Članek
Kanaliziranje- razlaga po moje
Objavljeno Jun 30, 2014

Zjutraj sem se z nekom pogovarjala. No to osebo sem kliknila, ker se mi je fotografija te osebe pojavila kar naenkrat pred očmi, čeprav se mi to ne zgodi pogosto. Oseba mi je povedala, da ne verjame v vedeževanje in podobne stvari, sem pa ji povedala, da je to ok. No, saj tudi sama sem malo skeptična glede vedeževanja, namreč nihče še ni nič ugotovil glede tega kdaj bom jaz spoznala svojega partnerja. Skoraj vsi govorijo kot da vse plava v oblakih, ne povedo nič konkretno, jasno, saj niso edini, ki so se zmotili glede tega. No, sem pa tej osebi povedala, da če jo zanima kaj glede kanaliziranja da me lahko vpraša, ker pa v tistem trenutku ni imel/a časa sva se dogovorila/e, da napišem vse kar mislim da je to kar tukaj na PW. No pa začnimo.

Zame je kanaliziranje pridobivanje informacij, sporočil od zunaj, od gor. Ljudje so me pobarali, da je treba paziti, ker obstajajo temne in svetle sile, temne so negativne in se jim je potrebno izogibat. Svetle so prijazne. Obstajajo še neki nagajivčki, ki delajo same neumnosti. In teh je mislim, da največ, ali pa so samo okoli mene. Kako sama kanaliziram? Sama nimam večjih problemov z pridobivanjem sporočil. Samo sprostim se in zastavim vprašanje. Kar naenkrat si pričnem govoriti stvari, ki mi prihajajo v glavo, ne da bi mislila, včasih besede tudi vidim, vendar ne več tako pogosto, samo enkrat sem jih. Sama se nimam ne za jasnovidko ne za vedeževalko, ker to ne počnem. Moja sporočila so lahko preprosta in razumljiva, lahko pa so nedoločjiva in ve veš kaj bi ti rada povedala. Takim sporočilom se je potrebno samo predati in se bo že ugotovilo kaj je sporočilo pomenilo. Da, sedaj sem večkrat omenila sporočilo, ne preroške besede, ne vedeževanje, samo sporočilo. Pred časom sem ustvarila neke karte. Tudi na njih so sporočila. Te karte so romale do enega strokovnjaka, ki je povedal, da naj bi bila ta sporočila življenjske resnice. Ne, niso preroške, samo življenjske resnice. Zato pravim, da so vsa moja sporočila takšna, da predstavljajo življenjske resnice, ki so čisto preproste in se jih lahko upošteva vsak dan. Tudi tukaj sem že objavila nekaj takih sporočil, katere sem skanalizirala in nihče ni opazil razlike med temi in drugimi teksti. No, sama jih opazim, ker so drugačne objave, težje, ter ker pri samem pisanju se počutim drugače kot kadar ne kanaliziram. Ko ne kanaliziram veliko več razmišljam kaj napisati in objave niso tako tekoče, vendar so mogoče malo bolj vseeno razumljive. Spoočil, katere skanaliziram ponavadi ne preberem, kakor tudi ne ostalih objav, vendar če pišem objavo si več zapomnim in na drugačen način zapomnim kaj sem zapisala. Do sedaj sem tukaj na blogu napisala eno res skanaliziano objavo, ki je bila namenjena vsem na PW. Prav tako v zadnjem času se najde še nekaj vsaj napol skanaliziranih objav. Če najdete vsaj dve taki objavi in v komentar prilepite povezavo do njiju, ali pa samo zapišete naslove teh objav, ter če je to pravilno vam za nagrado odgovorim s pomočjo kanaliziranja na vaše vprašanje, katero vas že nekaj časa muči. 

Ker pa so tukaj tudi vedeževalke in jasnovidke, katere sprašujem o sebi, naj vam povem. O sebi ne sprašujem sebe, ker se mi ne zdi pošteno in tudi vem ne, ali bi pil odgovor pravi ali ne. Čeprav ugotavljam, da če dobim sporočilo kar tako, da je namenjeno meni, ter mogoče tudi drugim, ki so v podobni situaciji.

Da pa vprašanja in odgovori ne bodo vidni vsem me boste tisti, ki vam potrdim pravilni odgovor kontaktirali na zasebnem sporočilu tu, ali pa na strani: https://www.facebook.com/mywayto. Na tej strani lahko preberete vsa moja dosedanja sporočila, pa tudi karte najdete tu. 

In še to, če kdo noče odgovarjat na vprašanje, ampak ima kako drugo pripombo ali vprašanje pa lahko tako ali tako tudi komentira, saj nisem prepovedala.