17. dan gladovne stavke, 25.06. 2014 - OSVOBODIMO KOMUNISTIČNE MEDIJE, IMAMO MEDIJSKI ZID

Objavil/a Ladislav Troha, dne 2014-06-26 ob 12:29:53

17. dan gladovne stavke – OSVOBODIMO KOMUNISTIČNE MEDIJE, SAJ SLOVENSKI MEDIJSKI ZID STOJI TAKO, KOT SO GA PRED DESETLETJI POSTAVILI

Pralo me je tudi to noč, a vlaga pomaga, da se telo preveč ne suši, pa zato ni potrebno stalno dolivati vode. Dan je mineval povsem mirno, oglasil se je dopoldan znanec, ki mi je prinesel dva litra tople vode, da sem se malce očedil. Stehtal sem se in tehtnica je pokazala 69,8 kg. Začel sem pred 17-imi dnevi s 83 kg.

Prišli so moji dragi in smo se v avtomobilu pogovarjali tako kot se za vsako družino spodobi. Vse smo prej pripravili s pogovorom, da se ve, kaj glava družine počne, da bo enkrat konec tega, ker tako pod stalnimi pritiski nismo mogli več živeti. 11 let smo se borili pred napadi pobesnele roparske tolpe, prodajali imetje, ostajali brez služb, si začasno rešili status, ko so nas znova potisnili v kot.

Samo zato, ker ves čas govorimo RESNICO in delamo v Gibanju OPS za to, da se Slovenci končno osvobodimo izpod okupatorskega škornja, ki je tudi po letu 1990 nadaljeval svoj uničevalski pohod.

http://www.gibanje-ops.com/prispevki-razlicnih-avtorjev/41-prispevki-razlicnih-avtorjev/393-v-sloveniji-smo-sooeni-z-mafijsko-oblastniko-strukturo-

Otroka sta končala obveznosti v izobraževalno - vzgojnih ustanovah. Vse z odliko in priznanji tudi na športno umetnostnem področju. Res sva ponosna starša.

Kakšna je perspektiva naših otrok, če boste drugi starši še naprej držali križem roke in čakali, garali od zore do mraka za ljubi kruhek, medtem pa vam bo otroke vzgajala ulica. Veste, kaj bi bilo normalno? Za 8 urni ali 6 urni delavnik minimalna plača med 1.500 in 2.000 evri, ta hip.

FANTJE, DOL SE USEDIMO!

Ko bi leta 1990 izvedli inventuro stanja, okrepili krepkosti in odpravili slabosti, IN PREDVSEM, DA NE BI NIHČE NIČ UKRADEL, bi se danes res samostojni in neodvisni smejali celemu svetu. Ampak načrti VELEIZDAJALCEV so bili drugačni. Nadgraditi slabosti, uničiti krepkosti, ki so nedvomno bile takrat, če ne drugega, smo vsaj bolj skupaj držali in se nismo kregali in tako delili. Lahko rečemo, da so v vseh svojih načrtih uspeli.

FANTJE, DOL SE USEDIMO!

Slovenija ima mnoge naravne, v večini neizkoriščene danosti, odlično veliko boljšo geostrateško lego kot na primer Švica, zelo pomembne surovine kot je npr. les (je udaril žled zato, ker ne gospodarimo z njim pravilno, da bi nas narava opozorila?), imamo rodovitno zemljo, še vedno v izobilju čiste vode, kar je neizmerno bogastvo in vse bolj bo, pa delovne, a vse manj k delu spodbujene ljudi, zaradi povsem napačnih vzgledov, ki so jim že marsikateri podlegli, da se z delom nikamor ne pride, ampak se je treba znajti. Če je v družbi občutek, da kradejo vsi, slej kot prej »mali« človek podleže in si reče, če kradejo, bom pa jaz malce čuden, če bom pošten.

