Članek
Neznanec streljal na azilni center, muslimani zažgali božično drevo in napadli cerkev
Objavljeno Jan 04, 2016

V mestecu Dreiech južno od Frankfurta je neznanec streljal v azilni dom. Migrant, ki je spal, je bil lažje ranjen, motiv še ni znan, je sporočila policija, poroča ABC News. Streljanje na azilni dom je sicer logičen odgovor na muslimansko nasilje nad kristjani v Nemčiji, kjer je med božično-novoletnimi prazniki prišlo do več incidentov. S tem se uresničujejo napovedi analitikov, da bo letošnje leto v Evropi leto vojn med domačini in migranti, o tem pišemo v tiskani izdaji Reporterja.

Danes zgodaj zjutraj je neznanec s strelnim orožjem nekajkrat sprožil proti azilnem domu v Dreiechu. Kot so povedali na pristojni policiji v Offenbachu blizu Frankfurta, motiv naj ne bi bil znan, prav tako še iščejo strelca. Med streljanjem je bil lažje ranjen 23-letni prosilec za azil, vendar je bil že odpuščen iz bolnišnice.

»Usrani kristjani,« je vpilo pet muslimanskih najstnikov, potem ko so vdrli v cerkev v Mönchengladbachu, mestu severozahodno od Kölna. Eden od vernikov je sicer zadržal dva od podivjanih Alahovih otrok, vendar ju je policija, ki je samo skomignila z rameni, peljala k staršem, ki so bili medtem v bližnjem McDonaldsu. Pastor Manfred Riethdorf bo vseeno podal prijavo zoper 14-letnika zaradi oviranja opravljanja verskega obreda, ker ne verjame, da je šlo samo za najstniško razposajenost, kot ga želi prepričati policija, poroča portal RP Online.

Beri dalje...