Članek
Seminar - kode Grabovoj
Objavljeno Nov 14, 2014

Vabimo vas na seminar "Nauk Grigorija Grabovoja o odrešitvi in skladnem razvoju", ki bo v poslovni stavbi SBS na Lavrici (1 km od obvoznice), Dolenjska c. 318 in sicer:

v torek 18.11.2014 ob 17h, v torek 25.11.2014 ob 17h, v torek 2.12.2014 ob 17h in v torek 9.12.2014 ob 17h

Grigorij Grabovoj (ki danes praznuje rojstni dan) je doktor fizičnih in matematičnih znanosti, akademik, avtor odkritja prostora ustvarjalne informacije in izvirnih del za napovedovanje prihodnjih dogodkov, njihovo upravljanje ter popravljanje, je avtor učenja "O odrešitvi in skladnem razvoju«, rusko: «О спасении и гармоничном развитии».

Človek je sposoben z lastno zavestjo spremeniti informacijo ter tako upravljati z dogodki na vseh področjih svojega življenja.

Svojo zavest dvigujemo skozi dojemanje. Če spremenimo fokus svojega dojemanja, bomo spremenili tudi svojo zavest. S spreminjanjem svoje zavesti spremenimo svojo resničnost ter posledično tudi videz in stanje našega sveta. Svoja znanja je Grabovoj opisal v številnih knjigah in jih podal na preko 300 predavanjih.

Osnove njegovega nauka in učinkovite tehnike bomo spoznali v štirih nadaljevanjih.

Predavateljica: Elizabeta Bobnar Najžer, prof. slov. in ruš., se je spoznala z deli Grigorija Grabovoja v letu 2011. Najprej preko njegovih knjig, nato tudi preko seminarjev. Leta 2013 je prejela licenco za posredovanje njegovega nauka na področju EU, udeležila se je tudi posebnega usposabljanja za predavatelje, ki ga je zasnoval Grabovoj sam, izvaja pa ga njegova pooblaščenka dr. Marina Morozkina. Gradivo za seminarje predavateljica prevaja neposredno iz ruščine, svoja vprašanja pa naslavlja neposredno dr. Grigoriju Grabovoju.

 Torek 18. 11. 2014  ob 17. uri

Številčni nizi in zakaj delujejo?

Ime Grigorija Petroviča Grabovoja se v zadnjem času vse bolj pogosto pojavlja v javnosti zunaj Rusije. Najbolj pritegne njegov nauk o številčnih nizih ter tehnikah za njihovo uporabo v vsakdanjem življenju, tako za upravljanje z vsakdanjimi dogodki kot tudi za samozdravljenje različnih bolezni. Vendar so številke in številčni nizi le manjši del zelo široko zasnovanega nauka, ki ga je razvil zato, da bi preprečil katastrofo globalnih razsežnosti ter omogočil (od)rešitev vseh ljudi na Zemlji. Svoj nauk, kot mu pravi, je podprl z znanstvenimi metodami ter v prvem od svojih petih doktoratov znanosti, pridobljenih na različnih univerzah v Rusiji, znanstveno in empirično dokazal, da njegove tehnike in metode dejansko delujejo. Čeprav je znanstvenik, je svoje tehnike zasnoval na način, da jih z lahkoto uporablja prav vsakdo. V prvem delu se bomo seznanili z osnovami tehnik uporabe nizov ter že prejeli uporabne nize za upravljanje lastnega vsakodnevnega življenja.

Torek 25. 11. 2014 ob 17. uri

Delo s svetlobo in geometrijskimi telesi

Grigorij Grabovoj je razvil posebne tehnike dela s svetlobo in geometrijskimi telesi, ki nam pomagajo do realizacije svoje fizične realnosti v želeno smer. Spoznali bomo tehniko obnove hrbtenice s pomočjo svetlobe ter tehnike s sferami, ki se kombinirajo s številčnimi nizi. Strukture iz geometrijskih teles so namenjene delovanju na različnih področjih. Spoznali bomo dvojni stožec, strukturo kocka – stožec – kocka,  ustvarili bomo celico rešiteljico, ki je čudovita in učinkovita tehnika za upravljanje z življenjskimi dogodki ter za samopomoč za ohranitev in izboljšanje zdravja.

Torek, 2. 12. 2014 ob 17. uri

Pomladitev

Če hočemo nenehno živeti skladno s samim seboj in z vsem svetom, je neizogibno potrebno, da smo zdravi, srečni in veseli. Tehnike pomladitve nas učijo, kako si pridobiti vse te lastnosti, jih razvijati in ohranjati. Pomladitev je lahko potrebna zaradi objektivnih dejavnikov (vrnitev v stanje pred boleznijo ali neprijetnim dogodkom) ali iz osebnih razlogov. Seznanili se bomo tudi z etičnimi vrednotami in postulati za doseganje lastnih ciljev.

Torek, 9. 12. 2014 ob 17. uri

Makro nadzor – kaj je to in čemu služi?

Vse, kar si želimo zase, si želimo tudi za druge, je izhodišče za razmišljanje o tem, kaj pomeni makronadzor. Če delamo dobro za druge, hkrati vsi ti drugi delajo dobro za nas, kar pomeni, da se naši lastni cilji bistveno hitreje rešujejo in uresničujejo, ker za nas deluje vsa fizična realnost.

Se sliši zapleteno? Morda, vendar je enostavno preprosto. Pridružite se nam in si nudite orodja za uspešno upravljanje z lastnim življenjem! Ne bo vam žal.

Predavanje oziroma seminar je izobraževalnega značaja in pravno temelji na 26. členu "Splošne deklaracije o človekovih pravicah", potrjene z resolucijo Generalne skupščine Združenih narodov, po kateri ima vsakdo pravico do izobraževanja. Izobraževanje mora biti usmerjeno k polnemu razvoju človekove osebnosti.

Predavanje oziroma seminar ni medicinska dejavnost in je namenjeno doseganju norme na podlagi lastnega razvoja ter nikakor ne omejuje pravice do tega, da se udeleženec obrne na licencirane zdravnike, bolnišnice in druge javne zdravstvene ustanove.

 Cena vseh štirih delov skupaj je samo 60 EUR, posamezno predavanje pa je 18 EUR.

 Zaradi velikega zanimanja in omejenosti prostora vas prosimo, da se prijavite. Več informacij in prijave na predavanja@amis.net ali po tel 040 536 711.

 

In še ta... od Konjeva, Grabovojevega advokata, v februarju http://www.publishwall.si/dajana.babič/post/114666/seminarja-grigorija-grabovoja-v-ljubljani-13-14-in-15-2-2015

Seveda.a..prvi je v Ljubljani 7. in 8. februarja... tukaj poglej... http://www.vecnamladost1489999.com/ljubljana-seminari/