Inovatorji so zapostavljeni, znanje nasploh nima vrednosti in najboljši projekti so v predalih. Vse te in druge potenciale imamo, a imamo tudi negativno kadrovsko selekcijo, ki nas bo ubila, če takoj s tem ne prenehamo in s skalpelom naroda, kar je Zakon OPS, ne izrežemo te sarkomske rakaste tvorbe.

http://www.pravapeticija.com/sprejem_zakona_ops_-_zakon_za_odpravo_vseh_privilegijev_v_rs

Toda, ni še vse izgubljeno, izgubljeno bo vse v zelo kratkem času, če se ne boste začeli zavedati, da zlo vedno zmaga tam, kjer dobri ljudje ne ukrepajo. In začnite se zavedati, da so volitve v Sloveniji zgolj ventil za sproščanje napetosti. Znova so vam jih dali, da boste gojili novo lažno upanje in mislili, kot že nič kolikokrat, da bo zdaj pa ne vem kdo uredil, da bo vam dobro. Ne rabite nič storiti, ker bodo tako in tako volitve, pa se bo samo po sebi uredilo.

Povzpetniki, ki se prerivajo, so del problema in ne del rešitve, vam to v 23 letih obstoja naše širše družine še ni postalo jasno? Kaj pa, če bi stopili skupaj in okrepili civilno družbo, in potem iz tega izvedli drugačno politiko, ki jo Slovenija tako krvavo potrebuje??? Brez prerivanja, brez komolčarstva, zgolj znanje, sposobnosti in srčna kultura naj najboljše pripelje na vrh. V glavi pa: delam dobro za skupnost, tako bo posledično dobro tudi meni in mojim.

Ob tem pa ne pozabite, da na političnem parketu smejo zdaj plesati zgolj in samo tisti, ki so v dogovoru z ORGANIZACIJO. Vsi ostali smo na obrobju, ko vidite, da mediji ne povohajo nikogar, pa naj ima še tako odlične ideje in predloge za pozitivne družbene in politične korenite spremembe. Zadeva postaja že tako prozorna in bizarna, da to vidijo že mladoletniki, ki sploh ne spremljajo teh njihovih dogovornih peripetij, ampak se na vsakem koraku norčujejo.

Kakorkoli, prepričan sem in kljub vsemu verjamem v ta slovenski narod, verjamem, ta trenutek v vse, ki vam ni vseeno in se zavedate pomembnosti tega zgodovinskega trenutka, ko gre za stati in obstati naše ene in edine domovine, katere smo vsi člani in smo vsi zaradi tega tudi enako odgovorni. Odgovorni smo, kaj se v tej naši širši, ki še kako vpliva na naše doma, dogaja. Ko gre doma kaj narobe, ukrepamo ali čakamo, da bo to nekdo drug storil namesto nas?

Kako je mogoče, da še vedno oklevate nekateri in ne udarite po mizi? Ali bi doma prenesli, da vam kdo od članov krade denar iz denarnice, ki ga težko zaslužite? Prav to se vam dogaja vsak dan, ko plačujete položnice, predrage prispevke in davke na vse, a najbrž zamahnete z roko, pa rečete, kaj hočemo, tako pač je.

Pa res ni toliko zavedanja, da plačujemo celoten državni in javni aparat, ki bi moral skrbeti za naše blagostanje, v resnici pa so ključni ljudje na vrhu tega pregrešno dragega, neučinkovitega in skorumpiranega aparata, vsa ta leta gledali vstran ali pa so kot uradne odgovorne osebe opuščali dolžna ravnanja, ko je šlo tudi za najhujša kazniva dejanja njihovih so-tovoriš-ev. Tukaj so štiri take najhujše pod preprogo pometene travme tega naroda, zaradi katerih smo vedno bolj pogreznjeni v blato.

1. Primer izginotja 80% arhivskega gradiva OZNE in UDBE, s čimer so tovoriš-i, ki so se leta 1990 razglasili za demokrate, prikrili dokaze o najtežjih zločinih nad slovenskim narodom, ko gre za sum vojnega hudodelstva nad človečnostjo, saj so v množičnih umorih prekinili življenje preko 40 tisoč mož, žena in otrok.

