Članek
Enajsti dan izziva
Objavljeno Jun 27, 2016

Danes je enajsti dan izziva. Uf. Priznam, da se mi že več ne da ampak ne mislim obupati. Danes sem poslušala četrti video iz programa Zdravje in fitnes ter zraven likala J včasih je fajn biti multi – tasking, kar pomeni, da delaš več stvari hkrati.

Zjutraj nisem bila najbolj razpoložena, ob takšnih trenutkih vzamem v roke angelske karte ali EFT karte. EFT karte je naredila Pika Rajnar in so odličen pripomoček pri tapkanju. Se zamisliš na težavo, izbereš eno karto in potem tapkaš to kar si potegnil. Meni je danes prišla karta, da en delček mene, ni sposoben sprejeti spremembe, ki bi vodila k olajšanju. Pika piše, da je včasih kakšna naša travma iz preteklosti tako huda, da nekatere dele našega energetskega sistema dobesedno »zaklene« in »izolira« - podobno kot školjka, ko za svojo zaščito zgradi biser okrog zrnca peska. Zgoraj napisano pomeni, da deli, ki bi najbolj potrebovali dostop tega niso sposobni izvesti, ker so zaradi zaščite popolnoma nedostopni.

In potem seveda tapkamo: Čeprav tisti moj del, ki bi najbolj potreboval nove povezave, tega ni sposoben, dovolim ta dostop sedaj jaz sama, saj sprejemam sebe in vse svoje dele v celoti.

Tapkanje lahko prebude razna negativna čustva in občutke v telesu. Začutimo lahko strah, jezo, žalost, lahko nas začne boleti trebuh ali začutimo kepo v telesu. Te občutke je potem potrebno nujno stapkat, ne pa potlačit.

Pri meni je prišel na površje strah, v grlu me je začelo stiskat, čutila sem ogromno kepo v grlo. Ta občutja sem stapkala na intenzivnost 3 potem pa uporabila še tehniko peace process. Pri tej tehniki se osredotočimo na čustvo in mu preprosto dovolimo, da je. Pošiljamo mu ljubezen. Po določene času izpuhti.

Vsak izmed nas ima te delčke, ki nas ovirajo pri spremembi. Kar pogumno se soočite z njimi, na začetku je težko ampak kasneje pride olajšanje.

Objem,

Klavdija