Članek
Webinar - HOW TO CLEAR THE BIGGEST MONEY BLOCKS STOPPING YOU FROM EARNING AND CREATING WEALTH
Objavljeno Jun 21, 2016

Danes se skoraj vsak izmed nas sooča s pomanjkanjem denarja. Tudi jaz. Sem se pa zavestno odločila, da želim to spremeniti. Vem, da sem brez denarja zaradi negativnih prepričanj in misli, ki jih oddajam v Univerzum. Tako močno prepričana, da želim spremeniti svojo finančno realnost, nisem bila še nikoli. Vem, da to zmorem. Ko pride trenutek, ko se jasno zavemo kaj hočemo, Univerzum sam pripelje k nam ljudi, dogodke, webinarje, knjige, razne programe, ki nam lahko pomagajo, da spremenimo svoja notranja prepričanja, svoje notranje vzgibe.

Danes sem se usedla za računalnik z mislijo, da začnem brati že četrto knjigico o Zakonu privlačnosti nakar v meni vzbudi pozornost naslov e-maila, ki sem ga dobila: Title: Clear Your Biggest Money Blocks & Go from Striving to THRIVING 
Description: The Key Inner Shifts You NEED for REAL Changes in How you EARN and CREATE Wealth. Skratka dobila sem vabilo na Webinar, ki se je začel natanko čez 11 minut. Seveda sem bila povsem navdušena in komaj čakala pričetek webinarja.

 

Vedno imam težave pri prevajanju saj je prevod v slovenščini velikokrat povsem drugačen. Margaret M Lynch govori o blogadah, naših prepričanjih, ki nam onemogočajo, da bi v življenju uspeti, začeti služiti denar. Sama uporablja tudi EFT tehniko, ki nam pomaga, da se osvobodimo vseh naših omejitev in negativnih prepričanj. Na koncu webinarja, predavatelj ponavadi predstavi svoj program v katerega se lahko vpišete ampak ni pa nobena obveza.

Najprej sem nameravala napisati nekakšen povzetek ampak tistega, ki res zanima naj se prijavi in pogleda Webinar sam. Izberete uro, vpišete svoje ime in svoj email na katerega potem dobite potrditveni email.

Link do prijave na Webinar:

https://app.webinarjam.net/replay/18724/e09fa62929/jot/ (tukaj najdete posnetek, če pa link ne bo deloval, kliknite spodnjega)

 

https://app.webinarjam.net/register/18724/e09fa62929?orid=94159&opid=45&utm_source=newsletter_1012&utm_medium=email&utm_campaign=top-6-hidden-abundance-blocks-eftuniverse-weekly-peak-eft-insights (morate pa k njihovi uri prišteti še 6h, toliko smo mi časovno spredaj)

Uživajte v poslušanju, sama sem izvedela veliko novega!

Objem, Klavdija