2. Ilegalna trgovina z orožjem, ko obstajajo vsi dokazi, kar cele knjige so napisane, a po uradni dolžnosti in kako drugače ni nihče storil nič takega, da bi trgovci, ki so v imenu mlade države, ki je bila takrat pod embargom OZN, sejali smrt po republikah bivše razbite Jugoslavije. Ni šlo za pomoč denimo pravični strani, prodajali so tistim, kdor je potreboval in kdor je več plačal.

Že vrabci čivkajo na vejah, da je predsednik Tuđman ponudil v zameno za orožje Bavčarju in Janši mejo s Hrvaško na reki Mirni, a sta se raje odločila za gotovino. Domoljubje nekaterih res ne pozna meja. Je rekel nekoč nekdo od emigrantov, boste videli vi svoj opevani socializem, ko bo mlajša komunistična garda prevzela od svojih predhodnikov. Komsomolci so še hujši, še gate vam bodo slekli. Kaj se je torej zgodilo po letu 1990, ko so mladci iz ZSMS prevzeli vajeti v ospredju? Z roko v roki s starimi iz ozadja so nas že skoraj povsem izropali.

3. Nešteti primeri divjih pri(h)vatizacij, ko so izropali preko 150 mlrd premoženja.

4. Ropanje narodovih bank, iz katerih je izpuhtelo za preko 30 mlrd evrov.

Kdo je gledal vstran, ko so to počeli in kdo ni opravil svojega dela po črki zakona, se povsem natančno ve. Vsi so imeli plače, fikuse, tajnice, službene avtomobile in vso udobje. Ravno zato so bili na položajih, ker so zagotavljali, da bodo ropanje speljali.

FANTJE, DOL SE VSEDIMO!

Zato ker sem se jaz dol usedel, ker je tega dovolj in ZAHTEVAMO ODGOVORNOST tistih, ki smo jih vsak mesec pošteno plačevali, imeli so na voljo tajnice, fikuse, službene avtomobile, varnostnike, rdeče preproge, da je bolj mehko hoditi, plače, dnevnice in druge dodatke, KAJ PA ODGOVORNOST? Naj ponovim, kar mi je pred kakim tednom dejala 15 letna dijakinja: »Gospod Troha, ni ključen problem v tistih, ki delajo kriminal, odgovorni še bolj so tisti, ki medtem gledajo vstran!«

Naj ponovim tudi to, da bi morali še danes ždeti v arestih nekateri kot je Kučan, Bavcon, Zemljarič, Ribičič, Šetinc, Stanovnik in drugi tovoriš-i že od leta 1990, ko so dovolili uničiti dokaze o najhujših zločinih nad slovenskim narodom, ko so nam oni ali pa njihovi predhodniki umorili preko 40 tisoč naši ljudi v izvensodnih množičnih umorih, in so imenovani po letu 1990 prikrivali te zločine in se ves čas delajo, da o tem sploh nič ne vedo. Morali bi vedeti pa vrhovni državni tožilci, ki so bili dolžni ukrepati po črki zakona. Potem bi se jim morali pridružiti v zaporih še trgovci z novci, ki so v imenu mlade države, ki je bila pod embargom OZN, sejali smrt v republikah razpadajoče Jugoslavije. Niso izbirali kupcev, prodajali so vsem, ki so plačali več.

Že vrabci čivkajo na vejah, da je predsednik Hrvaške Franjo Tuđman ponudil Bavčarju in Janši v zameno za pomoč v orožju mejo med Hrvaško in Slovenijo na reki Mirni. A sta menda to ponudbo iz golega domoljubja gladko zavrnila. V tej državi imamo tudi take domoljube, pa nekateri še kar ne razumejo, da gre za levo desne prevarante, ki vedno znova s slepilnimi manevri »ORGANIZACIJE« organizirajo v teh dneh novo vstajanje političnega trupla Janeza Janše, ko mislijo, da bodo kar v nedogled ponavljali že režirane afere, kot je na primer bila afera JBTZ, ko so imeli vse pod kontrolo.

