Članek
19. dan gladovne stavke, 27.06. 2014 - Župan najlepšega mesta na svetu mi je uredil bivak
Objavljeno Jun 28, 2014

19. dan gladovne stavke, župan najlepšega mesta na svetu mi je uredil bivak, ki ga bodo zdaj dobili vsi klošarji

Namesto mojega uvoda: 


"Popoldne sem Ano peljala v Ljubljano na srečanje z Ladislavom Troha; s človekom, ki ima srce na pravem mestu in mu je mar za domovino, predvsem pa za ljudi, ki v njej živijo. 17 dni že gladovno stavka, pa bi pričakovali na pol mrtvega junaka, ležečega nekje za krajem. Pa temu ni tako! Človek preseneča s svojo pozitivnostjo, notranjo močjo in vero, da bodo njegova dejanja obrodila sad in prebudila vse, ki živijo v Sloveniji, k enotnosti. Da bi bila mati domovina spet prijazna svojim otrokom tako kot smo si to želeli, ko smo se ločili od bratskih narodov. Se bomo prebudili in prešli zaplankanost, v katero so nas mediji, izobraževalni sistem in ostali tunkali več desetletij, da ne bi razmišljali s svojo glavo?

Verjamem in vem, da je v nas bogata dediščina naših očakov, ki so nam skozi rodove šepetali stare zgodbe o junakih, ki so podredili svoje življenje za dobro vseh - višjemu namenu, kot pa ga ponuja pohlep in lakomnost. Verjamem, da se v vsakem izmed nas skriva tak junak, ki se še spominja, da lahko premika gore, v enotnosti pa spreminja svet, le slediti je treba SRCU. In srce, polno ljubezni do domovine in njenih otrok sem danes začutila v možu, ki mu iz oči sijeta pogum in odločenost, da v svojem imenu in imenu vseh, ki v sebi še niso našli poguma, začrta smer sprememb, ki bodo našo zemljo spet naredile plodno za vse poštene ljudi. SPOŠTOVANJE!!!!

Katarina" (Tako je ime moji prvorojenki) 

To je gospa Katarina objavila na Facebook-u in sem se moral zahvaliti in odgovoriti:
 


»
Za tole se res iskreno zahvaljujem. Predvsem pa bi rad, da iz mene ne delate junaka, saj delam samo, to kar čutim, da je prav. PROSIM VAS IZ SRCA, DA PROUČITE, KAJ ZAHTEVAMO IN SE ZDRUŽIMO SLOVENCI ZNOVA, NE ZARADI LADISLAVA TROHE, TEMVEČ ZARADI ZAHTEV (http://www.gibanje-ops.com/dejavnosti-gibanja-ops/drugacna-politika/646-zahtevamo-odgovornost-od-leta-1990-do-danes), KI BI JIH MORAL PODPRETI VSAK POŠTEN DRŽAVLJAN, SAJ JE NEPRIVILEGIRAN TUDI ON OŠKODOVAN. TAKO POZIVAM, FANTJE DOL SE USEDIMO, PA ŠE DEKLETA IN ŽENE S SABO PRIPELJITE! 

ČE NE GRE TAKO, PA NAJ DEKLETA IN ŽENE PRIPELJEJO POD ROKO SVOJE LJUBE. ZDAJ BO FREKVENCA SREčANJ BOLJ POGOSTA. VSAK DAN OB 19. URI. (Na Gregorčičevi v Ljubljani)
Vse dobro!«

Prišel je moj dober znanec, s katerim postajava že prava prijatelja, saj veste, da prijatelja spoznaš, ko si v stiski. Z Dolenjske se je pripeljal s polnim prtljažnikom opreme. V glavi je skonstruiral, nakupil material, zvarili so mu mojstri in vse lepo sestavljivo, skoraj na klik in z zložljivimi vrvicami.  Hvala še enkrat!

Zdaj imam bivališče, ki bi ga lahko imel vsak brezdomec, dokler jih še imamo. Ko uredimo to deželo po meri delovnega in poštenega slovenskega človeka in v skladu s tem NAČRTOM, tudi beračev in brezdomcev ne bo več. Župan najlepšega mesta na svetu, v katerem je polno klošarjev, kje jim boste postavili naselje s takimi ličnimi bivališči? Kolega, po poklicu sicer pilot inštruktor, vam bo z veseljem predal patent za prenosljiv in sestavljiv bivak. Ne bo drago, a predlagam, da to financirate kar vi osebno, ker toliko denarja, kot ste ga pokasirali v tej LubiAni vi in vaša družina, bi pa že lahko z eno promilo tega denarja spravili pod streho vse klošarje in si tako vsaj malce olajšali vest.  

