Članek
Verjeti-zacetek in konec!
Objavljeno Dec 03, 2014

"Verjamem v to pot in moja vera me podpira ob najlepsih trenutkih in v najhujsih izzivih!" 

Ste v zadnjem casu ze slisali kaj podobnega od sogovornika, prijatelja ali partnerja? 

Verjeti je tako mocan izraz, ki nima cene in se ne more meriti v nobeni decimalki! Je stanje, v katerem posameznik pride do spoznanja, da je zmozen storiti vse, kar mu srce veleva! Ce ga, seveda, poslusa! Seveda, verjeti zacnes vase, ko dosezes tocko v zivljenju, ki ti spreobrne obstojeci nacin zivljenja-ce temu lahko recemo zivljenje. Pred casom, ko sem se sluzboval, nisem poznal tega izraza, ker sem imel miselni vzorec nastavljen po planu dela.

Zjutraj sluzba, popoldne domov, kosilo, televizija, spanje. Ali obratno; zajtrk, manjsa opravila, kosilo, sluzba, spanje.

Redki so bili trenutki, ko sva z drago odsla v kino, na obisk... Pac verjames v ta tempo zivljenja in ga zivis, dokler ne prides do spoznanja, da komaj zacnes z januarjem in kaj kmalu pride december. Leto mine v trenutku. 

In potem se zgodi trenutek, ko spoznas, da obstaja se nekaj drugega v zivljenju. Vera vase in v sposobnost spremembe svojega zivljenja. Spoznas, da imas moznosti spremeniti zivljenje v najlepso dogodivscino ever! CE le ZELIS in VERJAMES VASE! Verjeli ali ne, ni tako enostavno, ko se po srcni zelji, oglasijo mozgani.

In tako gres svojo pot z vero vase in svoja dejanja. Ob tem te spremljajo ljudje, znanci in neznanci. Nekateri spodbujajo, drugi ustavljajo. Odvisen si sam od sebe, sam si svoj  motivator, zmagovalec in krivec v enem! 

Spodbujam ljudi, da gredo svojo pot, da potujejo po svetu, da sirijo svoja obzorja, poznanstva, vescine, saj vse to samo okrepi vero vase, da zmores vec, da zasluzis vec.

Verjamem, da je, se tako oblacen, dezeven dan, trenutek, ki ga je vredno ziveti! Ker si zdrav, normalen, sposoben Vsega, kar ti srce zazeli!

Najbolj uspesni ljudje so zaceli od zacetka, od temeljev, kepe zemlje! Borili so se, padali in se pobirali, a verjeli v sebe in v svojo pot in uspeli! 

Ko slisis njihovo zgodbo, potocis solzo ali dve in se zaves, da si imel boljso moznost, katero nisi izkoristil. In tako gledas njega, ki je na odru in pripoveduje svojo zgodbo..ti pa poslusas v mnozici.

Verjemite vase, saj nimate kaj zgubiti...kot ste ze zgubili do sedaj!

Naj bo to vas velicastven zacetek, koncu pa ni in ni kraja!