Članek
Nova zvezda političnega prostora ni Cerar ampak Mesec, Luka Mesec, demokratičen komunist
Objavljeno Jul 14, 2014

Volilni program mu je nič manj kot zrušiti kapitalizem in Slovence pripeljati v demokratičen socializem (kar je kot vemo samo prehodno obdobje do idealnega komunizma).  Idealna partija za koalicijo s Cerarjem, mar ne :)   Zakrknjen ustavni pravnik in mladi anarhist, ki bi oskubil tuj in domač kapital do kosti. Zakaj pa ne, sta za sedaj rekla oba...

Uvedel bi nazaj SDK, temeljito raziskal denarne transferje v davčne oaze, omejil plače navzgor in navzdol (uravnilovka), zagotovil pravične davke (kaj pa je to??)  delavsko soopravljanje itd... ter ustavil bi vsakršno privatizacijo. Meni, da je to itak trend vse Evrope in da je samo še vprašanje časa, kdaj se bo gnili kapitalizem sesul sam vase - vanj in to zgodbo verjame v Sloveniji kar 7,1% volilcev.  Pravzaprav malo, če dobro razmisliš. Če pogledam levo in desno vsak ta tretji. Ampak je soočanje gledalo očitno samo 6%  (1% je volilna baza in ocenjen domet od prej) in večina meša ZL z DL in podobnimi listami ter združenji.  Poglejte si, kako je Luka Mesec pometel s konkurenci na zadnjem soočenju in ocenjeno kar za 7x povečal število glaslov:

Ja, dokazal je, da se DA!   Z dobrim marketingom (ki si ga sedaj lahko privoščijo tudi pri ZL), bo to kmalu mainstream ideologija v Sloveniji.  Sploh, če so pametni in ne gredo v koalicijo in malce počakajo na uspehe novega Drnovška. 

Na naslednjih volitvah bodo Mesec in njegove ideje imeli vsaj 50% glasov!  Ja, še bo nekoga bolela glava....

p.s.razen če....