16. dan gladovne stavke, 24.06. 2014 in vabilo organizirane hudodelske združbe na sodišče

Objavil/a Ladislav Troha, dne 2014-06-25 ob 12:43:25

16. dan gladovne stavke – NOVO VABILO ORGANIZIRANE HUDODELSKE ZDRUŽBE NA SODIŠČE. POTREBNA BO PRISILNA PRIVEDBA!

Nora noč. Lilo je kot iz škafa, improviziran bivak je sicer vzdržal, a moral sem držati drugi del PVC folije, da ni vse skupaj odneslo. Ko je vse nameščeno, da ne pronica voda, se pa znotraj nabira para od dihanja. No ja, tudi kaj težjega sem dal skozi v šoli za rezervne oficirje v Bileći in potem, ko sem bil na stažiranju v padalski brigadi v Nišu. Tudi po teden dni nas je pralo, pa ne poleti, temveč v zgodnih pomladanskih dneh. Premočeni in premraženi do kosti smo bili in sušili smo cunje kar na sebi. Socializem in nenehno pol mobilizirano stanje v okviru vojske ni bilo nekaj, kar bi pomenilo kakšen dopust.

Po 03. uri se je malce umirilo in sem zaspal do 06. Hvala bogu se je pokazalo, da bo nekaj sonca in bom lahko posušil to razkošje bivanja. Le kje medtem bivajo buržuji, sem razmišljal. Jaz sem prišel do stopnje, ko je edini strošek liter do dva vode na dan. Voda DANA iz Dane v Mirni in Radenska zaradi mineralov. Navadil sem se, da hrane niti ne pogrešam več.

Upam, da se ne uresniči tista, ko se je cigan pohvalil, da je konja ravno navadil, da je nehal jesti, pa je kar poginil? Danes si bom zmeril sladkor, saj je kolega sladkorni bolnik in bo prinesel merilec. Se bojim, da so nivoji na močno kritični ravni, ker sem z vodo spral najbrž preveč vsega iz telesa.

Pred Vlado RS oziroma nameščenci VELEIZDAJALCEV se zbirajo okoli 10h, seveda pa tudi vsi možni novinarji kot bi šlo najmanj za prihod mesije. Pojavi se Janko Medja, očitno eden glavnih pri prodaji Mercatorja. Približam se s fotoaparatom in jim spustim par krepkih. Mi je prav žal, nimam nobenih zadržkov, ker za razliko od mnogih vas vidim, kam drvi ta drveči vlak. Naravnost v prepad.

Po naših podatkih bo tale nakup hrvaško srbskega mogotca zgolj slepilni manever za to, da bo izločil večino slovenskih dobaviteljev in bo uvedel hrvaško srbske, nakar bo (glede na to, da gre za sposojen denar »velikih« EU) predal verigo prodajaln najboljšega soseda, ki smo jih slovenski davkoplačevalci financirali, že kakšnemu uveljavljenemu konkurentu na teh tleh, ki bo preko Mercatorja osvajal tudi jugo trge. Bo to Spar, Lidl, Hofer, kdo četrti? Vse to bo, če bomo mi dovolili, da janičarji prodajajo za majhen denar, kar so ustvarile generacije. 


FANTJE, DOL SE USEDIMO!

Pojavi se znova detektiv Trifunović in mi prinese vabilo za glavno javno obravnavo v kazenski zadevi, ko sem skupaj z drugimi 18-imi protestniki branil družino pred izvršiteljem, ki jim je potem zaradi dolga, ki je bil medtem že poplačan (sodnica pa je to ignorirala) zarubil hišo, ki je bila prodana na dražbi za polovico cene od sodnijsko ocenjene na 140 tisoč evrov.

