Članek
Prvomajsko srečanje v Medulinu
Objavljeno Mar 10, 2015

prvomajsko srečanje v medulinu

                                         s Klubom ZAUPAM VASE


Ustvarjalci revije Karma plus in kreatorji Mavrične sobote, srečanj ob gongu, dinamičnega dopustovanja na Dugem otoku in še številnih drugih dogodkov, smo za vas pripravili praznično razvajanje v prijetnem hotelu v Medulinu, in sicer od 30. 4. do 3. 5. 2015.

V hotelu Park Plaza Belvedere, ki se ponaša s štirimi zvezdicami, bomo nastanjeni v lepo opremljenih sobah, naše brbončice pa se bodo veselile samopostrežnega zajtrka in večerje.

Praznični dnevi bodo zanimivi, saj bomo imeli vsak dan delavnice oz. predavanja:

 -         zjutraj bomo s Katjo Škrabar poskrbeli za naša telesa, saj bomo ob prijetnem šumenju morja izvajali oz. se naučili TIBETANSKIH VAJ POMLAJEVANJA in nekaj jutranjih telovadnih vaj, da poženemo kri po telesu.

-         Danica Kurent: V treh delavnicah bomo spoznali uporabno vrednost metod in tehnik ruskega znanstvenika Grigorija Grabovoija v vsakdanjem življenju.

1. delavnica: predstavitev novega znanja dr. Grabovoija, ruskega znanstvenika, o svetu, o pomenu njegovega delovanja za človeštvo v smeri preprečevanje globalnih katastrof in harmoničnega razvoja; metode dela

2. delavnica: tehnike koncentriranja na dele telesa za harmoniziranje zdravja za posamezne bolezni
3. delavnica: številski nizi kot metoda harmoniziranja zdravja, dogodkov in situacij (različni uporabni načini dela v vsakdanjem življenju).

-         Varja Kališnik – v četrtek, petek in soboto, vsak dan uro in pol predavanja, z naslovom NAJBOLJŠE LETO MOJEGA ŽIVLJENJA - vaš osebni vodič, kako načrtovati najboljše leto in ga tudi živeti. To je sistem, ki vas pelje proti stvarem, ki vam nekaj pomenijo in vam spremeni življenje. Na bolje seveda.

-         Bern Jurečič: NEBESNA ZNAMENJA SE PREDSTAVIJO

 V prostem času se bomo razvajali v pokritem bazenu, se razgibavali v fitnesu, se "potili" v savnah, uživali v jacuzziju, se odpravili na sprehod po Medulinu ali pa se družili ob kavici v enem od hotelskih barčkov.

Cena programa za eno osebo (nastanitev v dvoposteljni sobi, polpenzion, turistična taksa, vse delavnice po programu) je 193 EUR za prijave do 16.3.2015, po tem datumu pa je cena 213 EUR. Organiziran bo tudi avtobusni prevoz, cena pa je odvisna od števila prijavljenih.

Dodatne informacije in prijave na na klubzaupamvase@gmail.com, telefon 041 288 147.