Članek
Komunisti za umazanimi komunističnimi zavesami
Objavljeno Jun 04, 2017


Kako oprati močno umazane zavese komunizma, ko še danes nosijo na sebi  madeže po celi Sloveniji!


 Na Temo komunizem me je že nekaj starih komunistov pa tudi podrastnikov pokušalo opozarjati, da komunizma ni več in kaj sploh ta vokabel komunizma pomeni. To vrstni pralci možgan še v današnjem času smatrajo, da jim bodo ljudje še kar naprej nasedali. Komunisti pozabijo, da jih ni mogoče prezreti v vsej njihovi mimiki, ki podaja resnico, kdo si in kaj so v izražanju njihovih misli. Ko pa si dovolijo to njihovo svinjarijo še literariš prikazovati defenicijo komunizma, da je to komunska skupnost, le kakšna, ki bi naj bila brez madežna, kot Marija ob rojstvu Jezusa, pa mora vsakemu intelektualcu prekipeti!


 In prav to počnejo v svoj zagovor kje se čutijo umazane z komunistično ideološko preteklostjo kateri moč je še danes voditi, še do danes nerazvito našo lepo državico Slovenijo. V vnasprotje kako bi se lahko pa resnično rešili vse preteklosti in sedanjosti vezane še vedno na umazani komunizem, pa ne sledi odgovorja. Podal sem jim podučno rešitev, da si naj odprejo svoje duše in endrugemu povedo in to javnosti, kdo so bili in kdo so še danes v resničnosti in se jim bo mogoče ob našem razumevanjo padala rešitev za rehabilitacijo njihove vse do sem napačne ideologije.


 Veliko tujk na račun izgovarjanja znajo uporabljati kako se sami še uspešno skrivati za umazanimi komunističnimi zavesami. Vse te zavese je potrenmo potrgati, jih odvršti in na čistoči preostalega slovenskega ljudstva pričeti z rehabilitacijo z vsakomur, če mu bo to želja. Za ostale kateri si privolitev nebodo dovolili, ker so še danes prepričani, da sledijo svojemu pravemu ideološkemu času, jim pa podati prisilno priliko, kako se resnično zaslužiti preživetje. Da je danes ¼ utrpelih pod pragom preživetja so zasluge prav vseh nekdanjih in še današnjih parazitskih komunistov, Če bi komunizem sledil po teoriji Marxsa kot jo on opisuje teh vseh komunističnih svinj nebi bilo mogoče doživeti.


 Ker pa je teorija eno in praksa drugo, tako je potrebno povsem izključiti Marxsovo teorijo in se ispostaviti sedanjosti časa v katerem nam podaja potrebo po fleksibilnosti, pragmatiki in predvsem po čisti srčni poštenosti! Zato vsi komunisti, ki me berete in sledite mojimi komentarji vedite, da se vam čas izteka in koristite nauke, ki vam jih podajam dokler je še čas. V  mojem razmišljanje in presojanju ste v duši veliki siromaki! Sami ste si oropali pravo duševno bogadstvo! Ste zelo močno omejeni v vpogled prihodnosti, ki je pa že vsakodnevnost in stoji vedno z novimi prilagajanji pred vašim vratim.


 Se pravi, ko odprete vrata se vam podajo prilagajanja v nasprotje, kot osnova, da se vam dovoli še sploh exsesrirati! Kdo to nerazume in nezmore, se naj sam sebe vpraša komu v korist je na tem svetu? Če ste le samemu sebi v korist, potem vas bo svet po naravnih pravilih, sleh, ko prej selektiral in podal tja kamor spadate. Pav v sami lastni odgovornosti je pa jedro vseh rešitev kar nas doleti in še v prihodnosti čaka! Da bo Slovenija, enega dneva zgubila svojo pomembnost jo bo s sedanjem uničujočem razdrobljenem več strankarskem sistemu! Pripravlja se vam rešitev v pokrajinskemu sistemu in upam, da bodo to tudi vsi do sem navidezni v sebe prepričani še vedno umazani komunisti, v pravemu času prepoznali. In ta pravi čas je že sedaj!


 Čas za streznitev, čas za počistiti umazane komunistilčne zavese, za katere se skrivajo umazane komunistične duše in zelo primeren je čas za rehabilitacijo vseh ostankov komunizma!


 Verein slowenischer Unternehmer Baden-Württemberg e.V. 


Zdruzenje slov. poslovnezev
c/o Franc Jazbinsek
Johannes-Daur-Str. 22
70825 Korntal
Tel: 0711-8385791
Fax: 0711-3805613


Lep pozdrav iz Baden-Württemberga

franc jazbinsek

Radko K. Radko, Tvoje podrobne razlage rabim najmanj, kaj je komunizem in od kdaj ga ni več. Nebo ti nikoli Radko uspelo me v kaj druzga prepričati, ker imamo zadosti utemeljeno svojo razlago glede vsega stanja zadnjih 26 let napačnega vodenja v Sloveniji, ko gre v korist na račun »DEMOKRACIJE« vsa bančna lopovščina, divja privatizacija lopovi vseh vrst gospodarskega managment kriminala. Kot mnogi tako tudi ti pokušavaš nam soliti pamet, ki imamo prehojeno pot na pošteni način in zelo dragocene iskušnje. Zadenem te vedno znova, Radko, v boleči živec, kar bi mi moralo biti žal, saj cenim vsakogar, če prebere moje komentarje. Saj le tako se mi podaja priložnost si razširiti trent kateremu sledijo moji sonarodnjaki doma v Sloveniji. Kakor koli probaš z nekakšnimi atakami in degradiranjem mojih sugestij ti nebo nikoli mogoče uspeti. Kot vidiš sem pa vesel vseeno tvojega osebnega razmišljanja in upam, da bo še naprej tako ostalo. Mi izven Slovenije živeči sonarodnjaki, vemo do dobra za vsakogar v Sloveniji, ki nas kontaktirate atakirate, in probate degradirati, kam vas je potrebno upredeliti, tako tudi tebe Radko. Moj namen ni posamezne osbe spreminjati, temveč spremeniti sistem, ki bo vsemi kot posameznimi slovenskimi državlani/državljankami služil v dobro, kar sedanj razdrobljeni več strankarski sistem to ne počne! Lep pozdrav franc jazbinšek

"Kako oprati močno umazane zavese komunizma" Upokojenec Franc, ki živi daleč od slovenske realnosti je takšen - nerealen tudi v svojih tekstih. Razumljivo, večino življenja je živel v tujini in bil indoktriniran od zahodne protisocialistične propagande. Dragi Franc, ljudem pač ne moreč soliti pameti, če si pri svojih izvajanjih površen - V Sloveniji nismo imeli komunizma, ampak smo imeli socializem in samoupravljanje. - Za dogajanje v nekdanji Sovjetski zvezi nismo odgovorni v Sloveniji. Po zaslugi Tita smo se s SZ razšli že davnega leta 1948! - Torej "močno umazanih zaves komunizma nam v Sloveniji ni treba prati. - Citiram: "In prav to počnejo v svoj zagovor kje se čutijo umazane z komunistično ideološko preteklostjo kateri moč je še danes voditi, še do danes nerazvito našo lepo državico Slovenijo." Poleg zgoraj omenjenega nepoznavanja, spoštovani Franc, ti moram dati še lekcijo iz demokracije. V demokraciji je pač tako, da je vsaka politična ideja legitimna, če GRE SKOZI PARLAMENTARNO sito. Nihče ne sme biti vnaprej meritoren (kot hočeš biti ti Franc). Očitno je, da je slovensko volilno telo pač takšno, da bolj preferira leve ideje. In kaj bi želel zdaj ti narediti Franc? Zamenjati ljudstvo. Jokanje nad domnevnimi pojavi komunizma je zgolj jokanje uma, ki ne razume več najbolj realnosti okoli sebe. Citiram: "Zato vsi komunisti, ki me berete . . . " Lepo prosim, poišči si definicijo komunista in potem mi naštej nekaj imen, ki se v Sloveniji danes, leta 2017 vdajajo komunizmu. Citiram: "V mojem razmišljanje in presojanju ste v duši veliki siromaki!" Vidiš Franc, v svojih eskapadah, ki jih imaš do sistema, ki ga ni več že 27 let, te v mojih očeh dela prav takega. Siromašnega, enostranskega.