Nič več ne pošiljajo po pošti vabil, kar direktno detektivu dajo vročiti. Veste, koliko vas davkoplačevalce stane tako vročanje po detektivu? Poglejte na Supervizor KPK, kako je s prihodki teh mojstrov. In razumite, gre za nov montiran sodni proces.FAŠIZEM je to, dragi moji. Ostali protestniki so prejeli globe, jaz globo in še kazenski pregon. Najprej za dve leti, potem sem jim to raztrgal, so šli na pet let zagrožene kazni zapora, in zdaj se znova izgubljenci gredo tisto prvo različico za dve leti, ki ne stoji po nobenem pravu, tudi komunističnem ne. Pa še okrožno sodišče ni pristojno, ker je za zagroženo kazen do dveh let pristojno okrajno. Nekomu se je skisalo nekaj v glavi. Glavna javna obravnava v novem (ta je že tretji) montiranem sodnem procesu bo 14. 07. 2014 ob 12.30 uri na Okrožnem sodišču na Tavčarjevi 9 v Ljubljani, kamor hodim že 11 let.

Tako Trifunoviću kot vsem njim, ki se tole gredo, sem povedal, da so organizirana hudodelska združba, ker ne delajo v skladu z zakoni in Ustavo in kot taki ne morejo soditi nikomur. Zato so povsem nekredibilni, kar pomeni, da so zame ničeti, ki mi ne morejo pošiljati nobenih vabil in izvajati nobenih procesov. Zoper mene bodo morali uporabiti vsa prisilna sredstva, ki jih seveda dobro obvladajo, da bodo zagotovili mojo navzočnost na tem, s strani udbo-mafije ugrabljenem, sodišču.

Če bom do takrat še živ, moči mi počasi pohajajo, čutim, da tako ne bom zmogel več dolgo, ker so še skrbi, kako od kje poravnati tekoče stroške za preživetje družine. Ta mesec ne bomo mogli plačati več stanovanjskega kredita, ki ga plačujemo redno 8 let v višini 570 eur.

Utemeljitev tega, kar pišem, je tukaj, pa si preberite, da boste videli, s kakšnimi kretenizmi in kreteni imamo opravka v tej državi, kjer se, ko gre za obračune zoper oporečnike, še vedno na polno zlorablja oblast. To ne pomeni vračanja v svinčene časa, ampak to pomeni, da od tam nismo naredili niti koraka. No ja, bodimo pošteni, ukinili so Goli otok. Po drugi strani so pa metode, ko ne moreš plačati osnovnih stroškov za preživetje, še hujše glede na modernejši čas kot so bile takrat, ko zaporniki (vsaj) teh skrbi niso imeli.

http://www.gibanje-ops.com/prispevki-razlicnih-avtorjev/41-prispevki-razlicnih-avtorjev/661-kaj-tako-sramotnega-je-mono-samo-v-slovenskem-krivosodju-omejencev

To pa ni bila edina pošta danes. Dobil sem še domov dve iz Carinske uprave, ki so jo omejenci prestrukturirali kar v organ za izvajanje izvršb. Kaj ima carina z izterjavami kazni in glob, lepo vas prosim??? Ko sem dobil opomin od teh istih rabljev, sem jim napisal, tako kot je bilo navodilo in priložil dokaze o tem, da je izvršba v višini skoraj 1000 evrov (gre za globo poleg kazenskega pregona zaradi dogodkov v Litiji) neupravičena, saj zadeva še ni pravnomočno zaključena, ker sem se na zadnjo odločbo Okrajnega sodišča pritožil na višje sodišče. Kje je zadeva, sem preveril po tem, ko sem dobil opomin pred izvršbo pri sodniku v Litiji, ki je dejal, da zadeve še ni poslal na višje sodišče, čeprav je od pritožbe minilo že več kot pol leta. Je pa očitno pozabil sporočiti, da zadeva ni pravnomočna Litijski policiji, ker je ta sprožila izvršbo. Bog se vas usmili, saj ne veste, kaj delate. Jutri bodo peli telefoni.

