14. dan gladovne stavke, 22.06. 2014 in resnica o Miru Cerarju (poštene volitve le puhla parola)

Objavil/a Ladislav Troha, dne 2014-06-23 ob 01:21:41

14. dan gladovne stavke in resnica – »Poštene volitve« le puhla parola in limanice za naivne volivce

Ponoči je bilo mirno kot še nobeno noč prej. Le okoli štirih je prišel mimo znanec, ki je bil precej prešerne volje. Po nekaj besedah sem ga prosil, če me pusti spati, ker sem utrujen in bi želel spati. Podaril mi je za družino 5 evrov, ker več ni imel, in mi je obljubil, da pride v četrtek ob 19-ih na kulturni večer.

Takole zgleda človek, ki ni blefer in zares gladovno stavka. Pobralo me je z vodo za 11 kilogramov, odkar sem začel. Imel sem 83kg, zdaj jih imam 72kg.  

Čez dan so se pojavljali zanimivi ljudje predvsem z desnega spektra. Ne morejo preboleti, da so jim zaprli velikega vodjo. Kako krasni ljudje, pa tako zmanipulirani in zavedeni! Enega ali dva sem uspel prepričati, naj nehajo navijati za prevarante in naj ne iščejo pastorjev, ter naj začno navijati zase.

Pojavili so se tudi štirje možakarji, zelo dobri pevci, takoj smo se uglasili in znova se je v LubiAni slišala slovenska pesem. Ubrano, zelo lepo. Dvignilo me je, ker so med nami tako močno zakrožile dobre pozitivne energije. To je zelo dober obet za četrtek.

Prišel je tudi precej načitan človek, ki pa nimam občutka, da ima dobre namene. Znova poslušaš, kako se ne da, da narod ni zrel, da bo ne vem kaj se moralo prej zgoditi. KDOR HOČE NAREDITI, BO POISKAL REŠITVE, KDOR NOČE, BO POISKAL NA STOTINE IZGOVOROV.

Najbolj sem bil vesel mojih ljubih, ko so se pridružili še sorodniki s Primorske. Bil je pravi živ-žav s štirimi otroki. Delamo za te sončke, ker me misel, v kakšni družbi živijo, zmrazi, prav hitro pa se lahko zgodi, da se zgodi tudi tisto najhujše. Poglejte v Sirijo, kjer državljanska vojna divja že štiri leta in tam je umrlo že blizu 20 tisoč otrok. A to rabimo Slovenci, da si dokončno uničimo vsako možnost za normalno življenje??? Veste, koliko časa se celijo rane, če pride do vojne?

Če bi volitve v Sloveniji kaj spremenile v korist ljudi, bi jih premetenci z zakonom prepovedali.

Tole je zapisal magister Janez Šček že leta 1998 v svoji knjigi Gibanje novega tisočletja – Drugačna politika.

»…Volivce mora zanimati tudi to, kaj se dogaja z vsemi (denimo, pošteno) preštetimi glasovi volivcev, ko (denimo, tudi overjeni) zapisniki o izidu volitev zapustijo volilne enote. Ali je ustrezen nadzor glede preprečitve morebitnih goljufij zagotovljen tudi pri kasnejših računalniških obdelavah podatkov iz teh zapisnikov? Kot smo seznanjeni, temu sploh ni tako in je vse (škarje in platno) prepuščeno zgolj strokovnim kadrom v okviru okrajnih volilnih komisij in centralne volilne komisije. Bržkone je bila večina teh kadrov (tako kot, denimo, predsednik centralne volilne komisije) »ustrezno preverjena« tako, kot pri preteklih volitvah, kot tudi v okviru bivšega (komunističnega) režima.

Nadzorovane računalniške obdelave. Z navedenim sestavkom je avtor nameraval opozoriti na nekatere domneve, da računalniške obdelave volilnih glasov izvajajo brez vsake kontrole. Zato so morebitne zlorabe oz. potvarjanje volilnega izida pri računalniški obdelavi veliko lažje izvedljive kot na voliščih. Ker so v okviru SDS, zlasti preko ust njenega predsednika, veliko govorili o »nepoštenih volitvah«, je bil avtor prepričan, da pri objavi njegovega pisanja ne bo nobenega problema.

Vendar naj najprej odgovorimo vsem tistim, ki bodo takoj zavpili, češ, da so vsi programi za računalniško obdelavo podatkov iz zapisnikov o izidu volitev na voljo vsem, ki se nanje spoznajo in da vsi nejeverni Tomaži vso to (zagotovo tudi obsežno) dokumentacijo lahko tudi preverijo. Vse to lahko tudi verjamemo in pravzaprav tudi ne dvomimo, da vsa tovrstna dokumentacija oz. vsi programi in njihovi podprogrami niso izdelani natančno po določilih zadevnega zakona. Toda kdo nam lahko jamči, da se za vsemi temi (denimo, tudi preverjenimi) računalniškimi programi izvaja tudi dejanska obdelava teh podatkov? Nihče! Danes je namreč mogoče z zelo preprostimi programskimi prijemi na začetku in na začetku obdelave zamenjati samo nekaj ključnih podprogramov z drugimi, ki nato (po mili volji) lahko prikrojijo kakršenkoli volilni izid v želenega, ob samem zaključku obdelave pa je lahko (zelo preprosto) vse tako zamenjane podprograme ponovno nadomestiti z neoporečnimi.

Seveda je za brezhibno izvedbo takšne (domnevne) volilne goljufije potrebna (razen nakazanega posega v računalniške programe) tudi ustrezna predhodna volilna propaganda. Le-ta mora volivce predvsem z »ustreznimi« anketami že vnaprej pripraviti na želen (beri, prikrojen) volilni izid, ki je nato ustrezno vgrajen tudi v spremenjene (oporečne) dele programov, da uradno objavljeni volilni izidi niso preveč sumljivi. Ne pozabite, treba je preračunati proporce, ker imamo proporcionalni volilni sitem. So zato v parlamentu vedno eni in isti tovariši?...«

Tole smo v rutinskem pregledu po zadnjih predsedniških volitvah ugotovili na Državni volilni komisiji. Vzemite si čas in poglejte še sorodne zapise v stolpcu na desni navzgor, ko najdete tudi, kako je potekala kriminalistična preiskava kar eno leto in odkrili niso nič spornega. Ključna spornost in škandal je že v tem, da obrazce podpore niso pregledovali in šteli člani Državne volilne komisije, ki jih imenuje Državni zbor, temveč so to naredili kar v službi (tehnično osebje) te komisije, med katerimi štirimi člani sta bili dve izmed njih študentki.

NEZASLIŠAN ŠKANDAL NA DRŽAVNI VOLILNI KOMISIJI RS! VPRAŠLJIVI VSI REZULTATI VOLITEV IN REFERENDUMOV DO SEDAJ?
NA povezavi:
http://www.gibanje-ops.com/prispevki-razlicnih-avtorjev/41-prispevki-razlicnih-avtorjev/454-kandal-na-dravni-volilni-komisiji

In kot vidite, smo priča v teh dneh neznosnemu forsiranju novega velikega vodje, ki mu režimski mediji gradijo kult osebnosti. Gre za novega povzpetnika partije gospoda tovoriš-a Mira Cerarja mlajšega, ki je očitno toliko od mladih nog egoistično napumpan, da misli, da je Bog. Res moraš biti mentalni siromak, da si v teh časih postaviš instant stranko in jo poimenuješ po sebi, za nameček pa še sebe okličeš za predsednika ne da bi imel enega konkurenta. Dobro jutro, Severna Koreja!

Tako to je, a ne, povzpetnik tovoriš Cerar?

Tako je bilo že nekajkrat, ko se vzorec, ki ga uporabljajo premetenci v ozadju, vseskozi ponavlja. Se še spomnite, kako je uspeval LDS? Potem je kot meteor uletel ZARES z novo politiko (ko so novinarji vprašali Golobiča, kaj je to, pač tega ni znal pojasniti). Sestavili so zmagovalen trojček, ki se je kmalu izpel. Nakar so vrgli narodu v naročje nove prevarante, povzpetnike POZITIVCE, ki so v dveh mesecih sestavili instant stranko in zmagali.

Ja seveda, s kombinacijo prirejenih javnomnenjskih anket in prirejenih računalniških programov za računanje proporcev. Bomo še naprej naivni?

Temu povzpetniku, očitnemu ego tripu, pa bo treba pomoliti kamero v nos in ga vprašati, zakaj ne odgovori na preprosta vprašanja dveh neodvisnih civilnih iniciativ, če so ga polna usta, kako bo z njegovim prihodom na politično sceno drugače in bodo počistili z nesnago?!? Se bojim, da je zaradi mnogoterih reči, ki jih je počel, in tudi za to, ker očitno ne more odgovoriti na naša vprašanja, tudi on tista nesnaga, ki jo bo narod družno počistil, ko bo dokončno dojel, koliko je v tej državi ura.

Tole so vprašanja zanj, ki jih je prejel 4.junija 2014 – odgovora ni.

Miro Cerar

Zavod 14

Cankarjeva 4

1000 Ljubljana

e-naslov: info@miro.cerar.si

Zadeva: Javna vprašanja novodobnim politikom

Spoštovani gospod Miro Cerar!

Podali ste se v politične vode in kot predstavniki civilne družbe Vam želimo postaviti nekaj vprašanj, da bi Vas lahko sodržavljanke in sodržavljani bolje spoznali, kako razmišljate in delujete, oziroma kaj ste počeli do sedaj. Prosimo Vas, da nam v čim krajšem času odgovorite na naslednja vprašanja, ki jih bomo objavili na spletnih straneh obeh civilnih organizacij:

1. Koliko časa ste bili sodelavec v Zakonodajno-pravni službi DZ in kako je to potekalo, kakšna je bila vaša pozicija in koliko ste bili za to plačani?

2. Koliko zakonov je DZ sprejel od leta 1991 do danes? Koliko zakonov ste dali skozi svoje roke?

3. Ali ste svetovali tudi v postopkovnih primerih, kjer je šlo za referendumske pobude in zahteve? Koliko je bilo pobud in koliko zahtev? Kaj so bili glavni razlogi, da so bile pobude zavrnjene?

4. Ali priznavate dejstvo, da je zbiranje podpisov za referendume in kandidatne liste urejeno na protiustaven način, z obveznim potrjevanjem na Upravnih enotah?

5. Ali ste glede omejevanja referendumov res izjavili, da "ljudstvo že ne more odločati o vseh stvareh"?

6. Ali ste pri spreminjanju 90. člena Ustave kot vodja Strokovne komisije Ustavne komisije DZ res ignorirali vsa opozorila civilne družbe? Lahko rečemo, da je bil zaradi te grobe postopkovne kršitve postopek spreminjanja Ustave nelegitimen in v nasprotju z načeli mednarodnih konvencij, ki varujejo pravico do sodelovanja pri urejanju javnih zadev (res publica)?

7. Verjamete v vladavino strokovnjakov ali v vladavino ljudstva?

8. Ali poznate dejstvo, da politične stranke ne morejo več pridobivati sredstev s strani pravnih oseb, po drugi strani pa se sredstva iz državnega in občinskih proračunov delijo na diskriminatoren način, torej protiustavno? Ste glede meje 1% za finančno-politično diskriminacijo seznanjeni z mnenjem Varuha enakih možnosti, g. Boštjana Vernika?

9. Ali podpirate ureditev, da politične stranke dobijo določen delež vnaprej zagotovljenih sredstev, in se tako otresejo potrebe po animiranju vsakega volilca posebej, ali pa podpirate idejo financiranja političnih strank po načelu "1 glas = 1 cent", kjer volilci s svojimi glasovi določajo "tržno vrednost" političnim strankam?

10. Glede na to, da je vaša stranka izven parlamentarna, sprašujemo, ali boste tako kot DL in PS na prejšnjih volitvah, tudi vi nastopili skupaj z velikimi strankami, ali boste sprejeli vlogo izven parlamentarnih strank, ki jim je skupaj namenjen le del medijskega prostora na RTV SLO?

11. Ali računate na boljše pokrivanje pri zasebnih medijih, kjer ni zakonskih pravil za uravnoteženo predstavitev kandidatnih list?

12. Koliko časa ste sodelovali kot zunanji svetovalec odvetniške pisarne Mira Senice? Koliko denarja ste zaslužili v tem času za to svetovanje? Lahko naštejete 10 najbolj pomembnih ustavnih vprašanj, ki ste jih reševali preko te odvetniške pisarne?

13. Koliko časa ste bili član in koliko časa predsednik Sodnega sveta Slovenije? Koliko javnih sredstev ste prejeli v tem času? Lahko naštejete 5 najbolj pomembnih kadrovskih odločitev (imen sodnikov ni potrebno naštevati, gre zgolj za boljšo predstavo volilk in volilcev o tem, kaj ste dejansko počeli), ki so bile sprejete v vašem mandatu?

14. Lahko pojasnite odpiranje in zapiranje in ponovno odpiranje vašega s.p. podjetja? Koliko denarja ste zaslužili preko vseh svojih s.p. v vsem času?

15. Lahko pojasnite, kako je bilo sodelovati pri vzpostavljanju samostojne in neodvisne države (1991), in kako je bilo sodelovati pri predaji politične(2004), vojaške(2004) in ekonomske(2007) suverenosti Slovenije? Kateri postopek vam je osebno dal več zadovoljstva?

16. Ste zadovoljni, ker ste sodelovali pri argumentaciji za preprečitev referenduma o Lizbonski pogodbi? Še vedno mislite, da je bilo dobro, da tega referenduma ni bilo? Bi se po vaše ljudstvo odločilo napačno?

17. Ali še sodelujete z Evropskim centrom za reševanje sporov in koliko denarja ste zaslužili pri tem?

18. Koliko časa ste zaposleni na Pravni fakulteti Univerze v Ljubljani in kakšna je bila vaša kariera na tem področju? Koliko sredstev ste zaslužili s pedagoškim delom?

19. Ali verjamete, da lahko človek dobro opravlja le eno funkcijo naenkrat in da bi morali ljudje dati drugim priložnost na ta način, da se sami kakšni funkciji odpovedo? Kaj bi bilo etično in kaj moralno v tem primeru?

Hvala vnaprej za kratke, nedvoumne in jasne odgovore.

Vse dobro in lepo pozdravljeni!

Združenje domoljubnih društev Hervardi in Gibanje OPS

V razmislek in bodoče ravnanje. Predlagamo, ker še nismo združili v dovoljšnji meri civilne družbe, da bi iz tega razvili zmagovito drugačno politično skupino, da njihove igrice striktno BOJKOTIRATE, da jih na ta način postavimo pred dejstvo nelegitimnosti in nekredibilnosti, v vsakem primeru pa je treba postaviti striktno kontrolo, da ne bodo znova goljufali tako pri izidih volitev, kot pri procentih udeležbe, ki bi morala biti že zaradi dopustov njihovih privilegirancev, ki imajo edini še denar in redno sploh hodijo na volitve pičla.

Medtem pa se združujmo, sodelujmo in ukrepajmo, za Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije!

Srečno Slovenija, se vidimo v Ljubljani!

profileimage
Všeč mi je
0
Komentarji
8
Vlatka Kozlovič
0
Jun 26, 2014
Kruta resnica,

kje pa Troha sploh "gladovno stavka"?

A je Gregorčičeva ulica ob Tromostovju?

Sprašujem, ker ne vem.
#8
Franc Jazbinsek
1
Jun 24, 2014
Pritrjujem popolno izjavi G.Miha!! Oseba, ki se je lažnivi Stori, glede Gladovnostavkajočega G Ladislava Troha, izmislila si je že odprla račun svoje sodbe, ki jo od tistega momenta naprej zasleduje in jo bo v pravem momentu iz naravno kosmičnega pravosodja tudi pokončala!
#7
Miha
2
Jun 24, 2014
@kruta resnica .. ti si nemarna lažniva prasica!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vsak dan grem Troho pogledat, slikal se je v gatah verjetno zato, da se vidi, da hujša. Naj te potolažim, da so slike lepše in manj nazorne, koliko je shujšal. Troha res gladovno stavka. Kdor ne verjame ga pozivam naj gre na Gregorčičevo ulico, pa bo videl.

Ti, kruta resnica, se boš pa za svoje laži nekoč nekje zagovarjal. Narava sama poskrbi za takšne izmečke, tudi zate bo.
#6
Vladislav Stres
0
Jun 24, 2014
LADISLAV TROHA - GLADOVNA STAVKA

http://www.rtvslo.si/blog/vta-mrel-a/ladislav-troha-gladovna-stavka/92461


Preživi

Vladislav Stres

LADISLAV TROHA - GLADOVNA STAVKA :: VTA MREŽA :: Blog :: MMC RTV Slovenija

Blog - del največje spletne skupnosti Moj splet z največ registriranimi uporabniki. Sodelujte s svojimi blogi tudi vi.
#5
Turist, ...ne hecam se
3
Jun 23, 2014
saj se ne splača umret za te birokrate...sicer pa ima Troha kljub vsemu bolj jasen program od marsikatere stranke
#4
azra
0
Jun 23, 2014
No, saj sem že zadnjič napisala kaj se govori po Gregorčičevi.
Pa določeni niso verjeli in so me obsojali, ker sem samo napisala kar sem slišala na svoja lastna ušesa. Pa sem bila tudi sama v dvomih.
Hvala za napisano, zdaj nisem več v dvomih.
#3
državljanka
0
Jun 23, 2014
He he he ... ja "kruta resnica", to kar si videl in slišal, to je vsa resnica.

Ta tip Ladislav ni čisto "diht", keri pameten človek pa bi se šel slikat tako v vseh pozah in še v gatah .. eh ehe hehehe .:)

Meni sploh ni jasno, kaj bi tip rad. Kdo mu je dal pooblastilo, da stavka v našem imenu?.
#2
Kruta resnica
5
Jun 23, 2014
Dolgo sem premišljeval ali naj objavim tale dogodek ali ne. Sklenil sem, da je to v interesu javnosti in vam opišem povzetek dogodkov:
Sinoči okoli 23 ure 30 min sem se sprehajal ob Ljubljanici na nabrežju ob Tromostovju. V oddaljenosti sem slišal glasno prerekaje možkega in ženske. Nekako takole je bilo slišati glas ženske:
"Nehaj že s tem tvojim navideznim gladovnim protestom, saj si jih že prepričal, da gladovno stavkaš."
moški odgovarja s polnimi usti neke hrane dokaj nerazločno:
"Kaj ti veš zakaj jaz to delam, saj me tudi takrat ko sem se razglasil za ugrabljenega nisi podpirala."
Stopil sem iza drevesa in glasno pozdravil :" Dober večer", takrat še nisem vedel s kom imam opravka in kdo sta moja sogovornika. Ko me je moški opazil je na hitro pogoltnil tisto kar je ravnokar žvečil in me mrko pogledal. Ko sem šel mimo njiju sem videl neznano žensko in ne boste verjeli sivolasega malo bradatega gospoda, ki se rad pohvali da je g. Troha, ki gladovno stavka.
Ko sem ugotovil da je to v bistvu Troha, ki trenutno samopredseduje gibanju OPS se mi je podrl svet. Zakaj, zato ker sem bil prepričan v iskrenost gibanja OPS in njihovim nazorom poštenosti in iskrenosti.
Kje ste ostali člani tega gibanja, da nasedate provokacijam in samopromociji Trohe.
#1
Ladislav Troha
Ladislav Troha
Objavil/a 2014-06-23 01:21:41 (Jun 23, 2014)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
Novo presenečenje na petek, 8. avgusta 2014, ob 8:00!
Izjava za javnost na 60. dan gladovne stavke
MINISTER PLIČANIČ SE JE ZJOKAL!
Fiktivna pravna pomoč
Izjava za javnost na temo prisilne hospitalizacije
Človek umira pred RTV, sprenevedanje na vrhuncu!!!
Tudi to je Evropa! Zbudite se!
USTAVNO SODIŠČE SE NORČUJE SAMO IZ SEBE IN IZ VSEH VAS, KI TO NORČEVANJE PLAČUJETE IN NE UGOVARJATE
DELO znova blati g. Ladislava Troho in zavaja javnost ter jo manipulira
Mitja Oven, ki me je včeraj napadel je v prejšnjem režimu naredil kar 5 kaznivih dejanj
ZADNJI KOMENTARJI
IŠČI PO ARHIVU
September 2019
PTSČPSN
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Oglasi

kupiti nakladalno klančino ausbau-whlr od proizvajalca. nakladalna klančina ausbau-whlr se uporabi ob dvigovanju prikolice do zahtevane višine (na primer, višina skladiščnih nakladalnih vrat). največja višina dviga ke do 300 mm, največja nosilnost je 20.000 kg za par. se dobavi v paru. lahko je opremljena s sponko za pritrditev na tla ali z utori za prevoz z viličarjem. je prekrita z barvo (standardna barva rdeča), preprečuje korozijo. id: z4t71f več o izdelku nakladalna klančina ausbau-whlr na naši spletni strain si6.av-exim.com  

