Članek
SLOVENIJA GLSBE PETJA IN VESELJA
Objavljeno Dec 29, 2016

Slovenija v naslednjih 20-tih letih-dokaj resnična prihodnost!

 

Leto 2016 se zaključuje in to z veliko številčnimi težavami, ki si jih je prizadejala slovenska vlada in nič manj ¼ slovenskega prebivaljstva, ki živi pod pragom preživetja. Veliko je bilo pisanega predvsem v smer mutivacije z vso vrsto vspodbujanja, kako ljudem v Sloveniji sugestirati potreben pogum, se odločiti za spremembo sistema, skaterim bi bilo zasigurno mogoče postaviti vlečno lokomotivo na prave tračnice, ki vodijo v razvoj prihodnosti in ne kot ves čas do sem, v slepe ulice!

 

Kot vizionist sem si vedno dovolil mojo osebno vizijo, ki se mi podaja kristalno čista, iznašati v javnost in prav to bom storil tudi tokrat! Da bodo še nekaj časa nevšečnosti zaradi pomanjkanja odločnosti in poguma, ki je pri Slovencih/Slovenkah izginil se bodo nevšečnosti na osnovi vseh veliko bolj pogumnih, ki so se doselili v Slovenijo, počasi tudi končale. Pa bo morda zopet kdo, ko bo povezal mojo razmišljanje z preteranim optimizmom? Vsekakor v neki liniji imajo tudi ti, ki imajo takšno predpostavko prav. Ljudje potrebujemo neskončen optimizem, da vsaj nekaj od tega uspemo uresničiti. Digitalna Tehnika, ki nas ne vpraša ali smo zno zadovolni ali ne bo napravila svoje. In prav v njej vidim prihodnost dokaj prijazno vspodbudno in slovenskemu narodu naklonjeno. Vsakdo, ki že več desetletja živi v Sloveniji je lahko odkril slovensko bogatstvo narave. In prav ta je tista, ko bo omogočila slovenskemu Narodu, neglede na njegovo autohtono preteklost najti niše, kje se bo videl koristnega sebi kot družbi. Velikokrat sem že omenil moj Slogen; “Slovenija Dežela Glasbe petja in Veselja“!

 

V ta namen se bodo po celi Sloveniji gradili hoteli, počitniški domovi za mlade in Slovenija mati zemlja bo dobila ljubitelje ob delu, kako si zagotoviti exilentno prehrano, kvalitetne pridelke z dodano vrednost. Klasična Industrija sedanjega značaja, bo več kot manj, povsem zapustila slovenski prostor. Digitalna tehnika bo vedno bolj skrbela, da bo korupcija zgubljala svojo moč. Respekt-spoštovanje se bo pričelo stopnjevati in predvsem uspehi vsakogar ceniti. Ljudje se nebodo rabili več voziti daleč v službe. In tisti, ki se še bodo morali voziti v službo, bodo lahko še čas od A-B prespali, ker jih bo prevozno sredstvo samo pripeljalo.

 

 Naslednja faza bo, da bodo osebni avti za večina potrošnikov povsem odpadli. Ko boš rabil prevozno sredstvo si ga boš poklical in vse ostalo bo skrbel servis, ki bo za potrošnika znatneje ceneje kot, da bi imel svoj avto. Ljudje danes, ko gredo na kakšno zabavo se morajo strogo držati prepovedi alkohola, kar skrbi za slabo razpoloženje. Za daljinsko usmirjenje prevoznih sredstev bo mogoče družbo popestriti, da boš si smel dovoliti kaj popiti. Gostinci bodo imeli zželjen ustvarjen promet. Turisti iz širnega sveta, bodo skrbeli, da bodo ljudje v Sloveniji zadostno zaposleni in vlada bo več kot manj še samo proform, ker bo računalnik prevzemal vse bolj odgovornost nad vodilnimi kadri in to brez korupcijskih manipulacij.