Zvečer je celo Gregorčičevo preplavil vonj različnih dišav in parfumov. Gospe in gospodje tovoriš-i so se v večernih toaletah večinoma povsem v črnem sprehodili do Kongresnega trga na praznovanje svojih velikih zmag pri uničevanju naše države in slovenskega naroda. Kvizlingi, janičarji, petokolonaši, v skupnem imenovalcu pa VELEIZDAJALCI.

Kar nekaj sem jih vprašal, ko so šli mimo, ali gredo praznovat uničenje Slovenije, kolega pa je vprašal, ali te črne oprave pomenijo, da gredo na pogreb za državo Slovenijo.

FANTJE, DOL SE USEDIMO!

Ne vem, koliko časa vam bom še lahko s svojim zgledom vsem vam kazal, kaj je treba storiti. Pa ne z gladovno stavko, le osebne stvari je nujno malce odložiti in se usesti dol. Natančno na Gregorčičevi, na Erjavčevi in na Šubičevi. Ko bodo te ulice zasedene s sedečimi protestniki, bo kreatorjem zla jasno, da je igre konec in bodo pobrali šila in kopita s te svete zemlje. Z njihovimi pajaci pa se bomo zelo kmalu zmenili, kje jim je mesto.

Ste poslušali predsednika države, ki je vse bolj v stiski? Izdaja ga vse bolj piskajoč glas, ki se približuje ženskemu sopranu. Čveka vedno ene in iste, v sebi pa zelo dobro ve, da so gledali vstran, ko so njihovi botri, katerim služijo, uničili to državo. Moje iskreno sožalje, če vam je zdaj že kaj bolj jasno, da je ta država mrtva država. Čas je, da na novih temeljih zgradimo najtrdnejšo in najbolj mogočno vilo SLOVENIJO!Vabljeni na 2. kulturni večer v četrtek, 26. junija 2014 ob 19h, ki bo tako kot vedno na ulici Simona Gregorčiča 23 v Ljubljani. Največja moč slovenskega naroda je naša pisana in govorjena beseda. Zato, ker to moč imamo, smo se obdržali Slovenci tisočletja, ko je to zagotovilo, da bomo znova vstali inu obstali še naprej, kot klen in trden narod.

Ko se tega zavemo, da smo dolžni narediti vse zavoljo naših prednikov, ki so umirali za naš obstoj, in zaradi naših zanamcev, ki smo jim dolžni prepustiti Slovenijo, boljšo kot smo jo dobili v upravljanje, ni težko narediti korake, da zgornjo VIZIJO uresničimo.

Se beremo!

 

profileimage
Všeč mi je
1
Komentarji
5
Vlatka Kozlovič
1
Jun 26, 2014
Ladislav,

sem že zapisala. S tvojim znanjem bi naredil več, če ne bi gladovno stavkal, sploh zato, ker poznaš metode...

Če boš "krepnil", ne zameri tej besedi, boš zato, ker si to želiš. Veliko več bi pomagal, če bi deloval drugače.

Pa sočustvujem s tabo. A to ni način, ki bi kaj rešel. Sploh zato ne, ker NJIH boli k*** zate.

Če krepneš, ker si itak tega želijo, pa ne samo zate, tudi za druge, jim boš naredil samo uslugo. In boš - eden manj!

Kaj ti ni to jasno?

P,S.

In zdaj mi je prav vseeno , po vseh teh dneh, kaj bo s tabo? Če želiš narediti samomor, ga naredi!

Kaj boš rešil s tem? NIČ! Samo svojim najdražjim boš naredil škodo..

In nam, ki ti zaupamo, ne boš s tem pomagal prav nič!

To je moje dokončno mnenje. On 4.00 zjutraj.

#5
Zlobni
0
Jun 25, 2014
Začeli se bodo občutki sreče, sam boš izbral, kako močno doživetje boš prenesel, ostalo bodo postorile infuzije, za kratek čas !

