Članek
20. dan gladovne stavke, 28.06. 2014 - ARETIRAJTE PRIPADNIKE ORGANIZIRANE HUDODELSKE ZDRUŽBE
Objavljeno Jun 29, 2014

20. dan gladovne stavke, ARETIRAJTE PRIPADNIKE ORGANIZIRANE HUDODELSKE ZDRUŽBE – VELEIZDAJALCE SLOVENSKEGA NARODA


Bivanje v novem bivaku je prvi preporod. Če bi bil še zvočno izoliran, bi bil pa to sploh pravi komfort. Zanimivi smo ljudje, ko napredujemo tako iz nič, bi potem hoteli takoj še boljše razmere, bolj udobne razmere za bivanje. Bom prekinil to prakso, nič več od tega ne potrebujem, srečen sam in hvaležen sem za to, kar imam. Imel sem moraste sanje, ki jih ne bom razlagal, ker so preveč slabe. Sem že pozabil.

Zakaj pa vse bolj vrane krožijo nad mano in se derejo, kot da bo konec sveta, pa tudi ne vem. Lahko vam povem, da je tukaj v središču LubeAne precej pestro, kar se tiče oglašanja ptic. Ker je tu poleg precej velikih kanadskih javorjev, je tudi ptičjega petja veliko. Se sliši, ko odmislimo vse druge zvoke in prizvoke. Sliši se tudi gruljenje golobov, pa tudi galebe sem slišal, ki so se v letu oglašali s tistim znanim glasom, ki ga slišimo ponavadi zjutraj, ko se zbudimo na morju.



Lepo prosim oblastniške tirane, naj mi ne pošiljajo več svojih udbovskih provokatorjev, ker smrdijo na daleč. Njihov pristop je zelo znan. Če spim (oz. dremam) me brezobzirno zbudijo, pa ni pomembno, ob kateri uri. Vedno nekaj svojega vsiljujejo. Včeraj se je vračal možak s shoda, ki so ga tovoriši organizirali proti sami sebi, v javnosti pa naj bi to izgledalo kot boj zoper globalni kapitalizem, ko je šlo za vnovično podmizno prodajo našega največjega trgovca.

Ko pogledate malce bolje, ugotovite, da kričijo v Sloveniji proti grdemu kapitalizmu prav tisti, ki so s pomočjo špekulacij in malverzacij – prevare torej, prišli čez noč do ogromnega narodovega kapitala. Tudi Janković je proti prodaji, bejž ga no lomit, kaj pa provizija od prodaje, kdo je pokasiral??? Od nekdaj je značilnost premetenih boljševikov, da mislijo nekaj, govorijo nekaj drugega in delajo povsem nekaj tretjega.

Ko je možak hotel pri meni namestiti svoje table in to kar tako, brez vprašanja, sem samo dejal: Poberite te vaše komunistične parole in sebe, pa hitro pot pod noge, da vam ne bom rabil pomagati.

Kaj ni čez dve uri prišel še eden, s čikom v eni roki, v drugi pa svoj pirček. Veliki filozof, garantirano otrok privilegiranih staršev, odvisnik še od česa, ki ga nikoli niso naučili nič pametnega delati. Celo življenje travca, pir in pametovanje o tem, kaj bi bilo, če bi bilo. Mama pa je govorila, da je on drugačen, da je nadarjen, da je nadpovprečen, a ubogi, ker se ne znajde zaradi svoje nadarjenosti in nadpovprečnosti.

Kaj nekateri starši delajo iz svojih otrok, ko imajo sami privilegije in so zaradi tega njihovi otroci drugačni, nadpovprečni, ki jim ni treba nič delati, vse zanje postorijo mame, kot je vedno mati partija za svoje podanike. Le z razliko, da za svoje močno, za druge pa tako, da smo lahko samo delali, molčali in plačevali.

Prosim, dajte nehat s temi provokatorji, ki me prepričujejo, da to ni, da se nič ne da, da je narod zabit, da vse tako in tako urejajo svetovni oligarhi, da so naši zelo malo krivi, da sploh niso toliko pokradli, da se v drugih državah še bolj krade, in skušajo vse posplošiti in zamegliti. Moral sem ga nagnati, ker je bil s svojimi provokacijami prava pijavka energije.

To je najbrž namen, da mi pobirajo energijo. A z očiščenjem sem se šele dobro povezal s kozmično energijo, tako da s tem nimam težav. Jo znam pa jaz odvzeti drugim, če jih prepoznam kot udbovske provokatorje. Ne mi hoditi blizu, ker boste ostali brez.

Ko kdaj ne veš več natančno, ali si na pravi poti k cilju, ki si si ga zadal, da pomagaš k skupnemu dobremu, se ustavi in prosi sporočilo višje sile. V nekaj urah ali že prej potrditev pride. Po včerajšnjem precej čudnem dnevu, ko sem se precej časa ukvarjal s čudaki, ki ne razumejo, da je zadeva zaključena in bodo vsi razkriti, sem se vprašal, ali ima smisel.

Ni trajalo dve uri, ko so prišle mimo tri mladenke. Prvi letnik faksa bodo šle. Po neverjetno odprtem pogovoru, iskrenem nasprotovanju, ko sem povedal, kar jim ni bilo blizu, ker v šoli pa niso tako povedali, sem dobil potrditev. Na pravi poti smo.

Zaradi tega zelo prijetnega razgovora se mi je porodilo par idej, ki jih bom skušal v zelo kratkem času realizirati. NA MLADIH SVET STOJI IN GLEDE NA TO, DA SEM PORABIL POL URE, DA SO DEKLETA RAZUMELA BISTVO, JE TO TISTO, KI BO POGNALO KRI PO ŽILAH TUDI STAREJŠIM, KI SO ŠE V STRAHU IN BOJAZNI PRED JUTRIŠNJIM DNEM. MLADI SO NAPREJ IN TEH STRAHOV NI. HOČEJO PA DRUGAČNO DRŽAVO, DOM, V KATEREM BODO NAPREDOVALI IN RAZVIJALI SVOJE SPOSOBNOSTI. NOČEJO VEN IZ DRŽAVE, AMPAK HOČEJO PRISPEVATI VSE SVOJE NAJBOLJŠE MOČI IN ZNANJE, DA JO UREDIMO, DA BO ZA VSE PRIJETNA. ZNAMO IN ZMOREMO.

Povabili smo vas na kulturni večer, da bi se pogovarjali o medsebojnih odnosih, pa ni bilo udeležbe, razen zvezd stalnic, a je to steklo vseeno pač tako spontano. Vse ima nek namen in smisel, naključij pa pravzaprav ni, ker se vse zgodi z nekakšnim namenom. Pa to tako in tako veste.

Zdaj pa še poziv oziroma zahteva nižjim nivojem vodenja v policiji in tožilstvih za TAKOJŠNJO ARETACIJO PRIPADNIKOV ORGANIZIRANE HUDODELSKE DRUŽBE, KI SO V SOSTORILSTVU OSUMLJENI KAZNIVEGA DEJANJA VELEIZDAJE SLOVENSKEGA NARODA OZIROMA SABOTAŽE NA REPUBLIKO SLOVENIJO.

Zahtevamo odgovornost tistih javnih in državnih visokih uslužbencev ter političnih funkcionarjev, ki so 23 let OPUŠČALI DOLŽNA RAVNANJA ALI PA ZAVESTNO NISO PREGANJALI STORILCEV TUDI ZELO TEŽKIH KAZNIVIH DEJANJ PO URADNI DOLŽNOSTI!

1. Uničenje arhivskega gradiva (80%) OZNE in UDBE, s čimer so leta 1990 uničili ali skrili dokaze o najhujših kaznivih dejanjih med in po drugi svetovni vojni.

2. Ilegalna trgovina z orožjem v času, ko je bila pravkar nastala država pod mednarodnim embargom.

3. Divje pri(h)vatizacije, preko katerih so nas oropali po grobih ocenah za preko 150 mlrd premoženja.

4. Ropanje naših bank preko zgrešenih naložb in odobravanja tajkunskih kreditov, s katerimi smo v 23 letih oškodovani med 20 in 30 milijardami evrov.

Če se tudi vi čutite oškodovane, verjamemo, da tudi vi zahtevate, da se ta odgovornost vzpostavi, ker gre vendar za VELEIZDAJO SLOVENSKEGA NARODA!

Vsi, ki smo jih davkoplačevalci plačevali vsa ta leta, da bi preprečevali malverzacije in mahinacije, ti pa so gledali vstran, so opuščali dolžna ravnanja in niso preganjali storilcev tudi zelo hudih kaznivih dejanj, so narodni VELEIZDAJALCI.

Ker so to počeli v sostorilstvu, povezani z več osebami skupaj in hkrati, pa je povsem jasno, da gre za ORGANIZIRANO HUDODELSKO ZDRUŽBO, ki je zelo nevarna, in v povezavi z ozadjem, ki vse to organizira, sposobna zanetiti nasilje neslutenih razsežnosti. Tudi državljansko vojno.


Zato pozivamo nižje nivoje vodstev v POLICIJI, TOŽILSTVU IN V SODSTVU, da tudi zaradi tega obvestila, kar je naznanitev KAZNIVIH DEJANJ, da odvzamejo pooblastila šefom v tem skorumpiranem sistemu in jih aretirajo ter se zanje uvede preiskovalni zapor s sumom storitve kaznivega dejanja VELEIZDAJA SLOVENSKEGA NARODA ter karakter storilcev, sodelovanje v organizirani hudodelski združbi mednarodnih razsežnosti.

Pripadniki nacionalnega preiskovalnega urada, kriminalistična policija, pripadniki specializiranega državnega tožilstva, od vas pričakujemo takojšnje ukrepanje po črki zakona in Ustave RS v delu, ki govori o VELEIZDAJI OZIROMA SABOTAŽI.

Potem pa tudi od poštenih sodnikov, ki, upamo, jih ne manjka v sistemu. Pošteni, delovni, s hrbtenico, prevzemite pobudo. Končno za slovenski narod in v imenu naroda, ki to od vas ne samo pričakuje, ampak vam ukazuje, da to storite.

Tudi podmizna prodaja narodovih žuljev, ko smo financirali na primer Mercator, je del te veleizdaje slovenskega naroda oziroma sabotaža nad Republiko Slovenijo.

To je res treba narediti, če hočemo sploh preživeti in zaživeti.

Vse dobro in glave pokonci, SLOVENKE IN SLOVENCI!!!

Delujmo, sodelujmo in ukrepajmo, za Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije!

Če kdo misli, da ta kazniva dejanja niso storjena in ne gre za organizirano hudodelsko združbo, mora podati ovadbo za krivo ovadbo. TOREJ MI V GIBANJU OPS SMO PRIPRAVLJENI, JAZ TUDI!

NAROD, DOL SE USEDMO, VSAK DAN OB 19.00 NA ULICI SIMONA GREGORČIČA V LubiAni.