Članek
Bogokletje
Objavljeno Mar 23, 2017

Post. Čas, ko je v naravi ljudi, da se postijo. Jaz se ne postim. Pozabim, da se je treba. Ma mi paše vseeno. Tudi manj tv in interneta ni. Mogoče je pa moj post najbolj bogokleten. V tem času se govori, da bi bilo fajn za ljudi, žrtve alkohola, da se jih spomnimo tako, da celih 40 dni ne pijemo nič alkohola. Ma ne vem kaj jim bo to tem žrtvam pomagalo. Na tem planetu itak nič ne pomaga. No, jaz pa sem začela ravno v tem času piti več alkohola kot ponavadi. No, ponavadi nič, sedaj sem pa že po enem kozarcu matasta in mi je slbo in me boli glava in skoraj ne vem kaj delam in sem vsa čudna. Pravo bogokletje. Ampak ne vem kaj je hujše, da me tko hitro prime, ali da sploh pijem.

Pač glede na moj IQ je fajn, da s pomočjo alkohola pomorim kako možgansko sivo celico, da bol lahko razumela sivo povprečje. Baje so testi pokazali, da sem visoko nad povprečjem. Zato pa sem tako drugačna kot drugi. Hahaha. Ma boli me kje sem. Sedim na stolu za kompom in tipkam ene bedarije samo zato, ker sem dobila eno tako simpatično pohvalo, da se mi je srček stopil. Ko bi se mi še človek, ki se skriva za vzdevkom al kar je to že, še v živo predstavu, me zaprosu in poroču. Tako bom takoj še kak IQ zgubila. No, lahko ga tudi pridobim, pač ne vem kdo je oseba, kateri je moj spis namenjen. 

Nisem na žalost več taka, kot sem bila. Ne psihiatrija, že psihiatrinja naredi svoje. Pač mi je dala pogoj in sem se mogla spravit iz bajte, da se nisem več smilila sama sebi in zganjala suicidnost nad sabo. Zdej se v mislih spravlam skor vsak večer vn, kak večer pa se tudi spravim vn. No, se pa vsaj enmal več družim med ljudi, imam delavnice in sem ratala oh in sploh popularna. No, kaj pa nej. Ko se človk spravi iz brezna potem tava nekaj časa okoli brezna in ali pade nazaj notr ali pa najde pravi izhod in odide. Jaz tudi odhajam, tuki sem zaradi nekaj malega prjatlov, drugač pa moje zgodbe najdete TUKI, razen najbolj brane moje ne. tisto pa nekje dugje. Na povezavi so tudi recepti, pa mal osebnih zgodb in tako dalje. Pač moje pisanje, kdor ga pogreša. Pač ne znese mi pisat na vseh koncih in krajih. Dovolj je 4 različni naslovi. No, moje recepte najdete tudi na Novice z Notranjske in okolice. Se tipkamo dragi moji. Grem eno bukvo brat.

Ali je že kaj novega? Ali si že poročena? Ali so vprašanja preveč osebna? Lp

*Klavdija. Prijetno praznovanje tebi in vsem, ki pogledajo na PW. Srečno❀

T

resne ponudbe 72h Strinjam se, da vam pomaga pri kolicini, ki sega od 5.000 € do 10.000.000€ E-pošta: reseaufinance510@gmail.com E-pošta: tmarjan24@gmail.com Marjan Tetickovic finance omrežja hvala

Lepo, da tudi kakšno buklo pogledaš, jutranji sprehodi (zgodnji!) so pa najlepši. Dvigni r.. in pojdi. Te zbudi bolj kot kofe.

Klavdija Pohvalno!)* Napredek je očiten.**