Članek
Novim izzivom naproti
Objavljeno Apr 02, 2019

Spoštovani podporniki, dragi prijatelji!


Po tehtnem premisleku sem se odločila, da zaradi poslovnih obveznosti, ki mi jih prinaša nov ambiciozen evropski projekt, umaknem soglasje h kandidaturi na listi LMŠ za volitve v EU parlament. V projekt je vključenih več strokovnjakov in zahteva maksimalen fokus.


Velika velika hvala vsem, ki ste me podprli in pomagali ekipi stranke LMŠ, da smo v samo petih dneh zbrali več kot tisoč popisov podpore.


Stranki LMŠ se iskreno zahvaljujem za priložnost in zaupanje. Še naprej ostajam aktiven del močne in povezane družine stranke LMŠ.

Dokazila davčne uprave in poslovnih bank na: http://katjadamij.si/post/454965/bilanca-je-kot-koza

Katja:)* Javno povejte,kdo je ta oseba,ki vas želi očrniti.

Dragi moji, v rokah imam pisni dokaz, čigava ideja je bil tudi lahko medijski spin. Dolgo mi namreč ni bilo jasno, kako lahko nekoga, ki ima na računu 100.000€+ (in plačane vse davke in vse zapadle obveznosti ter nobenega blokiranega računa), proglasijo za davčnega dolžnika. Gre za osebo, ki je pisno nagovarjala, naj pošlje mail o meni novinarju.

#3 Katja D. Se opravičujem, če je zvenelo nesramno :-) Ne vem kako je s postopki bom pa vesel poročil iz evropskega načrta v katerem sodeluješ.

Spoštovani Zim Zelen, verjetno veste, kako to poteka. Za projekt sem seveda vedela, prijavili smo se že dolgo nazaj, verjetnost odobritve je v povprečju pod 10%, tako da s tem ne računaš, dokler ne dobiš... Timing je tight; junija imamo že prvi delivery, tako da ne bi šlo skupaj z obveznostmi iz kampanje. Najlepša hvala za dobre želje!

Res škoda, da te je iznenadil ogromen evropski projekt za katerega pred kandituro nisi vedela. Vso srečo in uspehov polno želim ☼

Dragi moji, hvala za klice in pisne izraze podpore, še vedno bom veliko v Sloveniji. Še to: ugibanja o morebitnem davčnem dolgu so popolnoma neosnovana. Davčni dolžniki, blokirani bančni računi in podobno so v Sloveniji javno objavljeni na spletu (AJPES, FURS) in jih lahko vsak preveri. Izjavljam, da - ne osebno ne poslovno - nisem davčna dolžnica, nisem v stečaju (nikoli nisem bila v stečaju) in nimam nobenega blokiranega bančnega računa. Običajno nisem negativna, ampak dovolite mi pripombo: nekateri pač mislijo, da vejo vse o vsem, na srečo pa so v veliki manjšini... Slovenija ima ogromne potenciale, dajmo se ukvarjati s tem, za konstruktivne je dela ogromno.