Članek
VČERAJ - DANES - JUTRI!
Objavljeno Mar 29, 2019
VČERAJ - DANES - JUTRI!
 
Kaj bi slovenski Narod počel, če bi lahko še enkrat Avstro-ogrsko doživel? Za sigurno bi bilo lepo kot je bilo nekoč, ko se je vedel za veliko dobrega. Ljudje so se med sabo spoštovali bili en drugemu pripravljeni pomagati.
 
Z sosedam smo se vedno lepo imeti en drugemu pomagati ob uspelih skupnih delih pa veselo pokramljati- veseli! Vse to je še ostalo v spominu kot nekaj zelo lepega, kdo se še teh časov ob pripovedovanju dedkov in pradedkov in babic lahko spominja.
 
Tudi mi pogotovi smo imeli še nekoliko lepih prilik to duševno sosesko bogastvo občutiti- doživeti in biti del tega duševnega bogastva,  v naši takratni mladosti. Kaj imamo pa danes, pa ni vredno, da bi sploh kaj omenil, ker se vsi dnevno srečujemo na vse podobne načine, kako brutalno vse bolj ostaja človeštvo širom našega planeta.
 
Da Slovenija ni nikakršna izjema do vse negativnosti, pripomore k temu slovenska Krimi-Mafijsko nastrojena politika, ko uspe poskrbeti še samo za samo sebe in gleda kje bi se dalo že tako do kraja siromaka še uščipniti za kakšen evro! Slovenski Narod vidi še samo rešitev v osebni znajdljivosti, s katero pogotovi zaidejo vse v težke kriminalne posle!
 
To je postala Slovenija včeraj in je še danes in če se slovensko utrpelo neprivilegirano ljudstvo nebo uspelo združiti-poenotiti in preskočiti svojo senco egoizma, se bo vso kriminalno delovanje nadaljevalo in kot vemo samo od sebe nikoli prestalo!
 
Ljudje v Sloveniji, kakor koli vas bi hotel drugače poimenovati, pa vas bom tokrat poimenoval “ljudje božji“ saj vem, da še edino RKC zaupate, in vas vprašam kako dolgo boste še peljali vso vašo nesmiselnost? Slediti povsem napačnim direktivam, pa naj si bo to RKC kot vse do sem parlamentarne sebi namenjene stranke, ki so skupaj samo en kup parazitov, na račun naivnosti vas volivcev!
 
Dajte že enkrat pričet razmišljati z lastnim presojanjem z kmečko realnostjo, pa vam bo uspelo prepoznati celotno do sem vso zavajanje iz strani nepridipravov vseh do se podanih vlad, katerim je interes vas zamenjati z poceni delovno silo, ko že dnevno prihaja v Slovenijo, iz Azije, kot tudi Afrike!
 
Samo vi neprivilegirano utrpelo slovensko ljudstvo se lahko rešite vsega nadaljevanja Krimi-Mafijske strategije slovenske politike in ji podate mesto, kamor tudi ona spada! Pogum Korajža velja smo vedno rekli in še rečemo, ko hočemo kaj posebnega dosežti. Pa recite še vi v Sloveniji, „POGUM-KORAJŽA VELJA“ da vam bo uspelo doživeti drugo “ŠVICO“, ob švicarskem Ljudo-Vladnemu sistemu!
 
Slovenke/Slovenci/slovenski državljani predvsem pa neprivilegirani-utrpeli pod pragom življenja, 27 April 2019 ob 12-ti uri  pred prestolnico v Ljubljani na povabilo “OPS“ g. Lado Troha imate priliko vaš pogum-korajžo dokazati!
 
Lp.fj