Članek
I say yes to success
Objavljeno Mar 15, 2017

Več kot en mesec sem bila brez internetne povezave na računalniku, včeraj sem kot majhen otrok čakala monterja, da prideeeeee in mi priključi internetno povezavo. He, he…kako samoumevne so nam stvari takrat, ko jih imamo na dosegu roke. Zdravje, hrana, voda, internet, avto….šele takrat, ko nekaj od tega v življenju izgubimo spoznamo, kako dragoceno je za nas.

Kakorkoli, tokrat bom z vami delila izkušnjo in spoznanja, ki sem jih bila deležna na intenzivnem vikend seminarju Millionar mind. Karte sem dobila brezplačno, za kar sem res hvaležna ampak kljub temu se je oglašal um in občutek krivde saj je moj sin imel prvi dan seminarja rojstni dan. Vesela in ponosna sem, da je tokrat zmagal moj drugi glas, glas srca, ki mi je šepetal, da je ta seminar največje darilo, ki ga lahko dam sinu za rojstni dan. Danes je že en mesec od kar sem bila na seminarju ampak mi gredo še vedno mravljinci po telesu ko pomislim na pozitivno vibracijo, ki sem jo lahko čutila tiste tri dni.

Ta seminar je bil zame res veliko potrdilo, spoznala in začutila sem kakšen napredek sem naredila v svojem življenju. Ko sem začela s študijem Teologije sem imela toliko strahu, med drugim tudi strah pred javnim nastopanjem. Ko sem morala imeti predstavitev kratkega seminarja sem bila trda od strahu ampak vaja dela mojstra in po osmih letih študija sem že  brez težav imela predstavitev pred drugimi. Celo uživala sem v njej. Vaja, vaja, vaja in soočenje s svojim strahom je največje zdravilo za naš strah. In še kakšen dan po tem.

Na vikend seminarju  sem si upala stopit iz cone udobja in tvegat. Šla sem na oder plesat v skupini in tudi individualno, kjer sem pokazala nekaj plesnih gibov, 800 ljudi pa jih je za mano ponovilo.  Follow the leader! He, he. Bila sem srečna in ponosna nase, energijska vibracija pa….noro!  

Seveda mi je um nenehno ugovarjal ter se mi celo posmehoval ampak naš um je tukaj zato, da nas zaščiti in takoj, ko si želimo narediti nekaj čudnega in nenavadnega, um stopi v akcijo. Zato je nujno potrebno poslušat glas srca, če želimo biti v življenju uspešni.  Zdaj, kaj pa pomeni uspeh? To naj si vsak sam zase odgovori na vprašanje. Zame je uspeh, ko je nekdo sposoben biti radosten, vesel v svoji notranjosti, ko je sposoben obdržati miren um in ljubezen v srcu ne glede na vse. Zame je  uspeh, ko nekdo pride do točke in se začne sprejemati v celoti, brez obsojanj, zame je uspeh, ko  se nekdo dosledno zdravo prehranjuje in skrbi za fizično gibanje, za mene je uspeh, ko je nekdo finančno svoboden in dela to kar ga veseli zato, ker se je tako odločil  in ne zato, ker more.

Sem sama v življenju že dosegla ta uspeh? Ne! Sem pa vztrajna, pogumna, srčna in moj glavni  cilj vsekakor je, da pridem do tega uspeha  v življenju!

Iz srca hvala Tamari Belšak in Špeli Korinšek Kaurin, moji dve čudoviti mentorici. Brez njiju vsega tega ne bi bila deležna. In seveda hvala tudi meni osebno, hvala, ker se trudim, hvala ker vztrajam, hvala ker sem pogumna in hvala Vesolje, ker preprosto sem.

Vsi, ki želite biti del tega  čudovitega seminarja, se ga lahko udeležite novembra. Srčno priporočam vsem, ki želijo stopiti izven svoje cone udobje! Je pa to seminar, kjer ne dobite nobene čarobne palčke za obogatitev čez noč, dobite nekaj boljšega. Zdravite svoje korenine, svoja prepričanja. Predstavljajte si drevo, če ima slabe korenine ima tudi slabe veje, slabe liste, slabe plodove. Enako je z našim življenjem. Če so naše korenine-naše misli slabe, prežete z jezo, strahom, krivdo potem je takšno tudi naše življenje.

Želim vam čudovit dan! Nikoli ni prepozno, da postanete najboljša verzija sebe!

Začnite vsako jutro s to pesmijo :) 

https://www.youtube.com/watch?v=1n45Ep2ID9Q

Klavdija