Članek
Vse se zgodi ob pravem času
Objavljeno Nov 11, 2014

Meni  osebno je zelo blizu tudi angelska terapija.  Nobenega ne bom preprečevala, da angeli obstajajo, vsak izmed vas najbolje ve v kaj verjame in v kaj ne. Mene z njimi že od otroštva veže posebna vez. Če ne bi imela njihovega vodstva in podpore, potem danes ne bi brali teh mojih objav. Ne mine dan, da se ne bi obrnila na njih, še posebej, ko čutim negotovost, strah, dvom… To seveda ne pomeni, da sedaj svojo odgovornost prelagam na njih, sploh ne.  Angeli  pomagajo, če jih prosiš, potem ti odgovorijo preko ponavljajočih se misli, preko sanj, včasih ti odgovorijo preko drugih ljudi. Vez z njimi mi pomaga, da ostajam na pozitivni vibraciji. Ko mi je bilo pred nekaj leti res težko, sem velikokrat dobila karto, da naj verjamem in zaupam, saj je na obzorju nekaj novega in dobrega, čeprav tega še ne vidim. Na trenutke sem bila prav jezna, saj sem si želela nekaj bolj oprijemljivega. V življenju velikokrat poskušamo izsilit dogodke in stvari. Hočem takoj zdaj. Zelo nam manjka potrpežljivosti in strpnosti.

Začnimo zaupat, da se vse zgodi ob pravem času. To sedaj spet ne pomeni, da smo pasivni in doma čakamo, da nam padejo milijoni na glavo, temveč, da naredimo, kar je v naši moči in potem počakamo, ter smo pozorni na dogajanje okoli sebe. Tudi, če se zadeva ne izide v naš prit, to sprejmimo in pojdimo dalje saj nas čaka nekaj boljšega in lepšega.

Zgodi se, da moramo na tej naši poti kdaj narediti tudi kaj, kar nam ni preveč všeč. Ta teden imam preko zavoda delavnice, ki naj bi pripomogle pri iskanju zaposlitve. Je že res, da mi je ogromno stvari, ki jih slišim povsem jasnih, je pa tudi res, da sem izvedela že ogromno novih stvari, pa sem bila danes komaj drugi dan. Kljub vsemu zavedanju, da so predavanja dobra in mi bodo v korist, čutim zjutraj odpor v telesu in bi veliko raje ostala doma. Tudi pri meni pridejo kdaj trenutki, ko bi se najraje skrila pod posteljo ali kričala kot majhen otrok. Biti odgovoren za svoje in še otrokovo življenje je zelo, zelo težko. Pomembno je samo, da ne obupamo. Dovolite si čutit kar čutite, dovolj je, če svoja čustva besedno ovrednotite. Najdite si nekaj, kar vam bo v pomoč, ko boste začeli negativno razmišljat in boste na poti, da izgubite sebe. Lahko je to šport ali kakšna knjiga, ki vas vedno znova motivira ali kakšen film. Ko smo že pri filmu, je kdo pogledal The Pursuit of Happyness? Will Smith igra glavno vlogo. Fantastičen film, mislim, da celo posnet po resnični zgodbi. Zmeraj jokam zraven, saj je sporočilo, da lahko v življenju dosežemo kar si želimo res močno.

Le pogumno. Kot pravi Gandhi. »Bodi ti sprememba, ki si jo želiš videti v svetu«.

Z ljubeznijo,

Klavdija