Če Janšo spusti iz zapora Vrhovno sodišče, potem je vse jasno, če ga ne, bo to močan znak, da so si vrane začele kljuvati oči, kar se res redko zgodi, toda treba je vedeti, da plena močno zmanjkuje in spopad med različnimi akterji tega 23 let trajajočega ropanja je lahko povsem realen. Kdor jih ne pozna, drago plačuje ceno za svojo naivnost. Zadnji nastop ultra partijca Milana Kučana v medijih, da sodniki niso nezmotljivi in so za popravo napak na voljo vsa pravna sredstva, smrdi ravno po tem, da bi Vrhovno sodišče bilo tisto, ki bi ugotovilo nekaj pomembnih procesnih in vsebinskih napak pri sojenju. No, bomo videli, kako predrzni so v svojih režijah.

Bodri in veseli samo to, da je večina naroda spregledala in se upira tako, da se vse manj udeležuje njihovih režiranih igric. S tem postajajo njihove režirane igrice, ki jim brez sramu rečejo volitve, vse manj legitimne, oni pa vse bolj klovni, ki so sposobni vsi skupaj, levi in desni pripeljati na volitve še samo do 20% svojih zvestih privilegiranih (na naš račun) podpornikov.

FANTJE, DOL SE USEDIMO!

Lepo povabljeni k POPOLNEMU BOJKOTU njihovih igric, vabimo pa vas na drugi kulturni večer, ki bo danes 26. junija 2014, ob 19. uri na ulici Simona Gregorčiča z naslovom: Slovenija, moja domovina, ena in edina.

SE BOMO USEDLI DOL, ZATO SI PRINESITE S SEBOJ ALI ZLOŽLJIV STOLČEK ALI BLAZINO!

Vse dobro vam in vsem, ki jih imate radi!


profileimage
Všeč mi je
0
Komentarji
0
Ni komentarjev
Ladislav Troha
Ladislav Troha
Objavil/a 2014-06-26 12:29:53 (Jun 26, 2014)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
Novo presenečenje na petek, 8. avgusta 2014, ob 8:00!
Izjava za javnost na 60. dan gladovne stavke
MINISTER PLIČANIČ SE JE ZJOKAL!
Fiktivna pravna pomoč
Izjava za javnost na temo prisilne hospitalizacije
Človek umira pred RTV, sprenevedanje na vrhuncu!!!
Tudi to je Evropa! Zbudite se!
USTAVNO SODIŠČE SE NORČUJE SAMO IZ SEBE IN IZ VSEH VAS, KI TO NORČEVANJE PLAČUJETE IN NE UGOVARJATE
DELO znova blati g. Ladislava Troho in zavaja javnost ter jo manipulira
Mitja Oven, ki me je včeraj napadel je v prejšnjem režimu naredil kar 5 kaznivih dejanj
ZADNJI KOMENTARJI
IŠČI PO ARHIVU
September 2019
PTSČPSN
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Oglasi

kupiti nakladalno klančino ausbau-whlr od proizvajalca. nakladalna klančina ausbau-whlr se uporabi ob dvigovanju prikolice do zahtevane višine (na primer, višina skladiščnih nakladalnih vrat). največja višina dviga ke do 300 mm, največja nosilnost je 20.000 kg za par. se dobavi v paru. lahko je opremljena s sponko za pritrditev na tla ali z utori za prevoz z viličarjem. je prekrita z barvo (standardna barva rdeča), preprečuje korozijo. id: z4t71f več o izdelku nakladalna klančina ausbau-whlr na naši spletni strain si6.av-exim.com  