 

Vsaki bo dobil gotovo sumo na svoj konto in če bo želel več delati bo to plačilni hobi, da bo smel delati. Vse se čuje zelo absorno, nemogoče, kajne? Pa le ni tako! Čas, ki stoji pre nami je čas počiščenja z vso do sem primitivnostjo, nerazgledanostjo in predvsem zavajenostjo, ki so si jo dovolili sebi namenjeni oblastniki managerji in večji del vodilnih oseb v različnih resorji slovenske družbe. Zato kaj vam je za storiti, da vam bi čiščenje vseh teh individumov renično uspelo, je, da se strnete skupaj vsi, ki si želite spremebne, neglede kdo je kdo in od kot je kto še najmanj pa kakšnem vernem prepričanju živi. V svetu je dokazano, da lahko živi več desetin različnih nacij in ver zelo homogeno skupaj kot ljudje. Ko se pa politika vmešava, sta pa zadosti že samo dva idijota, ki se en druzga ne marata, ker se imata vsak za sebe za bogain to neumnost prenašata na celoten svoj Narod! Temi neumnostmi, ki vsa tisočletja uničujejo naš edinstveni planet mama zemlja, je potrebno napraviti konec.

 

Da smo danes že na pravi poti skozi naše socijalne programe, ki bodo vse bolj pomembni, nam podaja tudi ves potreben neskončen optimizem, ki nam bo podal zadosti energije Slovenijo postaviti na stabilne socijalno gospodarske temelje v vzdušju z vsakomur neglede na njegovo autohtonost in njegovo verno prepričanje! Vsi smo samo ljudje in ne dovolimo, da nas kdor koli si usodi nas razdrobiti, kar trenutno ves čas počnejo vse zaporedne slovenske vlade! Odpravimo si strankarski sitem za domačo nalogo in takoj zatem nastopimo, kot pokrajinske skupine, voditi v polni odgovornosti računa o naši času v namen viziji v lepšo prihodnost, ki jo vidim kot vizionist samo v turizmu!

 

“SLOVENIJA DEŽELA GLASBE PETJA IN VESELJA“

 

Srečno Novo leto 2017

 

Lep pozdrav iz Baden-Württemberg

 

franc jazbinšek

Srečno tudi Vam v 2017

spoštovani Branko Gaber, tudi vam srečno Novo leto 2017 in veliko vsestranskega uspeha!

Abram1b2 Cej, hvala za zaupanje v moje prognoze, ki so osnovane na kristalnih vizijah vsega kar še vidim v naši kozmični prihodnosti in podajam le delčekvsega kar vem. Že pred polstoletja so mi zelo redki rekli, če sem jim zaupal mojo glednost v kozmično prihodnostnašega planeta mama zemlja; Franci tvoje besede v Božja ušesa! večina me je pa imala za fantazista utopista in bili so tudi takšni, ko so mi rekli v oči ti si bedak, ko se kaj takšnega izmišljuješ! Teh je še danes in to v pretežni večini, Da se je vse uresničilo kar koli sem kdaj napovedal, se pa lahko danes ti ljudje ki jim vizionalnost dela še vedno probleme vprašajo kako daleč so za svetlobnimi leti? Mi ki vidimo našo prihodnost, ji samo sledimo in jo kjerkoli se da v razvojui časa podpremo, kar jaz ves čas počnem. Lepo je če veš kaj boš še morda smel doživeti od vsega kar s ti je prikazalo v naprej. In moja največja želja je več miru na tem tako čudovitem planetu mama zemlja. Vsa do sem na zelo niskem nivoju vodena politika širom sveta bo vedno bolj zgubljala na sednjem primitivnem sistemu in se pretapljala v digitalnega. No kaj več nebom razširjeval. V tej priliki še samo enkrat Srečno v leto 2017 in lep pozdrav v Slovenijo in širom sveta!

Franc naj tvoje besede meso posatanejo.! Vse dobro tudi tebi v letu 2017.;)*