Žal je vse ostalo, proti tvoji volji !
#4
Olja
0
Jun 25, 2014
Slovenski narod krvavi in joče. Nima več moči, da bi se upiralo temu svetovnemu zlu, ki je prizadelo našo preljubo domovino. Slovenski politiki in samooklicani oblastniki, ki niti demokratično izvoljeni niso bili, so le dobro plačano in bogve kako ustrahovano orodje v rokah svetovnega zla, ki nam celo vreme diktira.....Utrujeni, prestrašeni in žalostni smo večina tistih, ki smo bili v tistih, osamosvojitvenih dneh 91-ega pripravljeni do zadnjega diha braniti našo, Slovensko zemljo. Smo pa privilegiranci tisti, ki smo zares živeli Slovensko svobodo. Ta je trajala žal samo v obdobju slovenskega tolarja. Nikdaj prej in nikoli več kasneje. Slovenski narod je obsojen na hlapčevstvo od svojega začetka, do konca. Žal mi je prednamcev, ki niso občutili tistega pravega občutka svobode, še bolj pa mi je žal naših potomcev in zanamcev, ki bodo izumrli v hlapčevstvu. Temu se ni mogoče izogniti, zato ne umri danes in tukaj, saj vsi Slovenci na obroke umiramo s teboj......... Srečno!
#3
Vladislav Stres
0
Jun 25, 2014
Če smo imeli za pomoč prizadetim pri poplavah je prav da pomagamo še v tem primeru. Zaprosi tudi Boruta Pahorja za izbris kazni, saj ne pošteva pravice do dostojanstva kar je osnova človekaova pravica zagotovljena v Ustavi...
#2
Dajana Babič
1
Jun 25, 2014
Imate moje spoštovanje, Lado Troha! :)
#1
Ladislav Troha
Ladislav Troha
Objavil/a 2014-06-25 12:43:25 (Jun 25, 2014)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
Novo presenečenje na petek, 8. avgusta 2014, ob 8:00!
Izjava za javnost na 60. dan gladovne stavke
MINISTER PLIČANIČ SE JE ZJOKAL!
Fiktivna pravna pomoč
Izjava za javnost na temo prisilne hospitalizacije
Človek umira pred RTV, sprenevedanje na vrhuncu!!!
Tudi to je Evropa! Zbudite se!
USTAVNO SODIŠČE SE NORČUJE SAMO IZ SEBE IN IZ VSEH VAS, KI TO NORČEVANJE PLAČUJETE IN NE UGOVARJATE
DELO znova blati g. Ladislava Troho in zavaja javnost ter jo manipulira
Mitja Oven, ki me je včeraj napadel je v prejšnjem režimu naredil kar 5 kaznivih dejanj
ZADNJI KOMENTARJI
IŠČI PO ARHIVU
September 2019
PTSČPSN
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Oglasi

kupiti nakladalno klančino ausbau-whlr od proizvajalca. nakladalna klančina ausbau-whlr se uporabi ob dvigovanju prikolice do zahtevane višine (na primer, višina skladiščnih nakladalnih vrat). največja višina dviga ke do 300 mm, največja nosilnost je 20.000 kg za par. se dobavi v paru. lahko je opremljena s sponko za pritrditev na tla ali z utori za prevoz z viličarjem. je prekrita z barvo (standardna barva rdeča), preprečuje korozijo. id: z4t71f več o izdelku nakladalna klančina ausbau-whlr na naši spletni strain si6.av-exim.com  

Kategorija: Ostali stroji in orodja

Cena: 662 €

močna stacionarna rampa za kombi ausbau-vr. skladiščna rampa omogoči dostop do tal kombija od ravni skladiščne nakladalne cone. izdelujemo modeli z nosilnostjo od 5 do 8 ton in več. stacionarna rampa je razvita za tovorjenje kombijev na standardnih sodobnih skladiščih. ugodna cena in izjemna kakovost sta glavni prednosti naše družbe in naših izdelkov. id: z4t71f več o izdelku stacionarna rampa za kombi ausbau-vr je na naši spletni strani. si5.av-exim.com  

