Članek
Sosesko skupaj stopiti, pravico in svobodo si izboriti!
Objavljeno Mar 23, 2019

Sosesko skupaj stopiti, pravico in svobodo si izboriti!

Sosesko nekoč gradile so se hiše, vasi in tudi mesta. Vse se je dogajalo v medsebojnemu vzdušju. Ljudstvo je stopilo skupaj, kar eden sam ne zmore, zmogli so vsi skupaj! Vse do plebiscita je bilo to nekaj povsem vsakodnevnega. Udarniška dela za večje projekte, kot soseska pomoč, ko je zadostovala dobra volja v zadostni solidarnosti, kako si en drugemu zgraditi streho nad glavo.

Brez pomisleka so ljudje vse to počeli ob vsemu delu se lepo imeli vmesno vedno fjesto doživeli! Kaj počnejo pa danes naslednje mlade generacije, ko bi morali vsi skupaj stopiti in sedanjim Krimi-Mafijcem jim konec narediti? Mladina umakne se rajši v tujino kar še doma ostane je pa na pol že gnilo.

Ko akterji noč in dan svoj čas v borbi za pravico se borijo, večina slovenskega ljudstva na poleženih kavčih še kar naprej spijo. Mladina svoj čas v zabavah z alkoholom se opije, kako težave svoje si prekrije. Res močno postalo je vprašljivo, kje videti sploh je še rešitev? Če neboste mladi skupaj Akterjem pristopili, slej ko prej boste povsem zagnjili!

Gibanje zedinjena Slovenija (Ana Bidar) kot “OPS"(Lado Troha) in še kdo, vsi vas na proteste vabijo! Streznite preostali del možganov, kako vam moč začutiti bo osebno odgovornost, ki vas bo usmerila v skupno nepremagljivost! Z domoljubnimi akterji skupaj izborite si pravico v borbi, ker dogaja se vam deset-letja že krivica!

Lp.