Članek
Odgovor na objavo o Miru Cerarju
Objavljeno Jun 26, 2014
Spoštovani poštenjaki! 


Zanimivo kako nekateri poznajo scenarij prihajajočih dogodkov. Samo nisem čisto prepričan, da se bo tokrat izšlo, kot se je do sedaj. Namreč vedeti je treba, da "ORGANIZACIJA" v kateri Kučan igra samo vidno vlogo strica iz ozadja, ko je s tem tudi glavni kurjač desnih naivnih, saj sta si z Janšo (desnim kurjačem levih) navidezno v laseh že od kar so se dogovorili za tak scenarij. 

In vse bolj je vidno kaj kje tokrat v načrtu. Nabiti rejting Cerarju, potem pa rehabilitirati Janšo, ki je zares "vodja" opozicije. te brezzobe opozicije, ki kriči proti rdečim monopolom vedno, ko ne dobi v roke željene igračke. Ko jo dobi pozicijo pa takoj obrne ploščo in začne z retoriko kako je treba govoriti o stvareh, ki nas združujejo, povezujejo, da se ne smemo deliti itd. Tudi to Slovenci radi slišijo. 

Torej, kdo vas ne pozna vseh levo desnih prevarantov izhajajočih iz enega udbokomunističnoklerovskega legla, vas drago plačuje. Med vrsticami pravzaprav vse poveste kaj se bo zgodilo in kakšen je scenarij, le da eni nasedajo in ne znajo brati med vrsticami. 

Izrek Kučana, da so lahko tudi sodniki zmotljivi je napoved ravno tega, bliža se nova izpustitev poštenjakovića Janše, da bi ponovili scenarji iz leta 1988, ko so se šli skupaj z zvezno UDBO veliko afero JBTZ. Lažni prerok Janša pa bo znova veliki junak, ki je bil nič kriv nič dolžen v krivičnem montiranem sodnem procesu. Dopuščam pičlo možnost, da ne bo izpuščen, ko bi to pomenilo resničen spopad med levo desno udbomafijo, ko sicer med njimi ves čas poteka boj, kod bo več zaplenil in nastavil svojih na položaje in položajčke. Ne daj pa Bog, da bi jim v zelje vstopil nekdo tretji, ki bi potegnil narod v smer resnične svobode. Kramberger je šel hitro predaleč. Še pomnite tovoriš-i, komu je pobiral volilne glasove ta ljudski tribun, ki je obvladal jezik tistih doli z družbenega obrobja. 

Hvala vsem za vašo neizmerno podporo, ki jo jaz ne potrebujem, potrebujejo jo pa naše zahteve po odgovornosti, tudi MC. Zakaj vsi molčite, ko gre za postavitev osrednjega temelja pravične pravne države in za ustvarjanje drugačne pravične družbe, ODGOVORNOSTI? 

Zanimvo kako se vsi pravičniki delate TOŠOTE, kot, da bi se vas to ne tikalo. Ali niste oškodovanci tudi vi, ker je izginilo 150 mlrd, ko se je na vaš račun švercalo z orožjem, uničevalo arhive udbe v katerih so bili listinski dokazi o najhujših zločinih nad našim narodom, ko so nam ropali banke??? Ni ključen problem v tistih, ki so to počeli, zdaj je veliko večja odgovornost na tistih, ki jih je narod pošteno plačeval pa so vseskozi gledali vstran ali pa so načrtno opuščali dolžna ravnanja. Kako potem tovoriš-ija, kaj pa ODGOVORNOST? Vsak, ki ne odreagira v podpor teh zahtev naj ve, da ima hlače spuščene do kolen. Ne bo molk dovolj, ko mislite psički lajajo karavana gre naprej. Verjemite na tej točki se bo ta vaša karavana ustavila. 

NAROD SE BO USEDEL DOL IN BO IZSTAVIL RAČUN ZA TO VAŠO 23 LET NA 50 LET PODLAGE TRAJAJOČO BURŽUJSKO POJEDINO NA RAČUN NARODA. 

FANTJE USEDIMO SE DOL, KDOR NI ČLAN TE BOLJŠEVISTIČNE VELEIZDAJALSKE ROPARSKE TOLPE! 

S prisrčnimi pozdravi iz ulice Simona Gregorčiča v Ljubljani, kjer je poslopje marionetne Vlade RS in marinetnega Predsednika RS

Ladislav Troha

http://www.gibanje-ops.com/dejavnosti-gibanja-ops/drugacna-politika/646-zahtevamo-odgovornost-od-leta-1990-do-danes


Težava "ORGANIZACIJE" je le v tem, da imamo internet in vse več ljudi si hoče odpreti oči.