Kategorija: Nakladalec

Cena: 6850 €

odlična navozna rampa ausbau-dg (vrsta “skladišče – tla”) od prizvajalca. standardni modeli z nosilnostjo od 3 do 10 ton in več. navozna rampa za optimizacijo postopka tovorjenja v skladišču. rampa za nalaganje v celoti izdelana iz jekla, širina vozne površine od 1,5 do 2 m in več. navozna rampa po potrebi se lahko premesti na območju skladišče ali ven. ploščad lahko deluje ob vsakem vremenu, zaradi rešetkaste površine. id: z4t71f več o navozni rampi na naši spletni strani. si4.av-exim.com  

Kategorija: Nakladalec

Cena: 3750 €

nakladalne ploščadi ausbau-plt. se ukvarjamo z izdelavo nakladalnih ploščadi za logistična skladišča. proizvajamo modeli z nosilnostjo od 3 do 12 t in več na zahtevo uporabnika. standardna višina nakladalne ploščadi je 1.200 mm. po potrebi ploščad se lahko pritrdi s sidri. za večjo dinamično stabilnost ima dvojni nosilci pod vsako oporno nogo. id: z4t71f več o izdelku nakladalne ploščadi ausbau-plt na naši spletni strani. si2.av-exim.com  

Kategorija: Dvižna ploščad

Cena: 3800 €

hidravlične nakladalne ploščadi ausbau-dl. od proizvajalca. hidravlične nakladalne ploščadi je hidravlična naprava, ki sestoji iz temelja (okvir), ploščadi in vrtljivega mostička. standardni model zagotavlja dinamično nosilnost 6 ton in statično 10 ton. ploščad je izdelana iz valovite pločevine 5/7 mm. največja dolžina ploščadi je 2.500 mm, širina pa 2.000 mm. hidravlična nakladalna ploščad zmanjšuje uporabo ročnega dela in privarčuje čas tovorjenja. id: z4t71f več informacij lahko poiščete na naši spletni strani. si3.av-exim.com  

Kategorija: Ostali stroji in orodja

Cena: 1999 €

v kolikor ste športni navdušenec in igrate športne stave, vas vabimo, da obiščete našo spletno stran betsonhand, kjer so vam na voljo največje spletne stavnice na svetu, kot so bet 365, bet at home in william hill. možnost igranja tudi v sloveniji. več: https://www.betsonhand.com/sl/

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

če se odločite za nakup telefona iphone xr, lahko ob sklenitvi vezave prihranite malenkost več kot 100€ za sam telefon. več o sami ponudbi: https://www.a1.si/telefoni/iphone-xr-64-gb-crna

Kategorija: GSM telefoni

Cena: Pokličite za ceno

7715.) bistro dete - kako razumeti in spodbujati otrokov razvoj, dr. richard c. woolfson, izdala založba didakta 2001

Kategorija: Družboslovje

Cena: 19.99 €

3914.) triinosemdeset stopnic - ladislav črnologar

Kategorija: Leposlovje

Cena: 17.99 €

5000.) fužinski bluz - andrej skubic

Kategorija: Leposlovje

Cena: 16.99 €

7542.) podatki na dlani - reader"s digest izdan leta 2007

Kategorija: Humanistika

Cena: 14.99 €

vas zanima kateri so pomembni dejavniki, ko se opravlja delo od doma in na kaj morate biti pozorni, da bodo delavci učinkovito opravili svoje delo? več o tem lahko izveste tukaj: https://blog.spica.com/registracija-delovnega-casa/kako-zaposlenim-omogociti-delo-na-domu-in-poskrbeti-da-bo-tudi-uspesno-opravljeno/

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj