Članek
Izstop iz vsakdana
Objavljeno Nov 25, 2016

Tako. Moja včerajšnja provokacija je skoraj dosegla namen. Vendar so vmes ljudje, ki ne vedo, da še vedno živim, pišem in objavljam in tudi tu najdete moje krajše objave. Odšla sem, se umaknila, vendar sem še vedno tu, ker imam prijatelje in klepetam z njimi.

Torej moje življenje se je spremenilo. Za vse, ki ste me pošiljali na psihiatrijo naj povem, da vam najlepša hvala. Že po prvem obisku psihiatrinje se mi je svet obrnil na glavo in začela sem živeti. Večerni sprehodi so postali stalnica in njihova posledica je boljše počutje, več pozitive, energije, pa tudi manj kg. No, kg je še isto, ampak spremembe na telesu so zelo opazne baje. No, tudi sama opazim kako malenkost.

Poleg tega se mi je pričelo premikati tudi na poslovnem področju kjer pišem recepte za spletni portal in raziskujem stare recepte, recepte naših dedkov in babic. Mogoče izide tudi kakšna knjiga. 

No, nisem še povedala kako prizadeta sem, ter koliko normalnosti je v meni. No, to bodo pokazali psiho testi drugo leto. Psihiatrinja pa mi je povedala, da sem samo od interneta odvisna, tako kot večina tukaj, v Sloveniji in v svetu, ker živimo pač v takem obdobju. Ravno zato se moram več družiti v živo z realnimi ljudmi in ravno zato imam v koledarju za december že gužvo. A pride kdo od vas 15. na Bložič slučajno in se tam spoznamo v živo? No, tudi tam bom. 

Zdaj pa ne vem več, kaj naj še povem, da boste še malo bolj ljubosumni name. Mogoče to, da sem ugotovila, da so moški samo za narediti otroka in za sex, da nisem tako utrujena, ko se igram s prstki, ter novimi in starimi igračkami. Vse kar potrebujem si lahko dam sama in ne iščem tipa zdaj in naslednjih 6 let vsaj. Saj ne obstaja tip, ki bi bil vreden greha sploh. 

Še vedno pa velja, na vaše komentarje ne odgovarjam in jih ne brišem. Če želite komentar, informacijo, karkoli, pišite v ZS. 

T

resne ponudbe 72h Strinjam se, da vam pomaga pri kolicini, ki sega od 5.000 € do 10.000.000€ E-pošta: reseaufinance510@gmail.com E-pošta: tmarjan24@gmail.com Marjan Tetickovic finance omrežja hvala