Članek
Egotrip po moje
Objavljeno Nov 05, 2014

Tako preprosto. Odločim se, da bom govorila, da sem se spremenila. Zakaj sem se odločila? Ker se hočem spremenit. Zakaj se hočem spremenit? Ker bi se rada pomirila s preteklostjo, katera me ovira. Rada bi vsem, ki ste brali moje bloge in jih komentirali, ter sem vas na grob način odslovila se opravičila. Ne bom. Ne. Ne smem biti več groba in žaljiva. Niso me tako učili, čeprav sem se sama naučila, da če nisi grob, te ne opazijo. V osnovni šoli sem bila tiha miška. Nisem se hotela javno izpostavljati. Zakaj? Nimam pojma, res ne. Sem pa vedno rinila v rit učiteljem in profesorjem in so me verjetno imeli poln kufer. S sošolci in sovrstniki se nisem nikoli razumela, pa to sploh ni pomembno, sem pač taka. 

Po horoskopu sem levinja, po naturi čisto nasprotje. Vsaj jaz tako mislim. Ljudje kaj hitro ugotovijo kaj sem po horoskopu, če le poznajo malo več kot osnove. Torej ne morem biti nasprotje. Sem kar sem. 

Ne morem reči, da ni nihče kriv, da sem takšna kot sem. Vendar to ne smejo biti izgovori. Ne smem se več izgovarjat na druge. To mi je danes prav lepo pokazal nekdo v vsaj zame burnem pogovoru. Mislim, da je bil pogovor drugačen kot ga je navajen iz moje strani. Tudi njemu sem se opravičila, pa da ne bo pomote, ta oseba je nekdo iz PW. Opravičila sem se mu za vse, kar sem mu izrekla. Prav tako se opravičujem tudi vam, če sem vas ranila z mojimi grobimi besedami. Ta oseba mi je pokazala, da to, da govoriš, da si se spremenil še ne pomeni, da si se res spremenil. Jaz si se želim spremeniti, govorim in upam, da sem se spremenila, ali pa sem se v resnici spremenila pa boste presodili sami. Če mislite, da mi lahko oprostite, vas prosim, da mi pokomentirate blog, ne vse, samo tega, tudi če nobenega drugega več.

Da pa resno mislim s spremembami sem se odločila, da na FB izbrišem stran, ki mi povzroča nelagodje. Žal se ne more izbrisati nemudoma, ampak sistem pravi, da je potrebno počakati 14 dni. Prav tako si bom spremenila frizuro. Ne nazadnje pa se moram pričeti obnašati drugače in biti bolj prijazna do vsakega izmed vas, ki berete in tudi do tistih, ki ne berejo. Popolnoma do vseh. 

Želja po spremembi je velika, upanje, da se spremenim je ogromno, namen je tukaj, prvi koraki se izvajajo, sedaj pa vas še enkrat prosim, da mi oprostite vse moje napake in egoistično ravnanje. Ne bom vas več morila z mojimi problemi, poizkušala bom objavljat pozitivne objave. Ali pač volk dlako menja, narave pa ne. Bomo videli če bomo spregledali.