Članek
15. dan gladovne stavke, 23.06. 2014 in resnica o osamosvojitvi
Objavljeno Jun 24, 2014

15. dan gladovne stavke in RESNICA o OSAMOSVOJITVI

Vse bolje spim, ker sem se očitno navadil tudi na avtomobile, ki vozijo tod mimo mojih ušes.

Znova so me obiskovali zelo zanimivi ljudje, kot da bi jih pošiljal sam Bog. Vse več pa jih tudi razume, da jim ni treba več biti kot kokoši v kurnikih in lahko tudi poletijo. Kličejo, pišejo in izvajajo pritisk na utrdbo zla, ki jo predstavljajo v tej državi MEDIJI. Le-ti so prva veja oblasti. Kot je rekel nedavno gospod Vili Kovačič, kdor ima v rokah medije, ima oblast, kdor ima v rokah RTV SLO, ima nadoblast!

Naša največja moč Slovencev je in je od nekdaj bila pisana in govorjena beseda. Zato smo se tudi obdržali kljub vsem viharjem na tem ozemlju. Sprašujem vse oblastnike, kdo se boji soočenja na javnem mediju, ki ga plačujemo, z mano in z ostalimi dobromislečimi, ko je bila odprta oddaja s strani glavne odgovorne urednice, gospe tovorišice Ksenije Horvat Petrovčič, obljubljena za april, a je besedo kljub temu, da jo je dala v našo kamero, požrla. Kako lahko taki ljudje komurkoli nastavljajo ogledalo, če so sami navadni šalabajzerji?!?

Gospa, ki je ne bom imenoval, mi je prinesla zahtevo RTV SLO, da se odpove pritožbi v zvezi z reklamacijo, ki so jo ljudje množično vlagali na RTV SLO zaradi kršenja ustave in zakonov, ker smo jim v reklamaciji dokazali, da eklatantno kršijo kar svoja pravila o verodostojnem in nepristranskem medijskem poročanju. Kaj takega pa nismo dolžni plačevati v nobenem primeru. Zdaj pa reveži znova trošijo naš denar in pošiljajo izdelan obrazec in zraven še kuverto z njihovim naslovom, naj se ljudje odpovejo pritožbi. Pozivam, da se bojkotu plačevanja te utrdbe zla, ki jo vodi par posameznikov in imajo vse pod kontrolo, pridružite tudi drugi! Ko bo problem izplačati njihove plače, se bodo začeli drugače obnašati. Imajo še kakšnih 20 MIO Eur v delnicah, ki pa jih za plače ne smejo porabiti, a jih seveda bodo, ko bo vrag vzel šalo. Ampak tega nadzorni in programski svet ne bi smela dovoliti.

Tukaj je obrazec za reklamacijo, pa naredite to tudi vi, da se bodo nehali norčevati iz vseh nas:

https://dl.dropboxusercontent.com/u/19733788/Reklamacija_RTV_prispevka.pdf

OSAMOSVOJITEV ALI USTANOVITEV FEVDA ZA ROPANJE IN UNIČENJE SLOVENSKEGA NARODA?


Na kratko, da boste lažje razumeli, se je treba vrniti malce nazaj v preteklost, ker samo tako si bomo lahko nalili čiste vode.

Leta 1992 so boljševiki izkoristili svetovni spopad z nacifašistično nadlogo in so zanetili v Sloveniji državljansko vojno z namenom prevzema totalitarne oblasti. Narodu pa so prodali boj zoper fašizem in nacizem kot boj za demokracijo. Zato so v OF vključili različne skupine, tudi krščanske, ker so jim obljubili, da bo po vojni nastopila demokracija in pluralizem.

Seveda je bila to velika laž, saj so imeli v mislih samo eno: izvedbo boljševistične revolucije po sovjetskem zgledu in prevzem popolne oblasti z uvedbo diktature. To so potem tudi storili, ko so nam že med vojno in po njej likvidirali, tudi z množičnimi umori, preko 40 tisoč najboljših naših ljudi - intelektualce, izobražence, podjetnike in druge uspešne ljudi, ki so mislili s svojo glavo.

Tukaj se je leta 1945 okupator samo zamenjal, odšli so Hitlerjanci, ker so jih porazili zavezniki, prevzeli pa so boljševiki. To je zgodovinska neizpodbitna resnica. Govorili so in si pripenjali medalje za zasluge za našo svobodo. Sprašujem vas vse, kakšna svoboda je bila to, če nismo imeli svobodnih demokratičnih volitev, kakšna svoboda je bila to, če nismo imeli neodvisnega sodstva in kakšna je bila to svoboda, če nismo imeli svobode govora in od oblasti neodvisnih medijev? Pa tudi v kakšni svobodi smo živeli potem, če je državo vodil diktator z zločinskim aparatom, ki je umoril preko en milijon dvesto tisoč nedolžnih ljudi?

Gospodarsko pa smo padli na 30% gospodarske razvitosti Avstrije, kateri smo bili pred vojno ob boku, tudi po višini plač. Ne pozabite, da je bila v Jugoslaviji za večino banana luksuz. Za 20% komunističnih privilegirancev, ki so kričali o pravičnosti in enakosti, pa so bile na voljo vse dobrine, tudi tiste iz gnilega kapitalizma, proti kateremu so zganjali dosledno antipropagando. Veste, če vam mediji prikazujejo, kako je drugje še večja beda kot je tukaj in kako drugje izkoriščajo, potem slej kot prej podležete in mislite, da živite v raju. Poglejte malo do severne Koreje, da se soočite z metodami, ki jih tam uporabljajo za obvladovanje množic. Pri nas ni bilo nič drugače. Če bi propagirali, kako živijo Švicarji, Luksemburžani in drugi, ki jim gre dobro, bi se kmalu začeli spraševati, v kakšnem hlevu živite.



Diktatura je trajala polnih skoraj 50 let. Vsak, ki je pogledal iz sivega povprečja brez dogovora z udbopartijo, so mu pristrigli peruti. Goli otok je bil za tiste najbolj nevarne, medijske diskreditacije in druge metode onemogočanja so uporabljali za tiste bolj male ribe. Tajna zločinska politična policija je tudi likvidirala in marsikoga je vzela noč. Zločinskost prejšnjega režima je bila ravno v tem, da je ljudem vcepil strah v kosti in meso.

Potem pa se je začelo dogajati tudi v Evropi, saj je začel padati berlinski zid. Iz zdajšnje perspektive je videti, da so se strici nekaj zmenili in so to tudi speljali. Je bilo treba odpreti nove trge za svoje, v skladiščih nakopičene izdelke? To je zagotovo osrednji razlog, da se je potem zgodilo tudi tukaj in na Balkanu, kar se je, ko je bilo treba razbiti, da bi potem lahko plenili. Česar ni naredil Hitler z orožjem, se zdaj dela na drugačen način. Jugoslavija se je začela sesuvati sama vase takoj, ko so veliki zaprli dotok svežega denarja. Margaret Theacher je nekoč izjavila, da je socializem zelo dober sistem, a deluje samo do takrat, dokler ne zmanjka tujega denarja.

Pogoj pa je, katerega so »veliki« zelo dobro poznali vsaj za Slovenijo, ki je tukaj zaradi svoje geostrateške lege in še česa zelo moteč faktor, da pri vzvodih odločanja pustijo ljudi, obremenjene s svojo preteklostjo. Ti bodo marionete in bodo sprejeli vse pogoje, ki jih bodo postavili njihovi, ko so nas na vrat na nos potiskali v razne integracije.

KAJ SE JE V RESNICI ZGODILO LETA 1988

Ne bom ponavljal, šlo je za skrbno načrtovano prevaro, takoj za tem, ko se je zaradi umetno sproženega povoda (Janši bodo sodili v tujem jeziku) začela dogajati Roška v Ljubljani. Vse so spravili pod kontrolo, ko so nastavili na vodenje Odbora za človekove pravice trikratnega agenta UDBE Igorja Bavčarja. Da si razjasnite, kako je to potekalo in kako so potem speljali navidezne spremembe, si več preberite tukaj.

http://www.gibanje-ops.com/prispevki-razlicnih-avtorjev/41-prispevki-razlicnih-avtorjev/167-afera-jbtz-noe-izpod-udbovske-preproge

Iz tega in iz drugih razlogov postavitve leve in desne pa tudi nikoli nismo izvedli LUSTRACIJE, ki je edino zdravilo za VELEIZDAJALCE SLOVENSKEGA NARODA, ki so organizirani v ORGANIZIRANO HUDODELSKO ZDRUŽBO, ki dosledno uničuje naš narod.

Zakaj nismo v Sloveniji izvedli lustracije, pa tukaj:

http://www.gibanje-ops.com/prispevki-razlicnih-avtorjev/41-prispevki-razlicnih-avtorjev/375-zakaj-v-sloveniji-nismo-izvedli-lustracije-

DALI SO VAM, KAR STE SI NAJBOLJ ŽELELI, A SO S PROJEKTOM OSAMOSVAJANJA PRIKRILI SVOJO ODGOVORNOST ZA 50 LETNO TIRANIJO IN SI USTVARILI FEVD ZA ROPANJE.

Podlaga za izvedbo navideznih sprememb je bila afera JBTZ, s katero so aktivirali narod in mu začeli risati gradove v oblakih, da so ga zaslepili in ni terjal odgovornosti za tiste, ki so nad nami zganjali tiranijo vsa leta od leta 1941.

Oni pa so z uničenjem 80% arhivskega gradiva OZNE in UDBE onemogočili, da bi kdo pogledal v listinske dokaze o njihovih najhujših zločinih, kar je pomenilo, da so se lahko razglasili za demokrate. Narod na to ni niti pomislil, saj je zaslepljen z ustanavljanjem svoje države, da smo šli na svoje, pozabil na vse njihove grehe, celo ploskali smo jim, saj so se razglasili za glavne zaslužne, da smo prišli do svoje države, v kateri se bosta cedila med in mleko in se bo Švica počasi začela od nas učiti. Naivnost tega naroda ne pozna meja.

Ko so bili prepričani, da so dobro speljali slepilni manever, tudi z dogovorjeno vojno KUČAN – MILOŠEVIĆ, kar si preberite tukaj:

http://www.gibanje-ops.com/prispevki-razlicnih-avtorjev/41-prispevki-razlicnih-avtorjev/569-vojna-za-slovenijo-plod-tajnega-dogovora-kuan-miloevi-

S katero so dodatno prestrašili narod in se razglasili za heroje, da so s pametnim načrtovanjem premagali četrto najmočnejšo armado v Evropi. Pa res mislite, da bi si Srbi glede na svoj nacionalni ponos dopustili tak poraz? Kaj pa, če je bilo v načrtu, da se da Slovenijo še naprej pokoravati in jo pleniti na drugačen način in je bil dogovor, da nikomur od njih po odhodu JA, ko je Milošević potreboval vojaške sile nižje od Slovenije, ker je veliko Srbijo začrtal do Karlovca? Ozrite se malce okoli sebe, poglejte v javno upravo, kdo zaseda pomembna mesta, naši ljudje pa so brez zaposlitev.

Pa da ne bo pomote, ponavljam, spoštujem vsakega človeka ne glede na katerokoli njegovo okoliščino, a ko gre za poskuse pokoritve našega naroda s strani kogarkoli od tujcev, ki si jemljejo pravice, da delajo proti slovenskemu narodu, se proti takšnim nezaslišanim perverznostim borim s vsemi svojimi močmi do zadnjega diha.

Kaj boste praznovali torej 25. junija, morda spomin, ko smo doživeli svobodo, ki je v resnici nismo? Morda spomin na samostojnost, ki je bila v resnici samo odcepitev od prejšnje umetne in na silo skupaj držane tvorbe, ki ni mogla nikoli obstati? Morda začetek vašega izboljševanja gmotnega položaja, ki se je v resnici zgodil samo za 20% že v prejšnjem režimu privilegiranih, revni prej pa smo postali revni še bolj in vsak dan se nam pridružujejo vedno novi nam podobni, izropani ne samo premoženja, ampak tudi temeljnega dostojanstva.

Govoriti o samostojnosti in neodvisnosti Slovenije je nekaj, kar ne stoji, kot ne more stati niti obstati država, ki je grajena na laži, na prevari in na kosteh nedolžnih ljudi.

Odvisni smo od kreditov tujih oligarhov, ki posojajo milijarde VELEIZDAJALCEM, da si podaljšujejo svojo agonijo, uničujejo pa prihodnost nas vseh in predvsem naših otrok ter vnukov. Posojajo virtualen denar, ko dobro vedo, da ti tega ne bodo nikoli vrnili in bodo rubili v naravi. Puščajo jih pri vzvodih odločanja, da uničujejo, razvrednotijo, oni pa za majhen denar kupujejo, kar so ustvarile generacije. Če bomo dovolili, bodo pokupili še energijska podjetja, infrastrukturo, šole in Luko Koper, potem je pač zadeva zaključena.

Denar nam tiskajo tuje tiskarne pod kontrolo velikih, vzeti nam hočejo še vode, nebo nam nadzira tuja vojska, zato vse več posipavanja s kemičnimi sledmi (»chemtrails«).

Boste praznovali dan, ko je eden glavnih VELEIZDAJALCEV, ultra partijec, dejal 25. junija 1991: »DANES SO DOVOLJENE SANJE, JUTRI JE NOV DAN«, ko je natančno vedel, kaj bo naslednji dan, ker je bila na sporedu dogovorjena igra za utrjevanje njihovih pozicij, da so ostali in obstali in nas dokončno izdali. In ne pozabite, v tej njihovi žaloigri so umirali nedolžni ljudje, in če bi umrl samo eden, bi bilo preveč.

Jaz bom praznoval in teden dni bo praznovala cela Slovenija, ko preženemo tirane, ki bi jih morali brez slabe vesti že leta 1990. S spretnimi manevri in skrbno načrtovanimi manevri so nas znova opeharili. NAROD, NE BODI VEČ NAIVEN TUDI V POGLEDU NOVE PREVARE Z VEČNO »ŽRTVIJO« PARTIJE IVANOM JANEZOM JANŠO, KO HOČEJO PONOVITI ZGODOVINO IZ LETA 1988, DA BI GA ZNOVA, KO GA BODO IZPUSTILI PO ODLOČBI VRHOVNEGA SODIŠČA, PRIKAZALI KOT VELIKEGA JUNAKA.

SAMO OSEL GRE DVAKRAT NA LED!



Vabljeni v četrtek, 26. junija 2014 na drugi kulturni večer ob 19. uri na ulico Simona Gregorčiča v Ljubljano. Naša največja moč naroda je pisana in govorjena beseda. Če je ta še ubrano zapeta, pa odganja vse zle sile, ki bodo v zadnjih zdihljajih svoje nemoči skušale zanetiti nasilje. NE BOMO TEGA DOVOLILI!

Zato poj, poj in se ničesar ne boj!









!