Vse več pripadnikov najbolj demokratične stranke se ustavlja pri meni, ko sprašujejo, kako sem in zanima jih, kateri od njihovih »poštenih« demokratičnih medijev se je oglasil, da popiše in predstavi javnosti, katere so moje - naše zahteve in kaj me je pripeljalo na morda zadnjo bitko za DRUGAČNO SLOVENIJO. Kar dvema sem moral reči dobro jutro, ko sta ugotavljala, da potem pa najbrž desna ni ravno to, za kar se prodaja. Pobaral sem jih, naj vprašajo, kaj se gredo.

Tematski večer z naslovom »Politika me ne zanima« bomo prestavili, ker ni bilo velikega interesa, ampak so glede na prejšnji večer prišli samo tisti od blizu. Govorili smo o marsičem, si izmenjevali informacije. Se učili od gospoda, ki ima na Slovenijo zanimiv pogled. Sicer pa je inovator in čaka, da njegov zelo zanimiv turistični projekt SI.park. meso postane. Veliko projektov imamo v tej državi, a jih je veliko v predalih in čakajo na boljše dni, ki bodo po mojem trdnem prepričanju zelo kmalu prišli.

Zato ponovno pozivam, STOPIMO SKUPAJ in iz združene civilne združbe, ko imamo zdaj tudi najboljši možni skupni imenovalec. ZAHTEVANJE ODGOVORNOSTI DO POLOŽAJNIKOV, KI SO OPUŠČALI DOLŽNA RAVNANJA IN NISO PO URADNI DOLŽNOSTI TEGA OPRAVILI, KO KJE ŠLO TUDI ZA NAJHUJŠA KAZNIVA DEJANJA, TO PA POMENI VELEIZDAJO SLOVENSKEGA NARODA.
 

Torej, gospe in gospodje, želim vam lep vikend in predlagam, da kaj preberete na straneh  Gibanja OPS, da si dodatno odprete oči. Ko bodo odprte, ni možnosti, da vas bo kdorkoli od politikantov peljal žejne čez vodo, ki so zgolj podaljšana roka svetovnih in domačih oligarhov.

Tudi s tega mesta pozivam organe pregona iz nižjih nivojev, da glede na to, da že nekaj časa najavljamo kaznivo dejanje VELEIZDAJA SLOVENSKEGA NARODA, ki jo izvaja že več let ORGANIZIRANA HUDODELSKA ZDRUŽBA, da ukrepajo takoj po črki zakona in v skladu s svojimi pooblastili. Ne boste mogli v nedogled gledati vstran in se sprenevedati, razumem, da so vas vaši skorumpirani šefi postavili, ampak vedite, če ne ukrepate, ste v sostorilstvu.

Tukaj so nekateri tudi navedeni po funkcijah in celo s priimki: http://www.gibanje-ops.com/dejavnosti-gibanja-ops/drugacna-politika/646-zahtevamo-odgovornost-od-leta-1990-do-danes

Še ena naša, ko verjamem, da bom, ker boste vi še pravočasno naredili, kar je treba. Verjamem v Slovenijo in verjamem v ta moj ljubi slovenski narod.


Kje so mediji, kje je RTV SLO, da tole povem v kamere? Se to sprašujete tudi vi?
 

p.s.
 

Hvala vsem, ki ste nam že pomagali. Zbrali smo v teh dneh okoli 300 evrov.
 
Ne bi vas prosil, če res ne bi bilo hudo. Pobesnela tiranijska oblast nas je tako rekoč spravila ob vse. Če lahko kako pomagate, vas prosim, da prispevate za mojo družino, kolikor le lahko. Do ponedeljka je rok, da plačamo obrok kredita, ki smo ga redno preko trajnika plačevali vsak mesec polnih osem let. Niti enkrat se ni zgodilo, da ne bi. Zdaj pa ne gre več. Pa tudi tekoči stroški so, prihodkov nimamo, razen žena prejme 150 Eur otroškega dodatka, saj sva oba samozaposlena. Tukaj več o tem: http://www.gibanje-ops.com/prispevki-razlicnih-avtorjev/41-prispevki-razlicnih-avtorjev/650-pomo-za-druino-v-stiski-zaradi-oblastnike-tiranije

Bravo za našega Jankoviča.