Članek
Angelčki in metuljčki v trebuhu
Objavljeno Sep 01, 2014

Ne, nisem zaljubljena. No, mogoče pa sem, vendar ne v človeka ampak v nekaj več, v priložnost, katera me je doletela. In v trebuhu oz po celem telesu imam angelcke in metuljčke in čist sm vesela in presrečna in gor in dol in levo in desno. No, da boste tudi vi vedeli za kaj se gre kopiram iz FB.

Dons pa je bil dan za zmage, al pa presenečenja. Najprej spoznam gospo, ob kateri stoji gospod. S to gospo sem bila dogovorjena in sem sklepala, da je gospod ob njej tisti, s katerim sva dogovorjeni. Ko se predstaviva, mi pove, da je gospod njen mož. Super. Mislila sem, da je ta gospod s katerim se dobimo njunih let. Sploh, ko mi pove, da je v Rotary klubu, to je tam, k so ful bogati. Jah, jok brate, odpade. K mizi pride en mlad pa simpatičen dečko (poročen seveda) in me povabi, da preizkusno kuham zanj. On izbere datum in to ravno tistega, ki je moj srečen dan. Ko sem se potem, ko sem se dobila še s par ljudmi, vračala domov me je preveval zanimiv občutek. Bila sem obenem srečna, vendar me je nekaj v trebuhu matralo, ja sreča in živčki, obenem, v avtu, ponoči, na AC, vrhunec zadovoljstva. Hvala vsem xyz ljudem s katerimi sem se danes dobila in jih nekatere tudi na novo spoznala, pa tudi od tistih, ki sem jih poznala že od prej sem dobila nekaj novih informacij.

Hvala Ana, Azra in Martin za čudovit dan. Dobila sem nekaj novih stikov, najbolj sem pa vesela možnosti da lahko kuham za vrhunskega kuharja. Če vas zanima kako kuham. Ali ste kdaj gledali Gostilna išče šefa? No tam naredijo predstavitveno jed. Ma to je simpl. Jaz sem dobila navodilo, da skuham cel meni: predjed, juha, glavna jed in sladica. Zaradi tega vse to navdušenje in tudi živčki, saj nimam pojma kaj narediti, da bom zadostila okusu mojstrov in upam tudi amaterki za katero upam, da se tako kot danes tudi na mojemu preizkusu pojavi tam med nami, ker drugače bo kriza in to velika, ne velika, ogromna. Obstaja pa stvar, ki jo moram spremenit do takrat, oz ravno tisti dan. Od doma moram iti dovolj zgodaj, da bom prišla ke pravočasno. Saj danes sem prišla pravočasno, sam če bi kako minuto prej prišla bi bilo bolje. Tudi pravo kuharsko obleko si moram nabavit do takrat, saj v profi kuhinjo spada tudi to. Sedaj pa moram nehat jokat in poizkusit najti dovolj dobre in prepričlive jedi, ki me predstavljajo. Kaj sem jaz, kakšna sem, katere jedi so takšne kot sem jaz? Predelati moram sama, in dati sebe v ideje in sestavine. 

No, jutri moram pa predsednistvo društva naših kmečkih deklet in žena poklicat, da se prijavim za na sobotni izlet na mednarodni festival praženega krompirja. 
Akcija polde, gremo, gremo.