateri živi, za perspektivo Slovenije. Očitno celo za lastne otroke.
Namesto, da bi prižgal motorko (I. Mlakar)...

Mnogi so sposobni sranje, ki ga imamo, potlačiti v podzavest (kot da sranja ni) tudi za 14 dni dopusta, tudi za več časa.

Ampak sranje bo brez dvoma v septembru udarilo nazaj s polno močjo in zasmrdelo bolj, kot kdajkoli prej.

Pa še tisti novemberski, ali decemberski puf (miljardica, najbrž pa dve), pa bo mogoče vsaj četrtini državljanov odneslo pokrovko z glave. Upam vsaj!

Takrat zna biti na Kongresnem trgu in okoliških cestah 20-30.000 razjarjenih ljudi. Mogoče kakšen tudi z motorko. Upam vsaj!

Drži se, Troha!
#1
Ladislav Troha
Ladislav Troha
Objavil/a 2014-07-03 12:06:49 (Jul 03, 2014)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
Novo presenečenje na petek, 8. avgusta 2014, ob 8:00!
Izjava za javnost na 60. dan gladovne stavke
MINISTER PLIČANIČ SE JE ZJOKAL!
Fiktivna pravna pomoč
Izjava za javnost na temo prisilne hospitalizacije
Človek umira pred RTV, sprenevedanje na vrhuncu!!!
Tudi to je Evropa! Zbudite se!
USTAVNO SODIŠČE SE NORČUJE SAMO IZ SEBE IN IZ VSEH VAS, KI TO NORČEVANJE PLAČUJETE IN NE UGOVARJATE
DELO znova blati g. Ladislava Troho in zavaja javnost ter jo manipulira
Mitja Oven, ki me je včeraj napadel je v prejšnjem režimu naredil kar 5 kaznivih dejanj
ZADNJI KOMENTARJI
IŠČI PO ARHIVU
September 2019
PTSČPSN
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Oglasi

v kolikor ste športni navdušenec in igrate športne stave, vas vabimo, da obiščete našo spletno stran betsonhand, kjer so vam na voljo največje spletne stavnice na svetu, kot so bet 365, bet at home in william hill. možnost igranja tudi v sloveniji. več: https://www.betsonhand.com/sl/

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

če se odločite za nakup telefona iphone xr, lahko ob sklenitvi vezave prihranite malenkost več kot 100€ za sam telefon. več o sami ponudbi: https://www.a1.si/telefoni/iphone-xr-64-gb-crna

Kategorija: GSM telefoni

Cena: Pokličite za ceno

7715.) bistro dete - kako razumeti in spodbujati otrokov razvoj, dr. richard c. woolfson, izdala založba didakta 2001

Kategorija: Družboslovje

Cena: 19.99 €

3914.) triinosemdeset stopnic - ladislav črnologar

Kategorija: Leposlovje

Cena: 17.99 €

5000.) fužinski bluz - andrej skubic

Kategorija: Leposlovje

Cena: 16.99 €

7542.) podatki na dlani - reader"s digest izdan leta 2007

Kategorija: Humanistika

Cena: 14.99 €

vas zanima kateri so pomembni dejavniki, ko se opravlja delo od doma in na kaj morate biti pozorni, da bodo delavci učinkovito opravili svoje delo? več o tem lahko izveste tukaj: https://blog.spica.com/registracija-delovnega-casa/kako-zaposlenim-omogociti-delo-na-domu-in-poskrbeti-da-bo-tudi-uspesno-opravljeno/

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

predplačniški paket pri a1 vam omogoča, da lahko že za 5€ na mesec prejmete 1000 enot, ki jih lahko po želji porabite za klice, sms ali pa prenos podatkov. več o samih paketih: https://www.a1.si/predplacniski-paket/a1-simpl

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

Kontrola dostopa time&space podjetja špica je učinkovita rešitev za vsa podjetja katera želijo imeti enostaven in hiter vpogled prihodov in prisotnosti svojih zaposlenih. več o tem lahko najdete na naslovu: 

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

do you need a business loan, a personal loan, an automatic loan, an agricultural loan, or project financing? this company is certified and established to support the public, businesses and also individuals. we offer loans to different parts of the world. at 2% interest rate, contact us now via our email address   (kimberlyfinancegroup@gmail.com)     whatsapp number: +12174870925

Kategorija: Delo

Cena: 99 €

gostovanje z mobilnimi telefoni več ni tako drago, kot je bilo nekoč. še posebej kadar govorimo za gostovanje v eu. večina mobilnih paketov že vključuje vse storitve, ki jih lahko koristite tudi v tujini. več o tem koliko vam v katerem paketu česa pripada pa najdete na naslovu: https://www.a1.si/tujina/gostovanje-v-eu

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

2751.) alkoholno omamljen -  jože ramovš

Kategorija: Otroška literatura

Cena: 9.99 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj