Članek
8. dan gladovne stavke, 16.06. 2014
Objavljeno Jun 17, 2014

Zjutraj se zbudim ob 04.00 uri. Pogledam ali berete spletne strani OPS in vas je kar 64 v branju. Rana ura zlata ura. 

Potem pa opazujem, kako veselo v ponedeljek ljudje začnejo delovni teden. Groza, kako se vlečejo tod mimo s temi mrkimi obrazi kot zombiji. Zato me spodbudi, da na  FBju objavim basen o orlu tukaj in dopišem. Slovenci, zdaj je pa dovolj. Nehajte biti kure, začnimo leteti k svobodi naproti.

Gre za eno zanimivo dejstvo. Vsi smo se rodili v prenesenem pomenu, kot orli in bi lahko leteli. A če ti zločinski režim skozi procese šolanja, preko medijev, v službah, ..., vbija v glavo, da si samo navadno pišče, boš, kljub temu da si se rodil kot orel odrasel v navadno kokoš, ki bo vse okoli sebe prepričevala, da se itak ne da nič v tem kurniku, da letijo samo orli (priviligirani) in se tako obnaša, ker ji nihče ni razložil, da je v bistvu orel in bi lahko poletela z mogočnimi pticami. Morda ni čisto naključje, da je silhueta Slovenije v obliki kokoši?! Torej Slovenke in Slovenci, mar ni že skrajni čas, da se začnete zavedati kdo in kaj ste v resnici? Mar ni ni že dovolj tega življenja v kurniku? Razprostrite krila in skupaj poletimo v svobodo. 

In še to, spravili so vas v kurnik, da jim nesete zlata jajca, ki so jih vedno skoraj vse pobrali. 

DOVOJ JE, DVIGNITE GLAVE IN TEKMUJTE KDO BO PREJ POLETEL.

Vesel sem, ker si to upa vsak dan več ljudi. Sodelujemo, zbiramo se v jate, tisti, ki še niso čisto prepričani, da je možno, pridejo tukaj do mene in se posvetujejo. Velike razlike se dogajajo, pred letom dni ni bilo tako. Pristopijo spoštljivo, poslušajo, vprašajo, povedo svoje mnenje. To je pravi način komuniciranja. Sem si po nekaj pogovorih dejal. Koliko čudovitih ljudi ima ta Slovenija. A so nekateri strti, zatrti. Možak pri 42ih mi je povedal, kako so ga par let nazaj doma brez naloga povsem po krivici aretirali in ga na miličniški postaji pretepali, ampak tako, da so ga z dlanjo v čelo, da ni modric in ni dokazov. Groza, še danes ima travmo. Vprašal je, če mislim, da bi za nazaj lahko zahteval kakšno odškodnino. Seveda, sem odgovoril, saj bomo vzpostavili pravično pravno državo, ko bodo sodniki tehtali, kdo je pošten in kdo govori resnico in ne samo, kot dokaz, kdor ima lažne priče in pametnega odvetnika, pa še znanstvo na sodišču. 

Obišče me detektiv, ki mi vroči poziv na sodišče in sicer na predobravnavni narok, brez da bi prej prejel kakršnokoli obvestilo, da me pošta čaka na pošti. 

Dejal sem mu, kot razlog nesprejema pošte s podpisom, da sem vpletene že pred časom ovadil zaradi suma sodelovanja v organizirani kriminalni združbi in od njih ne sprejemam nobenih pošt, ker ne delujejo v skladu z zakonom in ustavo, ker zlorabljajo oblast, uradni položaj in pravice, za kar bodo sedeli na zatožno klop, ko pride čas in ta prihaja. Ko sem odprl potem kuverto, sem se nekaj časa smejal, da me je kar zvijalo. Zdaj so pa dokazali celotni slovenski javnosti, da so popolni ne samo kriminalci, temveč tudi debili. Upam, da jutri popestrim in dokumentiram na OPS, kaj se ti norci gredo v imenu LJUDSTVA. Prepričan sem, da boste zgroženi. 

Jutri je delegacija gibanja OPS pri gospodi na veleposlaništvu velike sile tega sveta, ko bomo ugotavljali ali po moči argumenta ali po argumentirani moči. O pogovoru boste brali. 

Lačen sem, ima kdo kaj za pojest, ni pomembno kaj je, samo da je. 

Veste kaj, povejte vsem tem levo desnim politikom in njihovim botrom v organizaciji, ki jih poganjajo v ospredje. Shakespeare je tole rekel: "VSAKO DIVJE VESELJE SO OBIČAJNO TUDI DIVJE KONČA"

Ladislav Troha

https://www.youtube.com/watch?v=z0YHonVPJ6k#t=874

Gospod Ladislav, slovenski Kralj Matjaž, žal sem s primorske, če ne, bi takoj prinesel pico