Kategorija: Ostali stroji in orodja

Cena: 662 €

močna stacionarna rampa za kombi ausbau-vr. skladiščna rampa omogoči dostop do tal kombija od ravni skladiščne nakladalne cone. izdelujemo modeli z nosilnostjo od 5 do 8 ton in več. stacionarna rampa je razvita za tovorjenje kombijev na standardnih sodobnih skladiščih. ugodna cena in izjemna kakovost sta glavni prednosti naše družbe in naših izdelkov. id: z4t71f več o izdelku stacionarna rampa za kombi ausbau-vr je na naši spletni strani. si5.av-exim.com  

Kategorija: Nakladalec

Cena: 6850 €

odlična navozna rampa ausbau-dg (vrsta “skladišče – tla”) od prizvajalca. standardni modeli z nosilnostjo od 3 do 10 ton in več. navozna rampa za optimizacijo postopka tovorjenja v skladišču. rampa za nalaganje v celoti izdelana iz jekla, širina vozne površine od 1,5 do 2 m in več. navozna rampa po potrebi se lahko premesti na območju skladišče ali ven. ploščad lahko deluje ob vsakem vremenu, zaradi rešetkaste površine. id: z4t71f več o navozni rampi na naši spletni strani. si4.av-exim.com  

Kategorija: Nakladalec

Cena: 3750 €

nakladalne ploščadi ausbau-plt. se ukvarjamo z izdelavo nakladalnih ploščadi za logistična skladišča. proizvajamo modeli z nosilnostjo od 3 do 12 t in več na zahtevo uporabnika. standardna višina nakladalne ploščadi je 1.200 mm. po potrebi ploščad se lahko pritrdi s sidri. za večjo dinamično stabilnost ima dvojni nosilci pod vsako oporno nogo. id: z4t71f več o izdelku nakladalne ploščadi ausbau-plt na naši spletni strani. si2.av-exim.com  

Kategorija: Dvižna ploščad

Cena: 3800 €

hidravlične nakladalne ploščadi ausbau-dl. od proizvajalca. hidravlične nakladalne ploščadi je hidravlična naprava, ki sestoji iz temelja (okvir), ploščadi in vrtljivega mostička. standardni model zagotavlja dinamično nosilnost 6 ton in statično 10 ton. ploščad je izdelana iz valovite pločevine 5/7 mm. največja dolžina ploščadi je 2.500 mm, širina pa 2.000 mm. hidravlična nakladalna ploščad zmanjšuje uporabo ročnega dela in privarčuje čas tovorjenja. id: z4t71f več informacij lahko poiščete na naši spletni strani. si3.av-exim.com  

Kategorija: Ostali stroji in orodja

Cena: 1999 €

v kolikor ste športni navdušenec in igrate športne stave, vas vabimo, da obiščete našo spletno stran betsonhand, kjer so vam na voljo največje spletne stavnice na svetu, kot so bet 365, bet at home in william hill. možnost igranja tudi v sloveniji. več: https://www.betsonhand.com/sl/

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

če se odločite za nakup telefona iphone xr, lahko ob sklenitvi vezave prihranite malenkost več kot 100€ za sam telefon. več o sami ponudbi: https://www.a1.si/telefoni/iphone-xr-64-gb-crna

Kategorija: GSM telefoni

Cena: Pokličite za ceno

7715.) bistro dete - kako razumeti in spodbujati otrokov razvoj, dr. richard c. woolfson, izdala založba didakta 2001

Kategorija: Družboslovje

Cena: 19.99 €

3914.) triinosemdeset stopnic - ladislav črnologar

Kategorija: Leposlovje

Cena: 17.99 €

5000.) fužinski bluz - andrej skubic

Kategorija: Leposlovje

Cena: 16.99 €

7542.) podatki na dlani - reader"s digest izdan leta 2007

Kategorija: Humanistika

Cena: 14.99 €

vas zanima kateri so pomembni dejavniki, ko se opravlja delo od doma in na kaj morate biti pozorni, da bodo delavci učinkovito opravili svoje delo? več o tem lahko izveste tukaj: https://blog.spica.com/registracija-delovnega-casa/kako-zaposlenim-omogociti-delo-na-domu-in-poskrbeti-da-bo-tudi-uspesno-opravljeno/

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj