Članek
Kaj je narodni izdajalci? Začasna bodo prodali Mercator. Slepilni manever. Potem ga bo kupil Nemec!
Objavljeno Jun 25, 2014

Boste prodajali še kar je ostalo. Glej ga tega nameščenca mafije. Boste prodali Mercator začasno, potem ga bo pa kupil Nemec? Slepilni manevri. Odgovarjali boste, vse bomo razveljavili. Toliko še imam moči, da kaj povem. 

Pred Vlado RS oziroma nameščenci VELEIZDAJALCEV se zbirajo okoli 10h, seveda pa tudi vsi možni novinarji kot bi šlo najmanj za prihod mesije. Pojavi se Janko Medja, očitno eden glavnih pri prodaji Mercatorja. Približam se s fotoaparatom in jim spustim par krepkih. Mi je prav žal, nimam nobenih zadržkov, ker za razliko od mnogih vasvidim, kam drvi ta drveči vlak. Naravnost v prepad.

Po naših podatkih bo tale nakup hrvaško srbskega mogotca zgolj slepilni manever za to, da bo izločil večino slovenskih dobaviteljev in bo uvedel hrvaško srbske, nakar bo (glede na to, da gre za sposojen denar »velikih« EU) predal verigo prodajaln najboljšega soseda, ki smo jih slovenski davkoplačevalci financirali, že kakšnemu uveljavljenemu konkurentu na teh tleh, ki bo preko Mercatorja osvajal tudi jugo trge. Bo to Spar, Lidl, Hofer, kdo četrti? Vse to bo, če bomo mi dovolili, da janičarji prodajajo za majhen denar, kar so ustvarile generacije. 

"Todorić... je enkrat izjavil, da je njemu vseeno, ali on kupi Mercator ali Mercator Agrokor." Seveda tako lai drugače morajo prevaliti izgubo na donosno in še dokaj vitalno podjetje, ki razpolaga s številnimi nepremičninami tako doma kot v tujini, predvsem pa je terba do konca uničiti slovensko pridelavo hrane, ki je itak v zadnjih 10 letih padla s 80 na 35% samooskrbe.

Nimaš pravih informacij :) Res je, da bo Todorić samo vmesni lastnik. Zato pa je enkrat izjavil, da je njemu vseeno, ali on kupi Mercator ali Mercator Agrokor.