Kategorija: Ostali stroji in orodja

Cena: 662 €

močna stacionarna rampa za kombi ausbau-vr. skladiščna rampa omogoči dostop do tal kombija od ravni skladiščne nakladalne cone. izdelujemo modeli z nosilnostjo od 5 do 8 ton in več. stacionarna rampa je razvita za tovorjenje kombijev na standardnih sodobnih skladiščih. ugodna cena in izjemna kakovost sta glavni prednosti naše družbe in naših izdelkov. id: z4t71f več o izdelku stacionarna rampa za kombi ausbau-vr je na naši spletni strani. si5.av-exim.com  

Kategorija: Nakladalec

Cena: 6850 €

odlična navozna rampa ausbau-dg (vrsta “skladišče – tla”) od prizvajalca. standardni modeli z nosilnostjo od 3 do 10 ton in več. navozna rampa za optimizacijo postopka tovorjenja v skladišču. rampa za nalaganje v celoti izdelana iz jekla, širina vozne površine od 1,5 do 2 m in več. navozna rampa po potrebi se lahko premesti na območju skladišče ali ven. ploščad lahko deluje ob vsakem vremenu, zaradi rešetkaste površine. id: z4t71f več o navozni rampi na naši spletni strani. si4.av-exim.com  

Kategorija: Nakladalec

Cena: 3750 €

nakladalne ploščadi ausbau-plt. se ukvarjamo z izdelavo nakladalnih ploščadi za logistična skladišča. proizvajamo modeli z nosilnostjo od 3 do 12 t in več na zahtevo uporabnika. standardna višina nakladalne ploščadi je 1.200 mm. po potrebi ploščad se lahko pritrdi s sidri. za večjo dinamično stabilnost ima dvojni nosilci pod vsako oporno nogo. id: z4t71f več o izdelku nakladalne ploščadi ausbau-plt na naši spletni strani. si2.av-exim.com  

Kategorija: Dvižna ploščad

Cena: 3800 €

hidravlične nakladalne ploščadi ausbau-dl. od proizvajalca. hidravlične nakladalne ploščadi je hidravlična naprava, ki sestoji iz temelja (okvir), ploščadi in vrtljivega mostička. standardni model zagotavlja dinamično nosilnost 6 ton in statično 10 ton. ploščad je izdelana iz valovite pločevine 5/7 mm. največja dolžina ploščadi je 2.500 mm, širina pa 2.000 mm. hidravlična nakladalna ploščad zmanjšuje uporabo ročnega dela in privarčuje čas tovorjenja. id: z4t71f več informacij lahko poiščete na naši spletni strani. si3.av-exim.com  

Kategorija: Ostali stroji in orodja

Cena: 1999 €

v kolikor ste športni navdušenec in igrate športne stave, vas vabimo, da obiščete našo spletno stran betsonhand, kjer so vam na voljo največje spletne stavnice na svetu, kot so bet 365, bet at home in william hill. možnost igranja tudi v sloveniji. več: https://www.betsonhand.com/sl/

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

če se odločite za nakup telefona iphone xr, lahko ob sklenitvi vezave prihranite malenkost več kot 100€ za sam telefon. več o sami ponudbi: https://www.a1.si/telefoni/iphone-xr-64-gb-crna

Kategorija: GSM telefoni

Cena: Pokličite za ceno

7715.) bistro dete - kako razumeti in spodbujati otrokov razvoj, dr. richard c. woolfson, izdala založba didakta 2001

Kategorija: Družboslovje

Cena: 19.99 €

3914.) triinosemdeset stopnic - ladislav črnologar

Kategorija: Leposlovje

Cena: 17.99 €

5000.) fužinski bluz - andrej skubic

Kategorija: Leposlovje

Cena: 16.99 €

7542.) podatki na dlani - reader"s digest izdan leta 2007

Kategorija: Humanistika

Cena: 14.99 €

vas zanima kateri so pomembni dejavniki, ko se opravlja delo od doma in na kaj morate biti pozorni, da bodo delavci učinkovito opravili svoje delo? več o tem lahko izveste tukaj: https://blog.spica.com/registracija-delovnega-casa/kako-zaposlenim-omogociti-delo-na-domu-in-poskrbeti-da-bo-tudi-uspesno-opravljeno/

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj